Hojko a phpbb
-
Falcoxxx
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hojko a phpbb
Vsimol som si ze mnoho ludi sa tu dotazuje na phpbb. Preco su hned tieto temy zamknute, skor ako su zodpovedane? Bojite sa konkurencie? 
-
audiotrack
VIP
-
Falcoxxx
Light Professional
no dobre ale tak ked sem niekto pride chce radu nie? no a to ze je to aj inde na nete je sice pekne, ale tak tu by aj chceli viaceri poradit ale ked je to zamknute? hm? nerozumiem preco. Je sice pravda ze ked ma clovek problemy z instalaciou tak asi nema vyznam mu nieco vysvetlovat, ale tak to uz je jeho vec. Je tu kopec diskusii o uplnych samozrejmostiach a tie zamknute nie su. 
-
mastermind
VIP
1. je to pravidlachFalcoxxx napísal:no dobre ale tak ked sem niekto pride chce radu nie? no a to ze je to aj inde na nete je sice pekne, ale tak tu by aj chceli viaceri poradit ale ked je to zamknute? hm? nerozumiem preco. Je sice pravda ze ked ma clovek problemy z instalaciou tak asi nema vyznam mu nieco vysvetlovat, ale tak to uz je jeho vec. Je tu kopec diskusii o uplnych samozrejmostiach a tie zamknute nie su.
2. su tu na to specializovane fora
3. osobne nemam zaujem aby mi pisalo mnozstvo ludi na icq ci im nepomozem s forom... som rad, ze to ako tak prestalo
-
mastermind
VIP
neviem ci je to nefer. a je fer ked sa ani neunuvaju hladat? nemyslim len na nete ale aj tu. aj tu sme uz neraz poradili ako to nainstalovat.Falcoxxx napísal:tam je iba napisane ze vas s tym nemaju otravovat ze im nebudete posielat preklady. No aj tym si myslim ze je to od vas nefer zamknut tieto temy.
-
audiotrack
VIP
-
mastermind
VIP
no skus vymenovat ake problemy si tam napisal. stavim sa, ze tam urcite ani jeden z nich este neriesiliRomanko napísal:No skusal som dost For o PhpBB ale ked tam clovek napise svoj problem tak strasne dlho caka kym mu niekto odpise a nieekedy ani neodpise..a Tu na Hojkovi je strasne rychle riesenie Problemov..a urcite by to pomohlo aj k nastevnosti Hojka..![]()
Takze sa pripajam aby sa spustilo pomoc ohladom PhpBB
-
Falcoxxx
Light Professional
ale ja si myslim ze support pre phpbb netreba zrovna tu, ale ked sa niekto spyta, tak mu odpovedat a nie mu pisat ze existuju fora na ktorych sa to riesi. Ved to su casto uplne trivialne otazky ntore sa daju zodpovedat 3 vetami, ci nie?
No na druhej strane ak niekto nevie si pomoct s anglickym manualom co je tam tak asi mu nepomoze ani slovensky preklad manualu.
Podla mna je instalacia fora celkom jednoducha, no vacsina ludi co som si vsimol nema ani zakladne znalosti ohladom tvorby webu a webovych serverov. No ked sa niekto spyta ako a kde to nainstalujem tak to naozaj nema asi vyznam vysvetlovat.
No na druhej strane ak niekto nevie si pomoct s anglickym manualom co je tam tak asi mu nepomoze ani slovensky preklad manualu.
Podla mna je instalacia fora celkom jednoducha, no vacsina ludi co som si vsimol nema ani zakladne znalosti ohladom tvorby webu a webovych serverov. No ked sa niekto spyta ako a kde to nainstalujem tak to naozaj nema asi vyznam vysvetlovat.
-
hojko
Site Admin
A kto by na tie temy odpovedal? Vsak takmer vsetko sa riesi na phpbbcz.com, je to tam v cestine alebo slovencine, takze nie je problem. Neviem ci je na tomto fore tak vela ludi, ako na phpbbcz.com, ktori sa do toho vyznaju, takze je vyhodnejsie ludi poslat na specializovane forum.audiotrack napísal:tak jedna téma by možno nezaškodila, ale taká kde by sa dávali všetky problémy ako je to že kto hladá názov pesničky. Lebo inak to tu bude roztrúsené a na každý problém nová téma.
-
audiotrack
VIP
veď jasné, ja s tým nemám problém. ale veľa ľudí sem príde prvý krát, uvidia tému pomoc, napíšu svoj problém a o dve hodiny má tému zamknutú aj s basou že porušil pravidlá. potom sa tu už neukáže. Možno by to bolo ťažké odpovedať zo začiatku, ale keď by ta téma mal pár strán a vyriešili by sa tam najčastejšie problémy, už by stačilo iba hľadať. Toť môj názor, ale ty si šéf 
hojko napísal:A kto by na tie temy odpovedal? Vsak takmer vsetko sa riesi na phpbbcz.com, je to tam v cestine alebo slovencine, takze nie je problem. Neviem ci je na tomto fore tak vela ludi, ako na phpbbcz.com, ktori sa do toho vyznaju, takze je vyhodnejsie ludi poslat na specializovane forum.