hra v Divadle
keď si ťa vybral tak budeš určite dobry
musíš si viac veriť...inač som si spomenul že ja som mal to isté keď som hraval basket...hravali me s kamošmi vonku, na škole všade a bol som v pohode..prišiel som na zapas a ako keby som všetko zabudol..tiež som si myslel že tam su jaky hrači a že čo tam ja robím..
ale potom sa to nejak stratilo postupom času.
-
klm16
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
bys sam sebou uvolnit sa a rozdychat tremu..
tiez som hral v divadle. Pri kazdom vystupeni sme vsetci mali urcity druh tremy a paniky ze nieco zabudneme, niekolkokrat sa mi stale ze mi pred vypredanym divadlom vypadol text. vsetko sa da zahrat.
pametam na situaciu kedy mal kolega strasnu tremu vsecko bolo nachystane opona zatiahnuta a ja snim na scene ze ked sa otvori opona zacneme hrat. no a nato sa on rozhodol ze to nevydrzi a usiel za zachod. Musel som zacat bez neho...
teraz sa na tom poriadne smejeme...
divadlo je o zabave bud sa do toho vzijes a uvolnis sa pri tom alebo nebudes dobry
tak vela stastia
tiez som hral v divadle. Pri kazdom vystupeni sme vsetci mali urcity druh tremy a paniky ze nieco zabudneme, niekolkokrat sa mi stale ze mi pred vypredanym divadlom vypadol text. vsetko sa da zahrat.
pametam na situaciu kedy mal kolega strasnu tremu vsecko bolo nachystane opona zatiahnuta a ja snim na scene ze ked sa otvori opona zacneme hrat. no a nato sa on rozhodol ze to nevydrzi a usiel za zachod. Musel som zacat bez neho...
divadlo je o zabave bud sa do toho vzijes a uvolnis sa pri tom alebo nebudes dobry
tak vela stastia
talze dopadlo to tak ze sme dnes nehrali lebo dotycny mali havariu.....no zbytocne som si daval poldecak
......trema opadla lebo som sa spoznal s ludmi co budu somnou hrat a su fakt prijemny.....skor sa bojim ze ako sa budem ucit texty
...........to je momentalne moj najvecsi problem........ak poznate nejake finty tak sem snimi.....dakujem