takze mam kamaratku dlhsie sa pozname a chodime von spolu ako partia nikdy nehcodime sami proste vzdy sme nejaka skupinka ludi a nechcem ju mat iba ako kamaratku... chcem neco viac a snad aj ona ale nedala mi to nejak priamo na javo ne3viem co mam spravit ako ju namotat atd.
holka ako holka
holka ako holka
NEUBITE MA VIEM ZE PODOBNE TEMY UZ TU SU ALE TOTO JE INE... PLS NO LOCK
takze mam kamaratku dlhsie sa pozname a chodime von spolu ako partia nikdy nehcodime sami proste vzdy sme nejaka skupinka ludi a nechcem ju mat iba ako kamaratku... chcem neco viac a snad aj ona ale nedala mi to nejak priamo na javo ne3viem co mam spravit ako ju namotat atd.
pls poradte... nase priatelstvo cele skupiny netrva rok ale uz to ma za sebou aspon nejake tie 3 roky... pls co mam robit??

-
fikus-kukis
Guru wannabe
holka ako holka - nie vždy
Pozvi ju niekam samu ešte počas dňa (teda kým sa večer ešte nejde žúrovať s partiou) na Kofolu, napr., ale bez ostychu to nedáš (musíš sa jednoducho prekonať, bez toho to nebude:( napísal:pls poradte... nase priatelstvo cele skupiny netrva rok ale uz to ma za sebou aspon nejake tie 3 roky... pls co mam robit??![]()
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Fikus ti to dobre napísal, ale ak si príliš hanblivý, tak sa jej opýtaj či nejde s vami zajtra von, cez deň a nejako jej povedz že s vami ide ešte niekto z vašej partie. Nejako sa s tým človekom dohodni, mal by to byť tebe najbližší kamarát alebo tak, ktorý ti v tom trošku pomôže. A keď sa už stretnete, kamarát zavolá že nič z toho, lebo mu do toho niečo prišlo. A ostanete len vy dvaja
A potom...... Tak to už je na tebe
Držím prst 
ok no problemos ale co jej mam hovorit proste nevim co s nou budem robit... nejake "finty" rady , by sa zisli.eritrocit napísal:Fikus ti to dobre napísal, ale ak si príliš hanblivý, tak sa jej opýtaj či nejde s vami zajtra von, cez deň a nejako jej povedz že s vami ide ešte niekto z vašej partie. Nejako sa s tým človekom dohodni, mal by to byť tebe najbližší kamarát alebo tak, ktorý ti v tom trošku pomôže. A keď sa už stretnete, kamarát zavolá že nič z toho, lebo mu do toho niečo prišlo. A ostanete len vy dvajaA potom...... Tak to už je na tebe
Držím prst
predsa ju uz poznas par rokov ako si pisal, tak urcite vies co ju zaujima a podla toho sa musis riadit. Predstav si to tak, ze o nic nejde len sa doma nudis a zavolas jej, ci nejde von na kofolu. Vyhovoris sa, ze ostatni nejdu lebo sa im nechce. Kedze chodite spolu von, vies o com sa rozpravate. Ved ju nejdes poziadat o ruku, len sa ti paci a proste ostan sam sebou. Ked uz budes na kofole, tak obcas jej polichot, pozeraj sa na nu a ked sa ta spyta, ze co sa stalo, povedz jej napriklad ze si si az teraz vsimol ake ma pekne oci atd. Su to len somariny, ale aspon trochu jej das najavo, ze mas o nu zaujem.:( napísal:ok no problemos ale co jej mam hovorit proste nevim co s nou budem robit... nejake "finty" rady , by sa zisli.
www.qark.net tu je vela uzitocnych rad, ked som si to cital, tak som zistil, ze som vlastne postupoval skoro presne podla toho navodu a dopadlo to tak, ze mam frajerku
Ale pamataj, ze v uprimnosti je sila, lebo ked s nou planujes byt dlhodobejsie, tak ju roznymi namotavkami sice dostanes, ale ked zisti pravdu, tak ju to urcite nepotesi.
