HP Pavilion DV6720ec

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Marcos Corvin
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

HP Pavilion DV6720ec

Príspevok od používateľa Marcos Corvin »

Ahojte, chcem vás poprosiť o pomoc... potrebujem zohnať ovládače na tento notebook... mám tam teraz Windows Vista a chcem to prehodiť na XP-čko len nikde neviem na to zohnať ovládače... neviete mi prosím vás niekto poradiť??? Vopred všetkým ďakujem
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

Kód: Vybrať všetko

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=cz&lang=cs&dlc=cs&product=3667462
Marcos Corvin
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marcos Corvin »

galleon napísal:

Kód: Vybrať všetko

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=cz&lang=cs&dlc=cs&product=3667462
No tak o tomto viem už naozaj dávno... aj si si pozrel, že to neobsahuje žiadne dôležité ovládače ako sú napríklad zvuk, grafika, chipset, wifi... atď. Ale aj tak ďakujem za ochotu...
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

Marcos Corvin napísal:No tak o tomto viem už naozaj dávno... aj si si pozrel, že to neobsahuje žiadne dôležité ovládače ako sú napríklad zvuk, grafika, chipset, wifi... atď. Ale aj tak ďakujem za ochotu...
Myslim ze to nebude take jednoduche googlil som trosku a na roznych forach bolo iba to ze drivere na xp su na to neni iba rozne patchce z inych notasov takze myslim ze to asi nespravis
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ja som sa s tym moril 2 dni kym som na podobny notebook natrieskal XP spoluziakovi. Myslim tym komplet cele dva dni nie ze par hodin poobede. Nakoniec sa ale podarilo a aj som tu slubil ze tie veci uploadnem ale nejak som sa k tomu nedostal (a uz ich ani nemam ) :?
Napísať odpoveď