Horoskop

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Veríte na ne/zhodu znamení?

áno
29
25%
nie
85
75%

Celkom hlasov: 114

Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

Blackhacker napísal:a nerobi sa to aj + zmiesta narodenia ? a mena ?
v cinskom horoskope staci meno a datum narodenia + presny cas:) potom ti spise na zopar papierikov kazdy rok co sa ti stane:) mne napisali 90% spravne:D zatial vsetky veci co boli v tom papieriku sa to udialo. Dalsi sposob je staci sa pozret na vasu dlan a z toho sa daju vycitat pomocou tych ciarok:D ale zas neni to az tak presne

PS: dal som nie ale horoskop je zaujimave citanie rad si to precitam ked mam cas :)
Xplosion
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Xplosion »

ja na horoskopy neverim kedy si som ich cital kazdy den na internete v novinach na teletexte a zistil som ze tie predpovede su na dve veci.

vsetko závisí od charakteru a typu cloveka a jeho osobnosti.

si zoberte napriklad jeden extrem taky obama alebo clintonová z bin ládinom vychádzať spolu nebudú a horoskop, hviezdi a ani vesmír na tom nic nezmení.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

No napríklad máte niekto šťastný vzťah napriek tomu, že vaše znamenia sú "nekompatibilné" ??? :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nie je horoskop ako horoskop, vzhladom k tomu ze jedna z tem co bolek hodila hore a su O TOM ISTOM je moja :oops: mozem povedat ze mixujete hrusky s jablkami...to co si precitate v novinach to su parodie na horoskopy, ja ich nazyvam lesoskopy, to su bludy....ale tie partnerske a povahove povacsinou sedia...cim to je?

//jerry: ja som nikto? :lol:
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

Ani jeden z vás sa tu nevyjadril dobre k téme...Týpek sa pýta,či veríte v zhodu znamení. Nikde tam nevidím slovko "horoskop".
Pýta sa, či veríte v to,že napr. lev si lepšie rozumie s levom, a zase sa nezhodne s vodnárom a pod.

K téme čo tu rozoberáte:
Horoskopom neverím,ale určite si niekedy rád nejaký prečítam,ale len zo zvedavosti...Ale myslím,že niečo tam určite bude,ale treba si prečítať taký skôr všeobecnejší horoskop a preložiť si ho do svojeho života a do vašej aktuálnej životnej situácie.

K téme:
Znameniam a vzťahom medzi nimi verím 100%ne. Ak sa stretnú dvaja ľudia rovnakého znamenia,ktorý sa vôbec nepoznajú,tak nemusia mať rovnakú obľúbenú farbu,alebo hudobný štýl a pod. ale ich názory na život a iné plnohodnotné názory sa budú určite zhodovať.
Skúste si napr v škole o niekom zistiť aké je znamenie a prečítajte si jeho charakteristiku a uvidíte,že veľa vecí na neho bude sedieť. A potom si vytipujte niekoho,s kým si maximálne rozumiete (je jedno či rovnaké alebo opačné pohlavie). Zistíte, že je to vaše príbuzné znamenie....
Tieto veci som si začal všímať od vysokej školy a môžem povedať,že to má vážne niečo do seba :wink:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Horoskop...totálne nechápem, ako tomu môže niekto veriť, je to spleť výmyslov.
Paťko
King
King

Re: Horoskop

Príspevok od používateľa Paťko »

mňa by zaujímalo aké som znamenie, narodil som sa 20.04. :)

Býk ( 20.04.-20.05. ) http://horoskopy.markiza.sk
Baran (21.03. - 20.04.) http://horoskopy.aktuality.sk
Copo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Copo »

blbost...cital som viac horoskopov a niektore sa pomerne odlisovali od seba a pirtom by malo vychadzat stale to iste a napr. nedavno doniesol kamos o tom knihu a tam som zistil ze som kohut spolu s mojimi par kamosmi co sa pozname od malicka vychadzame nad mieru a tam sa pise ze absolutne spolu nebudeme vychadzat...a inak tie horoskopy na kazdy den...proste precitas si ze dnes je dobry den na to aby si sa zmieril a tak budes sa snazit s niekym zmierit...to je len oblbovanie...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa Vigor »

begbeee napísal:No napríklad máte niekto šťastný vzťah napriek tomu, že vaše znamenia sú "nekompatibilné" ??? :)
Ja som strelec, priatelka panna a podla horoskopu by sme mali byt absolutne neschopni spolu vychadzat...tak nejak to horoskopu nevyslo :) .

