No na samotné párovanie znamení neverím resp. lepšie povedané nijako to nevnímam a nepovažujem to za významný faktor určujúci kvalitu vzťahu.
Horoskop
Re: Horoskop
Ja osobne verím v to, že každé znamenie má typické charakteristiky (napr. baran je tvrdohlavý, ryba je citlivá...). To sa mi zatiaľ takmer vždy potvrdilo.
No na samotné párovanie znamení neverím resp. lepšie povedané nijako to nevnímam a nepovažujem to za významný faktor určujúci kvalitu vzťahu.
Žiadne znamenie nemá žiadne typické charakteristiky. Keby ti niekto zamenil barana s rybárom a ty by si bol baran, tak by sa na teba taktiež hodila väčšina z tých vecí, je to tak robené.
Naštudovať Barnumov efekt !
Naštudovať Barnumov efekt !
v žiadnej charakteristike nemá ženská napísané že chlapovi keď prepne tak dostane od neho na hubu.. !!! alebo že ťa ožobračí ešte aj o dom po rodičoch...
(alebo opačne)
tak to sa da len z vlastnej skusenosti, porovnat si par ludi z toho isteho znamenia .. keby som teoreticky pripustila ze na tom nieco moze byt (bo na mna napr skoro vobec nepasuje) mi asi vychadza,
kozorozci ambiciozni, verni, tvrdi .. vahy, rodeni dipomati, vyborni spolocnici, kamarati, velmi stedri ludia.. levi typicke slnecne deti, slachetni, obetavi (a trosku povrchni ) .. ryby, tiez vemi ambiciozne (hlavne po pracovnej stranke) priatelske, rodinne zalozene, ale aj bohuzial vsimam casto na seba zamerane .. a panny, skveli spolocnici, zodpovedni, puntickarski ale to si netreba vsimat (pretoze maju kopec inych vybornych vlastnosti)
kozorozci ambiciozni, verni, tvrdi .. vahy, rodeni dipomati, vyborni spolocnici, kamarati, velmi stedri ludia.. levi typicke slnecne deti, slachetni, obetavi (a trosku povrchni ) .. ryby, tiez vemi ambiciozne (hlavne po pracovnej stranke) priatelske, rodinne zalozene, ale aj bohuzial vsimam casto na seba zamerane .. a panny, skveli spolocnici, zodpovedni, puntickarski ale to si netreba vsimat (pretoze maju kopec inych vybornych vlastnosti)
Väčšinou horoskopy nečítam, a keď niekedy si prečítam tak vačšinou to vôbec nesedí a ani sa to nestane ale čo sa týka definície človeka podľa znamenia tak z časti to podľa mňa je pravda ako aj zhodnosť znamení ale myslím, že to je iba vrchol ľadovca a samozrejme závisí to aj od iných vecí napr. neznamená, že keď sa nezhodujú v znamení tak im to nemusí výjsť
Jednoznačne človeka viac ovplyvňujú v živote jeho vlastné skúsenosti a prostredie v ktorom vyrastá...