hra v Divadle

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

keď si ťa vybral tak budeš určite dobry :wink: musíš si viac veriť...inač som si spomenul že ja som mal to isté keď som hraval basket...hravali me s kamošmi vonku, na škole všade a bol som v pohode..prišiel som na zapas a ako keby som všetko zabudol..tiež som si myslel že tam su jaky hrači a že čo tam ja robím.. :) ale potom sa to nejak stratilo postupom času.
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

bys sam sebou uvolnit sa a rozdychat tremu..
tiez som hral v divadle. Pri kazdom vystupeni sme vsetci mali urcity druh tremy a paniky ze nieco zabudneme, niekolkokrat sa mi stale ze mi pred vypredanym divadlom vypadol text. vsetko sa da zahrat.
pametam na situaciu kedy mal kolega strasnu tremu vsecko bolo nachystane opona zatiahnuta a ja snim na scene ze ked sa otvori opona zacneme hrat. no a nato sa on rozhodol ze to nevydrzi a usiel za zachod. Musel som zacat bez neho... :lol: teraz sa na tom poriadne smejeme...
divadlo je o zabave bud sa do toho vzijes a uvolnis sa pri tom alebo nebudes dobry ;-)
tak vela stastia
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

otazky 1. očom je ta hra ??
2. aku si to dostal postavu už mi konečne možeš povedať ?
3. si si isty že je to divadlo neni to nejaky kulturny dom abo tak ..............
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

talze dopadlo to tak ze sme dnes nehrali lebo dotycny mali havariu.....no zbytocne som si daval poldecak :lol: ......trema opadla lebo som sa spoznal s ludmi co budu somnou hrat a su fakt prijemny.....skor sa bojim ze ako sa budem ucit texty :-( ...........to je momentalne moj najvecsi problem........ak poznate nejake finty tak sem snimi.....dakujem
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

už mi konečne odpovieš alebo sa stale budeš vyhýbať mojim otazkam .......dosť ma to zaujima tak by som bol rad keby si ich zodpovedal
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

ta hra je otom ako otec caka na syna z vojenciny......popri tom nejake male zapletky.........je to zo stareho slovenskeho prostredia....ja hram brezovskeho......OTCA....... a je to divadelny zbor
stastny?? :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jj strašne moc
Napísať odpoveď