Ale pamataj, ze v uprimnosti je sila, lebo ked s nou planujes byt dlhodobejsie, tak ju roznymi namotavkami sice dostanes, ale ked zisti pravdu, tak ju to urcite nepotesi.
-
pinacolada
Guru wannabe
ak sa baba rozhodne ist s tebou von to znamena ze vlastne aj daco ocakava cize uz ftedy mas vyhrate.odporucam zobrat dakde kde je ticho do parku ak je teplo,alebo do nejakej utulnej kaviarne,nic divoke.ptm staci byt uz len ftipny a sam sebou a imo zbalis ju...hlavne je aby si s nou kecal,proste baba sa nesmie nudit.:( napísal:ok no problemos ale co jej mam hovorit proste nevim co s nou budem robit... nejake "finty" rady , by sa zisli.
mno ja by som to spravil takto. ked idete vecer von zacat s nou kecat a postupne ak idete niekam kus s nou spomalit a nakoniec by ste mali mensie sukromie..to na zaciatok. potom hadam pozvat niekam na kofcu pivco abo aj nieco tvrdie...to je na vas
proste aby ste sa kus odviazali a aby nenastalo trapne tixo. lebo tym sa len vyvediete z miery obaja a uz pohoda nebude. odporucam jedno male pivko a pojde vsetko lahsie. postupom casu to uz pojde aj samo a ruka by mala byt v rukave 
tak nejak si to predstavujem ze to uskutocnim na buduci piatok takze drzte palceMrT napísal:mno ja by som to spravil takto. ked idete vecer von zacat s nou kecat a postupne ak idete niekam kus s nou spomalit a nakoniec by ste mali mensie sukromie..to na zaciatok. potom hadam pozvat niekam na kofcu pivco abo aj nieco tvrdie...to je na vas![]()
proste aby ste sa kus odviazali a aby nenastalo trapne tixo. lebo tym sa len vyvediete z miery obaja a uz pohoda nebude. odporucam jedno male pivko a pojde vsetko lahsie. postupom casu to uz pojde aj samo a ruka by mala byt v rukave
-
jin
VIP
Presne. Stale udrzuj rozhovor, aby to malo flow. Aj keby si mal kecat o uplnych blbinach. Postupne sa vsak mozes dostat aj ku pikantnejsim temam lahkymi naznakmi. Uvidis ci z toho nieco kvapne. Hlavne si ale zisti ze ci ona nahodou neni na niekoho z tej partie co chodite von namotana. Poznam to z vlastnej skusenosti a v tom pripade je to dooost tazke.:( napísal:tak nejak si to predstavujem ze to uskutocnim na buduci piatok takze drzte palce
chalan a ako to mam vediet ??? sa mam spytat zenskych (jej kamaratiek??)) hmm.. to by bol dobry napad oni by jej to urcite povedali a mam to lahsie o par krokov...jin153 napísal:Presne. Stale udrzuj rozhovor, aby to malo flow. Aj keby si mal kecat o uplnych blbinach. Postupne sa vsak mozes dostat aj ku pikantnejsim temam lahkymi naznakmi. Uvidis ci z toho nieco kvapne. Hlavne si ale zisti ze ci ona nahodou neni na niekoho z tej partie co chodite von namotana. Poznam to z vlastnej skusenosti a v tom pripade je to dooost tazke.
-
jin
VIP
Skus trocha patrat. Ja som sa to dozvedel vtedy od jedneho kamarata. Paradoxne na neho bola namotana a povedala mu to. Inak hej. Skus sa spytat nejakej jej najblizsej kamosky ktorej doverujes:( napísal:chalan a ako to mam vediet ??? sa mam spytat zenskych (jej kamaratiek??)) hmm.. to by bol dobry napad oni by jej to urcite povedali a mam to lahsie o par krokov...