hmlovky v noci
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: hmlovky v noci
Suffel: Pred dvomi rokmi som mal maly tukes z prednej casti, boli vymenene svetla ci maska, ani neviem... Vzal som auto zo servisu, vsetko v pohode. Par krat mi v noci blikali, nevedel som ci kamarati, ci upozornovali na policajtov, ci blikali na dialkove svetla (ktore boli vypnute). Jeden vikend som siel na dedinsku diskoteku a domov z nej, je to neosvetlena cesta a ten usek mi bliklo par aut. Vtedy mi doslo, ze je niekde problem, isiel som do servisu a za 5 eur mi nastavili svetla, pretoze svietili dost vysoko. Preto to niektorym vodicom mohlo pripadat, ze svietim dialkovymi.
-
Suffel
Guru
jasne suhlasim mohlo to byt aj tak ze mu svietili len velmi vysoko ale osobne sa mi to zdalo ze mal zapate dialkove no niesom si 100% isty takze to nebudem tvrdit.. inak takto do "oci" dost svietia dodavky lebo maju svetla umiestnene dost vysoko a teda ked ide nejaka oproti tak svietia vecsinou do tvare ale zalezi aj od toho ako su nastavene..
-
hojko
Site Admin
Suffel: Nie je to len u dodavok, ale prakticky u kazdeho SUV (ML, GL, X3, X5, X6, Sorento...).
-
twardykamen
Medium Professional
no zle vyskovo nastavene svetla je velmi neprijemna vec.alebo jedno svetlo.mozno pri home made vymene sa to nenastavi tak akoby malo a potom ak ide takyto clovek za mnou tak sa prikrcam aby mi nesvietil cez zrkadlo prijemne do oci
-
Michaelo
Hardcore addict
Za mnou v noci išlo auto a pekne mi svietil do očí tak som sklopil späťák. Myslel som si že už je to OK no zrazu prišiel trochu bližšie a začal ma oslepovať spätnými na dverách. Takže niekedy nepomôže nič len poriadne pribrzdiť nech sa naštve a obehne vás 
Hmlovky na oprotiidúcich síce nepotešia, ale nevadia mi až tak, ako keď stojím v noci v kolone a vodič auta predomnou si po celý čas pohodlne opiera nohu o brzdový pedál....
Raz som nechal zoštelovať svetlá v servise, jazdiť sa s tým nedalo. Tak som doma pošteloval svetlá podľa jednej schémy, a paráda. A nikto mi nebliká.
Subjektívne sa mi zdá že najviac oslňujú ako už bolo spomínané dodávky, hlavne tie nové Ducata, Boxery, potom Fabie, a z kamionov Renault Magnum má svetlá akoby stvorené na vypekanie očí,hlavne zozadu cez speťáky.
Osobne by som prežil aj čínsky xenon v parabole, len keby si to tí panáci občas aj rozumne zoštelovali...
Raz som nechal zoštelovať svetlá v servise, jazdiť sa s tým nedalo. Tak som doma pošteloval svetlá podľa jednej schémy, a paráda. A nikto mi nebliká.
Subjektívne sa mi zdá že najviac oslňujú ako už bolo spomínané dodávky, hlavne tie nové Ducata, Boxery, potom Fabie, a z kamionov Renault Magnum má svetlá akoby stvorené na vypekanie očí,hlavne zozadu cez speťáky.
Osobne by som prežil aj čínsky xenon v parabole, len keby si to tí panáci občas aj rozumne zoštelovali...
m4jor - keby len dodavky. aj na vela osobnych autach je to problem. nejde ani o zle nastavene svetla, ale o zle zalozene ziarovky v parabolach svetiel. zvlast na fiatoch, tie H7 je niekedy umenie zalozit poriadne.. zle zalozena ziarovka oslnuje este viac ako zle nastavene svetla...
hmlovky v noci
K tým hmlovkám.čo k tomu dodať keď autoškoly ich majú pozasvecované!!by som to tĺklol od hlava nehlava!!