Hormonalna antikoncepcia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dew6
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Ináč výborné sú vraj aj tie krúžky www.nuvaring.com , no je to dosť drahé, takže od toho som pri rozhodovaní upustila - nakoľko to nejde cez krv, nemôže to poškodiť ani pečeň, s ktorou sú pri HA často problémy... :hmm:
Nájde sa tu nejaký sponzor :?:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

dew6, moja priatelka to ma. Dobra vecicka. ;)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

zopar stran dozadu som o tom pisal... je to the best co sa tyka hormonov.. len ta cena
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Doris napísal:..ja som o tucnote nepovedala ani slovo, ja som komentovala stitnu zlazu... a len tak mimochodom, ja som po HAK nepribrala :psssst:

a neodpustim si komentar, zalezi asi od veku aky ma zena nazor na deti, myslim si, ze o par rokov sa zrejme asi vyjadris inak ( neberiem i tvoj nazor, ale vyjadrim aj svoj :winkkiss: )
Ale vacsina ludi co ma problem zo stitnou zlazou zacne priberat alebo sa jej extremne zrychli metabolizmus ... that´s the point
A zalezi od vychovy ... ja mam deti velmi rad kym nezacnu vrieskat lebo si mu nekupil to co on chcel alebo kvoli tomu ze sa snazi zjest Ovladac od TV a ty mu v tom branis.
A neviem ci ma v tomto zmeni vek ... ale uz idem offtopic
BTW ten nuvaring vyzera asi naj ... kopromis medzi funkcnostou a malym neg. vplyvom na telo
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

dew6 napísal:Ináč výborné sú vraj aj tie krúžky www.nuvaring.com , no je to dosť drahé, takže od toho som pri rozhodovaní upustila - nakoľko to nejde cez krv, nemôže to poškodiť ani pečeň, s ktorou sú pri HA často problémy... :hmm:
Nájde sa tu nejaký sponzor :?:
iba add ...
ide to cez krv vid na tvojej stranke :
The hormone release is activated by contact with the vagina. The walls of your vagina absorb the hormones and distribute them into your bloodstream.
a ani som nepredpokladal ze to funguje inak ako inac by to podla teba fungovalo musi to ist cez krv ...
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

Shark, mas vo velkej miere pravdu...
nechcem odbocit od temy HAK, nechcem ist off topic...ale neda mi nereagovat... sorry :new03:
- problemy so stitnou zlazou sa nemusia vzdy prejavit priberanim, nie je to pravidlom ( ale nebudem to rozoberat, aj keby som mohla :winkkiss: )
- a to , ze deti konzumuju ovladace a vrieskaju je zalezitost cisto vychovna...ako si kto vychova, tak ma...ako si poznamenal.

a na zaver
... to, ze sa tu bavime o kladoch a zaporoch HAK, ci inej antikoncepcii beriem ako pozitivum, je to uvedomelejsie ako riesit problem interrupcie...ist, neist?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

tema o tabletke po je inde ...
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Re: Hormonalna antikoncepcia

Príspevok od používateľa steniatko »

Ahoj :) takže su rôzne druhy tabletiek antikoncepčných . To musí isť baba ku gynekologičke aby predpísala jej. stoji to od 200 do 1500.Tak mi hovorila kamoška. A tie tabletky môžu mať aj vedľajšie účinky tak pozor nato.Dúfam, že som ti aspoň trošku poradila . :wink:
kobalt
VIP
VIP

Re: Hormonalna antikoncepcia

Príspevok od používateľa kobalt »

steniatko napísal:Ahoj :) takže su rôzne druhy tabletiek antikoncepčných . To musí isť baba ku gynekologičke aby predpísala jej. stoji to od 200 do 1500.Tak mi hovorila kamoška. A tie tabletky môžu mať aj vedľajšie účinky tak pozor nato.Dúfam, že som ti aspoň trošku poradila . :wink:
na tychto 14 stranach sa podla teba rozoberal futbal? Nie si trosku mimo :roll: ?
Napísať odpoveď