Ktorý holiaci strojček konkrétne by ste mi odporučili?
1) Dôležitý je pomer cena/výkon
2) Väčšina chlapov asi hľadá strojček ktorý holí dokonale do hladka, ja však chcem taký, ktorý sa dá nastaviť (aby nešiel iba úplne do hladka)
Vôbec sa do toho nevyznám, a myslím že tu aj pár ludí môže mať osobné skúsenosti
No ja mam nejaky Philips, a akosi som sa s nim musel prestat holit. Ked som sa jemne tak som sa neoholil poriadne a ked som pritlacal, tak som bol cely dorezany. Skratka ja uz nikdy holiaci. Este mozno by som skusil taky ten s jednym pasom co je. Mr. Bean si s nim holil jazyk.
Dunlop napísal:Ktorý holiaci strojček konkrétne by ste mi odporučili?
1) Dôležitý je pomer cena/výkon
2) Väčšina chlapov asi hľadá strojček ktorý holí dokonale do hladka, ja však chcem taký, ktorý sa dá nastaviť (aby nešiel iba úplne do hladka)
Vôbec sa do toho nevyznám, a myslím že tu aj pár ludí môže mať osobné skúsenosti
no takže pokiaľ chceš holiaci strojček ....tak som sa ešte nestretol s takým ktorý by bol nastaviteľný na výšku oholenia. Pokiaľ viem nato skôr slúžia zastrihávače fúzov. Ja osobne mám holiaci strojček Panasonic ES7101s som s ním nadmieru spokojný. Nereže, nedráždi moc kožu pri holení, je na holenie aj za mokra aj za sucha. Proste fajn mašinka za celkom prijateľnú cenu.
//autoeditácia príspevku ( 22 Jul 2009, 22:21 )
Josa napísal:No ja mam nejaky Philips, a akosi som sa s nim musel prestat holit. Ked som sa jemne tak som sa neoholil poriadne a ked som pritlacal, tak som bol cely dorezany. Skratka ja uz nikdy holiaci. Este mozno by som skusil taky ten s jednym pasom co je. Mr. Bean si s nim holil jazyk.
Tak to si mal buď prerazené planžety ...a.bo sa nevieš holiť s holiacim strojčekom ....
Na zastrihavanie fuzov by bolo mozne pouzit aj strihac vlasov, nastavec je do 3mm bez nastavca akokolvek chces a mozes to pouzit aj na vlasy alebo podpazusie.
Osobne pouzivam holiaci strojcek Philips HQ6940 a zatial ziadne problemy. Ani som sa nedorezal a vzdy vzal to co som mu do cesty postavil. Poradil si aj s 8 dnovym strniskom.