Zaujali ma aj Asus N76VZ a Asus N750JV. Vyplati sa dat zane 1000 €? Tam je uz ten vykon vacsi. A myslim ze zvladnu toho podstatne viac. A ak sa vyplati dat tu sumu zane, tak radsej vezmem jeden znich. Dakujem za odpoved
HP Probook 470
HP Probook 470
Serus. Mam otazku ohladom notebooku HP 470 Probook, planujem si ho kupit. Ale nepocul som toho vela o tych dedikovanych grafickych kartach. Tento ju má. A chcem vediet jak to funguje konkretnejsie. Ci to je tak ze integrovana hd4000 ka v podstate ide stale. A radeon 8750 sa da zapinat len pri spustani nejakej hry, aplikacie a podobne? Neda sa niekde vypnut ta integrovana aby isla stale iba ta dedikovana radeonka? Pripadne viete poradit nejaky podobny notebook, 17 palcovy do max 800 € s takymto vykonom na hry ? Viem ze notebooky niesu na hranie. Uplne mi ale staci medium/low na hry.
Zaujali ma aj Asus N76VZ a Asus N750JV. Vyplati sa dat zane 1000 €? Tam je uz ten vykon vacsi. A myslim ze zvladnu toho podstatne viac. A ak sa vyplati dat tu sumu zane, tak radsej vezmem jeden znich. Dakujem za odpoved