Hracia Myš
-
palciii
Hracia Myš
nazdar potrebujem poradit medzi Razer DeathAdder a Gigabyte Ghost M8000X
osobne sa mi paci viac ta gigabyte ale viac ludi radi Razera
rad by som pocul osobne skusenosti
osobne sa mi paci viac ta gigabyte ale viac ludi radi Razera
rad by som pocul osobne skusenosti
Re: Hracia Myš
Od Gigabyte ruky prec. Na kvalitne herne periferie su ine znacky. Dolezitejsi ako dizajn je ergonomia. Razer je dobra volba (u mna az tak nie) a s DeathAdder chybu urcite nespravis. Mne osobne ta myska nesadla do ruky, bola prilis tazka a velka.
Mozes popozerat aj inych vyrobcov: Steelseries, Logitech. (Mam G400 a neviem si ju vynachvalit)
Mozes popozerat aj inych vyrobcov: Steelseries, Logitech. (Mam G400 a neviem si ju vynachvalit)
-
palciii
No to pozeram aj inych vyrobcov to je jasne, skocim do PGS cez tyzden a pozriem si tam ten deathadder
inak dik moc k+
inak dik moc k+
inak skôr zober deathadder black edition - má pogumované boky a lepšie sa drží. a nesvieti, čo je u mňa plus, u niekoho mínus 
-
palciii
ako pozeram maju rovnaku cenu (PGS) takze dufam ze mi dovolia vyskusat si obe.
Ja sa hlavne bojim u toho DeathAddera ze mi nesadne do ruky lebo vyzera na prvy pohlad taky neforemny, no uvidim
Ja sa hlavne bojim u toho DeathAddera ze mi nesadne do ruky lebo vyzera na prvy pohlad taky neforemny, no uvidim
-
MichalkoOo
Zablokovaný
deathadder má skvelú ergonómiu
Zober DeathAdder jednoznačne, svoju mám uz štvrtý rok (ešte tu starú 1800dpi verziu) a stále ide ako má ..
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
taktiez uz dlhsiu dobu pouzivam DeathAdder a nemozem povedat ani kriveho slova o nej, urcite sa oplati
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tak isto mám DA už nejaký ten piatok a všetko super 
Mam predchodcu DeathAdder-a http://www.alza.sk/herni-mys-razer-diam ... d83543.htm diamondback 3G a ziadne problemy som s nou nikdy nemal a ten tvar je do ruky dokonaly jednoznacne ti mozem odporucit DeathAdder.
Alebo este tuto od razeru tie vyrezy na tlacitkach na prsty su uplne super http://www.alza.sk/razer-lachesis-refresh-d216159.htm .
// sorry dnes som mimo LACHESIS je nasledovnik diamondbacku
Ale odporucam aj DeathAdder mal som moznost vyskusat si ju pri hrani u kamarata a je takisto vynikajuca.
// sorry dnes som mimo LACHESIS je nasledovnik diamondbacku
diamondback predchodca DA? si spadol z višne? DB mala univerzálny tvar pre pravákov aj lavákov, na držanie si trebalo trochu zvyknúť a je menšia. DA je viac ergonomicky tvarovaná
-
palciii
DeathAdder doma, spolu s QcK fici to paradne. splneny sen fakt diki. Krasna elegantna myska