Homeopatia
Re: Homeopatia
Súhlasím, ale mám pripomienku. V tomto konkrétnom prípade nehazardujú - homeopatiká vo svojej absolútnej nefunkčnosti nemôžu ani škodiť. To je ich jediné +.
neuškodia priamo - ale pokiaľ niekto takto láduje chorého človeka vodičkami niekoľko mesiacov či nebodaj rokov, tak ten chorý stráca čas a jeho choroba sa môže bez liečby postupom času ešte zhoršiť.
heh, Jobs by vedel vypravat...
homeopatika mozu aj pomerne dost vyrazne uskodit, najma v pripade alergii...casto tam byvaju namlete aj rozne exoticke rastliny, casti zivocichov a podobne, co moze aj u zdraveho cloveka "nealergika" vyvolat pomerne silnu alergicku reakcia...
poznam osobne jedneho cloveka, ktory nikdy nemal nejake problemy s dychacou sustavou, ziadne zapaly, ziadne chripky, ziadne alergie...a naraz sa zacal v noci dusievat, rozne opuchy dutin, silne zahlienenie...silne priznaky astmy alebo chronickeho ochorenia dychacich ciest, lekarka mu diagnostikovala astmu s tym, ze dnes je enormny narast alergii a astmy aj u doposial zdravych ludi...az o niekolko mesiacov na to, uplnou nahodou ta osoba prisla na to, ze takuto silnu reakciu ma na svoje homeopaticke "vyzivove doplnky", v ktorych boli kadejake casti roznych chrobacikov a zivocichov a rastlin z roznych kutov planety....
poznam osobne jedneho cloveka, ktory nikdy nemal nejake problemy s dychacou sustavou, ziadne zapaly, ziadne chripky, ziadne alergie...a naraz sa zacal v noci dusievat, rozne opuchy dutin, silne zahlienenie...silne priznaky astmy alebo chronickeho ochorenia dychacich ciest, lekarka mu diagnostikovala astmu s tym, ze dnes je enormny narast alergii a astmy aj u doposial zdravych ludi...az o niekolko mesiacov na to, uplnou nahodou ta osoba prisla na to, ze takuto silnu reakciu ma na svoje homeopaticke "vyzivove doplnky", v ktorych boli kadejake casti roznych chrobacikov a zivocichov a rastlin z roznych kutov planety....
Samozrejme, takto nepriamo áno. Ja som myslel ten priamy účinok. Lebo niektoré alternatívne záležitosti vedia byť nebezpečné aj priamo.silmarill napísal:neuškodia priamo - ale pokiaľ niekto takto láduje chorého človeka vodičkami niekoľko mesiacov či nebodaj rokov, tak ten chorý stráca čas a jeho choroba sa môže bez liečby postupom času ešte zhoršiť.
sesternica nimi kedysi ladovala svoje male deti a mam pocit ze to vobec nefungovalo, aj tak boli stale chore. Homeopatia je iba jeden GIGANTICKY biznis - podvod na ktorom sa nabuluju firmy typu Boiron
oni velmi dobre vedia ze to nefunguje, ale ked su niektori ludia taki hlupi ze im za tie smiesne vyrobne naklady platia velke prachy, tak preco nie. Clovek je vo svojej podstate tvor dost naivny..
oni velmi dobre vedia ze to nefunguje, ale ked su niektori ludia taki hlupi ze im za tie smiesne vyrobne naklady platia velke prachy, tak preco nie. Clovek je vo svojej podstate tvor dost naivny..
Ja som minule v lekarni cakal 20 minut kym jedna zena predo mnou poskupuje polku lekarne, na co sa pri Oscillococcine spytala na davkovanie a ta lekarnicka sa zacala rozplyvat ze ona nevie ake je tam davkovanie pri detoch a zacali spolu po 20tich minutach studovat pribalovy letak. To uz som fakt nevydrzal a dost pejorativne som dal lekarnicke najavo co si myslim o jej inscenacii "Predstierajme ze cukroza ma davkovanie". Do 30tich sekund som bol obsluzeny.
Najviac mi bolo luto toho maleho decka ktore sa jeho retardovana matka rozhodla takto "liecit".
Najviac mi bolo luto toho maleho decka ktore sa jeho retardovana matka rozhodla takto "liecit".
Zloženie:
Neuveriteľné, že takéto niečo je vôbec v obehu.
Kód: Vybrať všetko
1g homeopatických granúl obsahuje: 0,01ml Anas barbariae hepatis a cordis (filtrovaný autolyzát
z pečene a srdca kačice) nariedený do potencie 200 K
Pomocné látky: saccharosum (sacharóza) 0,85 g lactosum (laktóza) 0,15 g.
Žeby to mali akosi zle vypočítané? Takto to vychádza, že v jednej tablete je 100% obsahu cukor...alebo nečakaná úprimnosť v príbalovom letáku?Pomocné látky: saccharosum (sacharóza) 0,85 g lactosum (laktóza) 0,15 g.
-
javatar
Hardcore addict
MIRV - stopove mnozstva sa do percent neuvadzaju 
To je zakonom stanovena uprimnost v pribalovom letaku.MIRV napísal:
Žeby to mali akosi zle vypočítané? Takto to vychádza, že v jednej tablete je 100% obsahu cukor...alebo nečakaná úprimnosť v príbalovom letáku?
