Hokejbal
-
easton
Professional - Príspevky: 1327
- Kontaktovať používateľa:
Ked hrate na ozajstne hokejove branky tak mate dost malu sancu lebo ak zacnu tocit svoj kolotoc s rozostavenim nebudete vediet kde vam hlava stoji.Aspon v nasom pripade to tak bolo,aj ked sme v prvom polcase s nimi prehravali len 1:0.RAON napísal:dufam ze sa teraz umiestnime aspon na 3 mieste aj ked ideme hrat proti niektorym hokejovym skolam
-
aruN
Professional - Príspevky: 1440
budeme hrat na hokejove branky,a presne toho kolotoca sa obavameaston napísal:Ked hrate na ozajstne hokejove branky tak mate dost malu sancu lebo ak zacnu tocit svoj kolotoc s rozostavenim nebudete vediet kde vam hlava stoji.Aspon v nasom pripade to tak bolo,aj ked sme v prvom polcase s nimi prehravali len 1:0.
-
easton
Professional - Príspevky: 1327
Vies mozno sa vam podari najst nejaku zbran na ten "kolotoc" tak mate velku sancu vyhrat.Hlavnou zbranou je nastavovat telo do striel lebo icch maju velmi presne.Teraz neviem ci budete hrat s tou cervenou loptickou alebo tenisovou.Lebo do tej cervenej by som sa nevrhal.RAON napísal:budeme hrat na hokejove branky,a presne toho kolotoca sa obavam
-
aruN
budeme hrat s orandzovou hokejbalkou a samozrejme ze do tej sa nehodimeaston napísal:Vies mozno sa vam podari najst nejaku zbran na ten "kolotoc" tak mate velku sancu vyhrat.Hlavnou zbranou je nastavovat telo do striel lebo icch maju velmi presne.Teraz neviem ci budete hrat s tou cervenou loptickou alebo tenisovou.Lebo do tej cervenej by som sa nevrhal.

-
mirak2
Hardcore addict - Príspevky: 6449
najlepsi sport..kam sa hrabe futbal..
chystam sa do Kosickej hokejbalovej ligy..
a bol som kapitanom nasej skoly na Street Hockey Lige pred dvoma rokmi a zastavil nas az rozhodca inac by sme vyhrali okresne kolo..nam neuznal gol bastard jeden..
tento rok nas zastavila az hokejova skola Skultetyho, skoncila tento rok celkovo druha..nam dala iba 9:0 vo finale okresu Kosiceeee...
chystam sa do Kosickej hokejbalovej ligy..
a bol som kapitanom nasej skoly na Street Hockey Lige pred dvoma rokmi a zastavil nas az rozhodca inac by sme vyhrali okresne kolo..nam neuznal gol bastard jeden..
tento rok nas zastavila az hokejova skola Skultetyho, skoncila tento rok celkovo druha..nam dala iba 9:0 vo finale okresu Kosiceeee...
Tak, finty ako fintyRAON napísal:brankar,obranca to sa ti ako podarilo,robil si nejake finty ak hej tak napis ake

-
aruN
ved jasne aj my sme zoparkrat hrali s tenisovou a bola to hruza,a dik za drzanie palcoveaston napísal:No nemyslel som to tak ze hodit len nastavit nohy alebo zadok.Ale to mate fajn ked mozete hrat s tou cervenou loptou my sme hrali s teniskou a bolo onicom.STale skakala a nedala sa spracovat. Drzim ti palce.

-
aruN
sranda ako sa z obrancu stane brankar a vsetko vychyta srandakinjeril napísal:Tak, finty ako fintyProste, povodne som bol obrancom. Jednoducho, akosi som bol na to predurceny. Meriam 195 cm a vazim cca 100 kg a cuduj sa svete, viem sa aj hybat
. Kedze sme mali takeho brankara, akeho sme mali (kaslal na treningy, chlastal ako duha), raz na treningu, ked neprisiel, supol som sa do vystroja a bolo. Jednoducho, nie a nie mi dat gol. Tak odvtedy som aj chytaval.