Horkýže Slíže
-
zdravotnik
Light Professional
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Vacsinou hodnotime kvalitu albumu podla toho co vtipne povedia v Intrezdravotnik napísal: // Jednoznačne u mňa vedie text z Intra
Nie nejaky hard?
Vsak horkyze su o tom, ze hrali jediny na slovensku poriadnu "tvrdsiu" muziku, ktorej texty boli kvalitne, energicke a dalo sa nanich vyzabavat..
Toto uz niesu tie prave horkyze...To, ze mas rad radiove pesnicky, ktore su jedna ako druha bez napadu, tak to je ina vec..
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Slíže už zrejme vrchol svojej tvorby nikdy neprekonajú - k nemu radím najmä prvý album V rámci oného a tretí Ja chaču tebja, vysokú kvalitu má u mňa aj dvojka Vo štvorici po opici. Od štvrtého (Festival Chorobná) a najmä piateho (Kýže Sliz), hoc komerčne veľmi úspešného, to je už dosť tragédia - miestami mi to prijde až ako znásilňovanie vlastnej povesti. Mňa oslovili ešte aj zatracovaný Ritero Xaperle Bax a aj Ukáž tú svoju ZOO. Ale tvrdím, že tak nadupaný album ako I. a III. už nevydajú zrejme nikdy. Tie songy mali energiu, zrozumiteľný text a vo svojej podstate to boli jednoduché a vtipné odrhovačky s veľmi kvalitným textom.
Posledný album hodnotím ako priemerný.
Posledný album hodnotím ako priemerný.
Re: Horkýže Slíže - 54 dole hlavou
iny topic o Slizoch tu asi nie takze preto ho otvaram
po prvom vypocuti albumu St.Mary Huana Ganja som mal pocit, ze sa trosku tie stare casy vratili... a najvacsie prekvapenie je pre man posledny song Temna mysel
po prvom vypocuti albumu St.Mary Huana Ganja som mal pocit, ze sa trosku tie stare casy vratili... a najvacsie prekvapenie je pre man posledny song Temna mysel
-
Thrash/Death
Star
Re: Horkýže Slíže - 54 dole hlavou
Temná myseľ je vraj taká prerábka od Manowar... ničmenej dosť dobrá a druhá skladba čo som zatiaľ počul z tohoto albumu (Nazdar) je zase dosť veľká sračka, takže dúfam že celý album sa bude niesť skôr v tvrdšom duchu 
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Horkýže Slíže
Mne to skor prislo, akoby HS uz len tazili zo zaslej slavy, je skratka slabsi. Pocas celeho albumu som sa nahlas zasmial len raz. Najlepsia skladba bola Mam v p* na lehatku, ale ta bola znama uz predtym. Temna mysel sa mi celkom pacila, dobre solo tam je, a to pritom inak tento styl nepocuvam 
Ved su to uz stari chlapi, co ste cakali ze budu nakladat jak za mlada? Stale ma niecim prekvapia niekedy to bolo 8 pesnickami dnes mozno 2-3 ale aspon nieco, ostatni by si z nich mohli brat priklad a hlavne su sami sebou. Pozrime sa na desmod a podobnych.
Dosť dobrý album, samozrejme na tie staršie sa ale nechytá.
Thrash/Death - od kedy sú slíže o tvrdosti? Song "Nazdar" má geniálny text, hlavu a pätu, je to vtipné - je to HS. Tým pádom super song. O čom svedčí aj počet videní na YouTube oproti ostatným songom z albumu. A nie, nie je to pop, tie videnia sú imho 95% ľudia, ktorí majú HS radi. Ten song sa proste páči. Prečo je to sračka?
Thrash/Death - od kedy sú slíže o tvrdosti? Song "Nazdar" má geniálny text, hlavu a pätu, je to vtipné - je to HS. Tým pádom super song. O čom svedčí aj počet videní na YouTube oproti ostatným songom z albumu. A nie, nie je to pop, tie videnia sú imho 95% ľudia, ktorí majú HS radi. Ten song sa proste páči. Prečo je to sračka?