Ale vidis, retardi po to aj tak utekaju do lekarne, alebo tym nebodaj "liecia" male deti...
Ono to zacina vselijakymi pseudoezoterickopsychologickymi knihami a casopismi ktore pisu podvodnici ktori sa nevedia inac uzivit. A ludia /v drvivej vecsine zeny/ co su taki trochu naivnejsi tomu hned veria a myslia si ze to tak aj naozaj funguje a odporuju biznis na ktorom sa zase pakuju firmy vyrabajuce tie vsetky nezmysli. Pod toto spada vsetka astrologia, homeopatia, liecenie tajomnymi energiami a pod.
http://feminity.zoznam.sk/c/857153/prob ... homeopatiu
Zase raz vymyju mozog ludom co sa nechaju nahovorit na kazdu blbost ...
pre boha to je znoska kktin, take clanky by mali zakazat...ale zasa co cakat od feminityhypper napísal:http://feminity.zoznam.sk/c/857153/prob ... homeopatiu
Autor je asi imbecil, ktorý si nikdy nevšimol príbalový leták. Naozaj...článok plný nezmyslov pre blbých.Zoberte si, že bežná medicína sa vždy snažila vyliečiť chorého človeka spôsobom – podám chorému liek a uvidím, čo sa stane. Dodnes nevieme, aké vedľajšie účinky môžu pri ňom nastať.
OMGOkrem riedenia je pri výrobe homeopatík dôležité aj trepanie, prudké otrasy. Teória chaosu je však na dlhší článok.
v Londyne bola taka akcia ked aktivisti zjedli cele balenie uplne najsilnejsie potenciovaneho homeopatika
ake sa predava a nestalo sa nikomu vobec nic. Ani nemohlo, pretoze je to vsetko podvod, aj lekari ktori sa tomu venuju a odporucaju to robia len kvoli tomu aby podporili tento sarlatansky biznis.
Propagatori a obhajcovia homeopatie pracuju s fyzikalnymi modelmi ktore neboli nikdy dokazane
a ktore s najvecsou pravdepodobnostou ani nemozu v tomto vesmire fungovat.
ake sa predava a nestalo sa nikomu vobec nic. Ani nemohlo, pretoze je to vsetko podvod, aj lekari ktori sa tomu venuju a odporucaju to robia len kvoli tomu aby podporili tento sarlatansky biznis.
Propagatori a obhajcovia homeopatie pracuju s fyzikalnymi modelmi ktore neboli nikdy dokazane
a ktore s najvecsou pravdepodobnostou ani nemozu v tomto vesmire fungovat.
gogo, ty si teraz objavil Ameriku
hughito citoval článok hneď vo svojom úvodnom príspevku, práve o tejto akcii http://www.hojko.com/post1397116.html#p1397116
hughito citoval článok hneď vo svojom úvodnom príspevku, práve o tejto akcii http://www.hojko.com/post1397116.html#p1397116
Tento Celec sa mi čím ďalej tým viac páči. Proste jasne a bez okolkov.
http://tech.sme.sk/c/7184040/vedec-o-ho ... z32Yq46Wok
http://tech.sme.sk/c/7184040/vedec-o-ho ... z32Yq46Wok
Hovori, ze homeopatika sami o sebe neuskodia, co nie je pravda. Moja alergologicka tvrdi, ze homeopatika mozu aj zabit a podla mna ma pravdu.
Par mesiacov dozadu som si pozeral homeopatika na liecbu alergie a astmy. Bol som dost prekvapeny, ze homeopaticky "liek" na tlmenie prejavov alergie na pele stromov a rastlin sa skladal vylucne z namletych rastlin, vlastne celej palety rastlin a stromov. Na vacsinu z vymenovanych zloziek toho lieku moje telo reaguje vyraznou alergickou reakciou. V pribalovom letaku, potom ako tam bolo pisane zlozenie a ako uzasne tento liek zabera na alergiu bolo, na uplnom konci napisane malym pismom, ze ak trpim alergiou na ktorukolvek zlozku lieku, v ziadnom pripade ho nemam uzivat.
Pre koho je teda to homeopatikum na liecbu alergie urcene, ked ho alergici nemozu uzivat?
Par mesiacov dozadu som si pozeral homeopatika na liecbu alergie a astmy. Bol som dost prekvapeny, ze homeopaticky "liek" na tlmenie prejavov alergie na pele stromov a rastlin sa skladal vylucne z namletych rastlin, vlastne celej palety rastlin a stromov. Na vacsinu z vymenovanych zloziek toho lieku moje telo reaguje vyraznou alergickou reakciou. V pribalovom letaku, potom ako tam bolo pisane zlozenie a ako uzasne tento liek zabera na alergiu bolo, na uplnom konci napisane malym pismom, ze ak trpim alergiou na ktorukolvek zlozku lieku, v ziadnom pripade ho nemam uzivat.
Pre koho je teda to homeopatikum na liecbu alergie urcene, ked ho alergici nemozu uzivat?