Horoskopom neverim, precitam si ich len ako zaujimavost a na zlepsenie nalady.
dosta
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dosta »

je v tom veľa pravdy, či muž alebo žena znamenie veľa naznačuje
panzer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa panzer »

Paťko napísal:mňa by zaujímalo aké som znamenie, narodil som sa 20.04. :)

Býk ( 20.04.-20.05. ) http://horoskopy.markiza.sk
Baran (21.03. - 20.04.) http://horoskopy.aktuality.sk
mna tiez celkom zaujima ako je to s tymi znameniami, preco je to niekde tak inde zas inak... lisiac sa o jeden den. Ktory je potom ten spravny ?
Copo
Amateur
Amateur

horoskop je postaveny len na zaklade pozorovani a ak tomu neveris tak uvidis ze jedine co je na tom pravdy tak mozno to ze tam trocha vystihne charakter cloveka ale co sa toho inak tyka tak urcite never na partnersky horoskop a ani kazdodenny...pokial sa nebudes nim riadit tak hned zistis ze na tom nie je skoro nic pravdive...
Inssomnya
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Inssomnya »

pre mna su horoskopy nezmysly, podla mna v kazdom znameni je opis, ktory zcasti sadne na kazdeho cloveka, pravda, na niekoho to moze urobit dojem, ale preto, ze je to strasne zovseobecnene..som narodena v tom mesiaci, tak som toto znamenie, ok fajn berem to, precitat si o svojom znameni mozem, ale iba tak symbolicky, ale riadit sa podla toho a verit tomu, to fakt nie ... :)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Neverím na zhodu znamení... Moje dva vzťahy boli rovnaké znamenia ako ja, a nerobilo to dobrotu..hoci sa hovorí že rovnaké znamenia by mali sedieť povahovo aj niektorými črtami, nevydržal ani jeden vzťah...Dokonca obaja ex priatelia boli narodení v ten istý deň aj mesiac .. (tomu sa povie náhoda :roll: )
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Nezmysly, nezmysly a ešte raz nezmysly. Výmysly, hovadiny, absurdity, nonsensy. chu****, kktiny, chobotiny, pčiviny. Tí, čo na ne veria, sú zjavne v tomto smere dosť slabomyseľní.

Dúfam, že som sa vyjadril na tému Horoskoyp dostatočne jasne.
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

absolutne s tebou suhlasim hugito. nic viac sa k tomu ani dodat neda.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

Tak schvalne ....

zhodntote svoje doterajsie vztahy ci sa to aspon kusok bude zhodovat... u mna tak na 80% :smt006
Prílohy
311664_1949493067032_1533767908_31692142_7107188_n.jpg
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Re: Horoskop

Príspevok od používateľa audiotrack »

Betarik napísal:Tak schvalne ....

zhodntote svoje doterajsie vztahy ci sa to aspon kusok bude zhodovat... u mna tak na 80% :smt006
predchadzajuci vztah mi visiel 1 a sucasny 9.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Re: Horoskop

Príspevok od používateľa javatar »

audiotrack napísal:...mi visiel 1...
tebe niekto hackol ucet ked taka hrubka?

ja tam mam krasnych 10 - ale hadame sa minimalne raz do tyzdna :lol:
Copo
Amateur
Amateur

lol tak to je ale ho*adina...v inom horoskope som mal vsetko uplne naopak :D takze neviem teraz kde je chyba ale najskor as iv tom ze to nie je pravda :D
Napísať odpoveď