Holka z Reklamy Tmobile ( nie ta vyhajpovana kika : D )
Holka z Reklamy Tmobile ( nie ta vyhajpovana kika : D )
nevie niekto meno dievcata, co chce darceky? : ( alebo niake info^ diky moc vopred
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Netaraj. Pozri sem: http://aktualne.centrum.sk/ekonomika/do ... id=1192965malyivko napísal:akurat som to chcel napisať ale ma hojko predbehol..tieto dve firmy su uplny rozdiel, nemaju medzi sebou dokonca ani dobre vztahy aby si vedel
Navyse T-Com (Slovak Telecom) a T-Mobile su materskou spolocnostou Deutsche Telekom
hojko zas si najmudrejši? asi do toho vidim lepšie ako ty,tak viem
zas vieš lepšie .ked budeš robiť v Tcome alebo Tmobile tak to pochopiš..
dokonca ked ti poviem že original Tmobile predajne su len tri na slovensku,a ostatne maju sukromnici ..
a tie vychadzaju dobre...
ale su sukromnikmi ziadny Tcom nevychadza...tak nemudruj ked do toho nevidiš tak ako ja,nemusiš vždy všetko najlepšie vedieť
zas vieš lepšie .ked budeš robiť v Tcome alebo Tmobile tak to pochopiš..
dokonca ked ti poviem že original Tmobile predajne su len tri na slovensku,a ostatne maju sukromnici ..
a tie vychadzaju dobre...
ale su sukromnikmi ziadny Tcom nevychadza...tak nemudruj ked do toho nevidiš tak ako ja,nemusiš vždy všetko najlepšie vedieť
pozri sa predajne TMobile original su na slovensku tri,ostatne maju sukromnici a už to nie je tmobile? takže daj pozor aj ty čo vravišRunes napísal:huh tak potom nevychadzaju zo zmluvnimi partenrmi nie z tmobilom tak zasa nebud ty mudry to je podlamna rozdiel
Ak spolu dobre nevychadza t-com a t-mobile preco maju to iste logo a spolocny web http://www.slovaktelekom.sk/ ? T myslis ze par sukromnikov co ma t-mobile nevychadza dobre nie ako spolocnost t-mobile, robis v t-mobile predavaca u niejakeho sukromnika a mylis ze vies presne ako to medzi nimi je???
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
čo si povedal?nordkapp_pb napísal:milujem rozumbrady co robia poskoka na predajni v nejakom malomeste / velkoobci, ale vedia fundovane rozpravat o firemnych vztahoch v rovine znaciek ... je prinajmensom zarazajuce povysovat malomocne vztahy medzi sukromnikmi v nejakej zaprdenej obci na "firemnu politiku" nemyslis odbornik ?...
to čo si napisal svedči o tvojej inteligencii.. skade veiš čo robim?
milujem ked niekto toto povie ..pan mudrlant...
a nehajme to tak...aj tak sme nevyriešili problem,koli ktoremu bola tema založena
-
nordkapp_pb
Hardcore addict