Hojko CS cup 4fun :)

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
blazer
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Hrac dinoso je vyluceny z cupu za cheating na publicu a zaroven zabanovany.
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

dinoso a cheater? sak ten len par ludi zabil.....
Rexxar
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rexxar »

cheatoval, bol nasraty na blazera ze nezabanoval nejakeho "cheatera" co vobec nemal cheaty
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

nho som zvedavy jak sa ide teraz doplnat turnaj ak by od nasho teamu odisiel mozno by som mal kamrata co by hral snama bolo by to mozne?:)
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Rexxar napísal:cheatoval, bol nasraty na blazera ze nezabanoval nejakeho "cheatera" co vobec nemal cheaty
a ktoreho hraca mal namysli? bo jeden tam cheatoval......... to som tam bol este aj ja ked na enho nadaval a vravel blazerovi neh ho zabanuje....

//autoeditácia príspevku ( 29 Sep 2008, 22:26 )
ClicK napísal:nho som zvedavy jak sa ide teraz doplnat turnaj ak by od nasho teamu odisiel mozno by som mal kamrata co by hral snama bolo by to mozne?:)
no tak ten turnaj to neviem...polovica hracov uz ani nehra.... cize co s tym bude dalej...no dobra otazka :?
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dinoso »

ccheatoval cheatoval .. sak aj mad dad videl a bol taky over ze konec a samozrejme blazer ako dobry admin to mal v .... sak jemu sa hralo v overi ked rank si dvihal ... mali by sa trosku pomenit admini si myslim ale dobre
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nj je to nahovno, mam pocit, ze z toho nic nebude. To sa proste neda usporiadat nieco take cez skolsky rok, lebo jeden nemoze dnes a dalsi zas zajtra.
Ja tiez uz nemozem hrat, lebo kopec inych okolnosti....sorry :?
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dinoso napísal:ccheatoval cheatoval .. sak aj mad dad videl a bol taky over ze konec a samozrejme blazer ako dobry admin to mal v .... sak jemu sa hralo v overi ked rank si dvihal ... mali by sa trosku pomenit admini si myslim ale dobre
Hral som v overi? Ja som hral PROTI tomu tvojmu cheaterovi. Povedal si, ze je cheater, tak som ho isiel spectate. Ano bolo mu to jasne ze spectatujem prave jeho, lebo ty si sa na cely server rozkrikoval, ze je cheater a mu mam dat ban. Spectatoval som ho 5 kol, bolo to na nic, tak som sa vratil do teamu (ano stale proti nemu) a vtedy si ty ako najvacsie decko vybuchol, odpojil si sa, vratil si sa s aimbotom a zacal ich davat. Co je toto za pristup? Co v tvojom PC robia cheaty, ktore vies zapnut do 10 sekund a po pripojeni si ich nastavil za 3 sekundy (na tlacitku END). Ako hovoris, blazer ako dobry admin nemal inu moznost, ako dat ti ban. Odpojil som sa a vratil som sa s inym nickom na server, nech si pozrem toho druheho, no co vidim? Dinosa ako tam zase beha s aimbotom (zevraj sa mi chce pomstit). No co ti mam spravit, ked mas dynamicku IP? Pokazim ti cs. Ze si to ty, tak som zacal zlahka (bind kill na vsetky tlacitka), ale s placom si sa odpojil a plakal mi na ICQ. Povedal som ti ako to opravit a ty si sa zase vratil na server pod inym nickom (Skiller) a zase si cheatoval. Neni to trochu detske? Vratit sa na server a smiat sa sam doma ze hahaha osral som blazera? Nemam co k tebe dodat. Som podla teba zly admin, no co uz. Nemozem uspokojit kazdeho prepac. Takze vela stastia na inych serveroch, alebo ako chudak mozes hrat dalej na nasom s inym nickom a ako som uz povedal smiat sa aky si super ze ma osieras. Ak chcete niekto daco viac pls SS, toto neni tema na taketo veci.
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dinoso »

ale ja som nemyslel nuke co bolo potom ale predtym ten train co kazdy drbal ze je over a ty ze sak bol tu PTB a ty si ho zrusil bo vraj kazdemu vadil a nechal si tak ten over
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

A ty si uvedom kto zapríčinil ten over ? Náš team alebo tvoj, takéto decká a ešte čo strelil, niekto sa ho spýtal "načo ti je to dobré?" také niečo, a jeho odpoveď "ABY SOM SA POMSTIL BLAZEROVI" :roll:

//blazer, inak ale si mu dal s tým bindom :lol:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

to all: Poďme tieto veci rozoberať sem http://www.hojko.com/post981968.html#981968 s hojko cupom to nemá takmer nič spoločné. Každopádne mám pár návrhov takže kuk tam. :P
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:to all: Poďme tieto veci rozoberať sem http://www.hojko.com/post981968.html#981968 s hojko cupom to nemá takmer nič spoločné. Každopádne mám pár návrhov takže kuk tam. :P
leko je nasa "Stařešina" ten vyriesi a nese** sa s tym :oops: česť leko! :)
andy1701
Novice
Novice

Príspevok od používateľa andy1701 »

keby bude dalsi turnaj? rad by som sa aj ja zapojil :oops:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Z turnaja pravdepodobne nic :?
Vela ludi sa uz odlhlasilo, ja som medzi nimi, a tym pado msa to vsetko narusilo., proste neda sa to...
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

A to uz hojko pre teba server spravil... no hold mali sme s pomEm pravdu ze to nema buducnost :lol:
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no tak ked neni su prazdniny tak sa taketo moc organizovat neda...niektory su v robote...niektory v skole.... nie kazdy to stiha...a este aj tie poruchy a pod k tomu.... to by musela by jednorazova akcia.... povedzme ze by sme dosly na normal hojko server napisaly kto ide... a hotovo....
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ved prave to mi doslo, je skolsky rok, ludia chodia do prace/ do skoly, a jeden nemoze hrat dnes, druhy nemoze zajtra a treti pozajtra. To sa neda. Ved ked chcete tak hrajte :D Ale ja uz tiez nemam cas sa tym zaoberat.
Fakt prepacte, a ospravedlnujem sa Hojkovi... :?
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

noo moje ocakavanie sa naplnilo. Nejdem sa rozpisovat, ale vedel som ze to takto dopadne. Na zaciatku to bolo jasne. Nevadi, hlavu hore LUBOS, ideme dalej.

blazer nerozculuj sa nad detmi co Cstrike hrali 5 krat za zivot, a z toho 4krat s botmi. Pousmej sa nad žvástami.

Stretneme sa na hojko.com serveri. :wink:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj, lenze ked mna uz nebavi ani ten Hojko server, dnes bo lserver plny 18 alebo 19 ludi, a co sa hralo? No preds Snow.....omfg, a ked sa dalo rtv zvolil sa sand :roll: demencia...budem nadavat furt.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Lub0$: Mas len trapne vyhovorky na skolsky rok, ale na to si mal mysliet potom pred tym ako si dosiel s napadom spravit turnaj ;) Mapy su na uzivateloch, takze ak si ich odhlasovali, tak je to ich vec.
Napísať odpoveď