Take dobre skore nemam, ale nejak som sa ocitol na cele ligy. Na postup ale nemam. V dvoch zapasoch ma prestrielali o viac ako 15striel a napriek tomu som uhral 4body
t0m4s3 napísal:Take dobre skore nemam, ale nejak som sa ocitol na cele ligy. Na postup ale nemam. V dvoch zapasoch ma prestrielali o viac ako 15striel a napriek tomu som uhral 4body
ako sa vola tvoj team?? alebo meno pod ktorym vystupujes v HA??
ja som posledne 3 sezony stale skoncil treti uz mi je do placu z toho fakt...
teraz zajtra asi pridem o veeeeeeela penazi lebo mojej *** brankarskej hviezde s vekom 28 skoncila zmluva a jeho cena je 50 melonov...najvyssia ponuka na trhu 45 melka, bude vysoky podpisovy bonus
ja sa na brankara stazovat nemozem. 21 rokov, IŠ 120, kvalita 98, potik sice 52, ale trenuje skvelo. dnes mi dal 38 %. omladil som kader a v lige sa mi stale dari. super.
noldor napísal:zahrajte si turnaje. na diskusii sa budu robit koncom tejto sezony a na zaciatku novej nabory. ja hram v Lions Cupe
ja som hral Environ Cup ale ma to nebavilo...je to zle riesene...zapasy sa hraju ako priatelske...zrania sa ti tam hraci...malo penazi zarobis a normalna sezona ide bokom....keby su tie zapasy take ako playoff ..tak to by som bral..ale ne takto....to je o nicom...pokial nehraj Betway Cup ci ako sa to vola tak bieda...kamos to hral a skoncil 4...ale on hrava HA uz trosku dlhsie
v turnajoch mas aj PO-nadstavbovu cast, stvrtfinale, semi, a finale. ale ako-ktory. mna sa nezranuju hraci,hravam na normalnej dolezitosti a da sa zarobit navstupnom, ak hras dobry turnaj
ten kamos tvoj co skoncil 4. ma aky nick na HA ?
Ahojte, tento týždeň začala nová sezóna, veľa turnajov začína nový ročník, tak skúste sledovať diskusiu a prípadne sa prihlásiť na nejaký turnaj. Turnaje sa hrávajú vo voľné dni formou priateľských zápasov (streda, víkend).