Hormonalna antikoncepcia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Doris
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Doris »

Shark, mas vo velkej miere pravdu...
nechcem odbocit od temy HAK, nechcem ist off topic...ale neda mi nereagovat... sorry :new03:
- problemy so stitnou zlazou sa nemusia vzdy prejavit priberanim, nie je to pravidlom ( ale nebudem to rozoberat, aj keby som mohla :winkkiss: )
- a to , ze deti konzumuju ovladace a vrieskaju je zalezitost cisto vychovna...ako si kto vychova, tak ma...ako si poznamenal.

a na zaver
... to, ze sa tu bavime o kladoch a zaporoch HAK, ci inej antikoncepcii beriem ako pozitivum, je to uvedomelejsie ako riesit problem interrupcie...ist, neist?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

tema o tabletke po je inde ...
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Re: Hormonalna antikoncepcia

Príspevok od používateľa steniatko »

Ahoj :) takže su rôzne druhy tabletiek antikoncepčných . To musí isť baba ku gynekologičke aby predpísala jej. stoji to od 200 do 1500.Tak mi hovorila kamoška. A tie tabletky môžu mať aj vedľajšie účinky tak pozor nato.Dúfam, že som ti aspoň trošku poradila . :wink:
kobalt
VIP
VIP

Re: Hormonalna antikoncepcia

Príspevok od používateľa kobalt »

steniatko napísal:Ahoj :) takže su rôzne druhy tabletiek antikoncepčných . To musí isť baba ku gynekologičke aby predpísala jej. stoji to od 200 do 1500.Tak mi hovorila kamoška. A tie tabletky môžu mať aj vedľajšie účinky tak pozor nato.Dúfam, že som ti aspoň trošku poradila . :wink:
na tychto 14 stranach sa podla teba rozoberal futbal? Nie si trosku mimo :roll: ?
Napísať odpoveď