Nájde sa tu nejaký sponzor
Hormonalna antikoncepcia
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ale vacsina ludi co ma problem zo stitnou zlazou zacne priberat alebo sa jej extremne zrychli metabolizmus ... that´s the pointDoris napísal:..ja som o tucnote nepovedala ani slovo, ja som komentovala stitnu zlazu... a len tak mimochodom, ja som po HAK nepribrala![]()
a neodpustim si komentar, zalezi asi od veku aky ma zena nazor na deti, myslim si, ze o par rokov sa zrejme asi vyjadris inak ( neberiem i tvoj nazor, ale vyjadrim aj svoj)
A zalezi od vychovy ... ja mam deti velmi rad kym nezacnu vrieskat lebo si mu nekupil to co on chcel alebo kvoli tomu ze sa snazi zjest Ovladac od TV a ty mu v tom branis.
A neviem ci ma v tomto zmeni vek ... ale uz idem offtopic
BTW ten nuvaring vyzera asi naj ... kopromis medzi funkcnostou a malym neg. vplyvom na telo
iba add ...dew6 napísal:Ináč výborné sú vraj aj tie krúžky www.nuvaring.com , no je to dosť drahé, takže od toho som pri rozhodovaní upustila - nakoľko to nejde cez krv, nemôže to poškodiť ani pečeň, s ktorou sú pri HA často problémy...![]()
Nájde sa tu nejaký sponzor
ide to cez krv vid na tvojej stranke :
a ani som nepredpokladal ze to funguje inak ako inac by to podla teba fungovalo musi to ist cez krv ...The hormone release is activated by contact with the vagina. The walls of your vagina absorb the hormones and distribute them into your bloodstream.
Shark, mas vo velkej miere pravdu...
nechcem odbocit od temy HAK, nechcem ist off topic...ale neda mi nereagovat... sorry
- problemy so stitnou zlazou sa nemusia vzdy prejavit priberanim, nie je to pravidlom ( ale nebudem to rozoberat, aj keby som mohla
)
- a to , ze deti konzumuju ovladace a vrieskaju je zalezitost cisto vychovna...ako si kto vychova, tak ma...ako si poznamenal.
a na zaver
... to, ze sa tu bavime o kladoch a zaporoch HAK, ci inej antikoncepcii beriem ako pozitivum, je to uvedomelejsie ako riesit problem interrupcie...ist, neist?
nechcem odbocit od temy HAK, nechcem ist off topic...ale neda mi nereagovat... sorry
- problemy so stitnou zlazou sa nemusia vzdy prejavit priberanim, nie je to pravidlom ( ale nebudem to rozoberat, aj keby som mohla
- a to , ze deti konzumuju ovladace a vrieskaju je zalezitost cisto vychovna...ako si kto vychova, tak ma...ako si poznamenal.
a na zaver
... to, ze sa tu bavime o kladoch a zaporoch HAK, ci inej antikoncepcii beriem ako pozitivum, je to uvedomelejsie ako riesit problem interrupcie...ist, neist?
Re: Hormonalna antikoncepcia
Ahoj
takže su rôzne druhy tabletiek antikoncepčných . To musí isť baba ku gynekologičke aby predpísala jej. stoji to od 200 do 1500.Tak mi hovorila kamoška. A tie tabletky môžu mať aj vedľajšie účinky tak pozor nato.Dúfam, že som ti aspoň trošku poradila . 
Re: Hormonalna antikoncepcia
na tychto 14 stranach sa podla teba rozoberal futbal? Nie si trosku mimosteniatko napísal:Ahojtakže su rôzne druhy tabletiek antikoncepčných . To musí isť baba ku gynekologičke aby predpísala jej. stoji to od 200 do 1500.Tak mi hovorila kamoška. A tie tabletky môžu mať aj vedľajšie účinky tak pozor nato.Dúfam, že som ti aspoň trošku poradila .