Hokejbal
-
mirak2
Hardcore addict - Príspevky: 6449
vo Zvolene sa konaju MS'18 a MS'16 a da sa to pozerat cez stream
http://www.sportserver.org/?goto=S-0&lng=sk
akurat lutujem tych chlapcov ze musia behat na hokejovom ihrisku lebo sa to hra na stadione zvolenskom (hokejbalove ihrisko ma o nejake metre menej)
akurat lutujem tych chlapcov ze musia behat na hokejovom ihrisku lebo sa to hra na stadione zvolenskom (hokejbalove ihrisko ma o nejake metre menej)
waw diiky tymto si ma moc potesil som nevedel, ze sa to da kukat aj na nete.. k+mirak2 napísal:vo Zvolene sa konaju MS'18 a MS'16 a da sa to pozerat cez stream

HbHL Horehronska hokejbalova liga 
tak tam hrame, je tam asi 16 timov, viac menej amaterske, ziadne vleke chranice nic, ale brankari normalne..pre zabavu je to super len je dost nevyrovnanost timov, a planuje sa rozclennei do A a B kategorie....velmi ma to bavi, ale ladovy ohkej je predsa len lepsi...

tak tam hrame, je tam asi 16 timov, viac menej amaterske, ziadne vleke chranice nic, ale brankari normalne..pre zabavu je to super len je dost nevyrovnanost timov, a planuje sa rozclennei do A a B kategorie....velmi ma to bavi, ale ladovy ohkej je predsa len lepsi...
-
beli
Light Expert - Príspevky: 46
- Kontaktovať používateľa:
Asi pred týždňom bol turnaj v KE v hokejbal bol som tam ako brankar, vyhral som najlepšieho brankára
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,je to šupa šport,,,,,,,,,,,,novú sezónu idem hrať už sa nenormálne teším, už nech sa to začne,, už len registračku mi treba...a cez leto je v KE pri Cerfuri Športové leto tam tiež idem ale je tam aj viac športov ktoré sa dajú hrať

-
mirak2
ten turnaj v KE myslis ten KVP Cup? tam som xcel ist, len som kvoli maturam nemal kedy zhanat team....to by bol mancaft...ja 18rocny a zbytok teamu chlapci okolo 10-11 rokov
by som vyhral MVP
a co sa tyka kosickeho sportoveho leta tak som tam hral zatial kazdy rocnik a planujem aj tento....ak vam bude treba hraca staci sa ozvat, urcite budem platnou posilou
jo a kde budes hrat dalsiu sezonu?

a co sa tyka kosickeho sportoveho leta tak som tam hral zatial kazdy rocnik a planujem aj tento....ak vam bude treba hraca staci sa ozvat, urcite budem platnou posilou

jo a kde budes hrat dalsiu sezonu?
-
mirak2
ta liga je salezianska a robil som tam rozhodcu, mozno budem aj dalsiu sezonubeli napísal:Mirak2:Ďalšiu sezónu budem chytať v dajakej salazarskej lige za mužstvo ktoré skončilo posledné,,,,,,,,,,,a okej keď nam bude treba hrača ti napíšeme(ja abo Peky05)

Edo: rukavice, holene su u nas povinna vystroj, na treningoch ak hrame zapasy hram bez holenakov lebo sa v tom lahsie a rychlejsie beha..posledny zapas sezony som hral bez holenakov a som skoncil s rozbitym kolenom a infekciou v nom...takze tak...uvazujem aj o kupe laktov, lebo na pravom lakti uz mam tri prekryvajuce sa jazvy a cim dalej tym horsie sa mi to hoji...o prilbe zatial neuvazujem
moja vystroj: rukavice Bauer Vapor XV, holene Opus hokejove - dobre chrania ale su dost tazke, hokejky: easton synergy s cepelou Rbk1K, klasika Jofa Titan a easton yzerman s cepelou Rbk1K...nechvalim sa, len chcem porovnavat

-
beli
Light Expert - Príspevky: 46
- Kontaktovať používateľa:
Edo Shinoda: ja ako brankar som si musel zaobstarať celú výstroj,,,ale myslim si že ako hrač ti až tak netrba výstroj keď sa nebojíš štípľavých striel štípľavej loptičky
//autoeditácia príspevku ( 08 Jun 2008, 12:42 )
Mirak2: sorry ale ja som vedel iba približne že ako sa tá liga volá ale dik budem vedieť
//autoeditácia príspevku ( 08 Jun 2008, 12:42 )
Mirak2: sorry ale ja som vedel iba približne že ako sa tá liga volá ale dik budem vedieť
v tkayhcto ligach ano ale myslim ze v noramlnej, alebo take MS ked su ta k uz ej to cela vystroj... ale chranice alebo dlhe nohavice to je jedno, ako uz vydrzis, ja si davma chranice, do halvy som dosta len 2x a dalo sa prezit aj ked osm dezorientovany bol, a rukavice, to je uplen povinne lebo skenutie po rukach dost boli