Hranie bez Punkbustera

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
petanorech
Light Star
Light Star

Hranie bez Punkbustera

Príspevok od používateľa petanorech »

Čaute,
nainštaloval som beta verziu Windows 7, konkrétne Build 7048 32bit. Všetko šlape super, tak nemám dôvod na odinštalovanie až na to, že PunkBuster nepodporuje beta verzie operačných systémov. Nedá sa to nastaviť ani kompatibilita Windowsu Vista.

Cez google som našiel všeliake riešenia, no ani jedno nefunguje :(

Existuje aj nejaká e-petícia, aby Even Balance vydali PunkBuster na Windows 7 build 7000 a vyššie, no či bude vypočutá, to nikto nevie.

Strašne rád by som si "zapařil", ale preinštalovávať celý systém sa mi nechce a ak by to nešlo, tak počkám na RC, prípadne Final verziu Windowsu.

Preto by som bol rád, ak by mi niekto vnukol nejaký nápad, ako rozbehať PunkBustera na Windows 7.

Vopred za odpovede ĎAKUJEM.

//autoeditácia príspevku ( 24 Mar 2009, 16:29 )
Keďže asi riešenie nieje, tak by som sa chcel opýtať, či sa dá PunkBuster nejakým spôsobom "disabled", ale tak aby sa dalo hrať (ale bez neho)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Start > Run > services.msc

Tam si najdi PnkBstrA a stopni ho, potom do Service status Disabled. Tym by si mal mat PB vyradeny.
petanorech
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petanorech »

p4ra napísal:Start > Run > services.msc

Tam si najdi PnkBstrA a stopni ho, potom do Service status Disabled. Tym by si mal mat PB vyradeny.
Dik, ale podobné som si už vygooglil...nedá sa hrať, keď je takto vypnutý, aspoň nie COD4 :(
Marek99
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

cod4 si bez punkbustera nezahras, aspon nie na normalnych serveroch, ale ak mas origos tak mozes si vyhladat hry bez punkbustera take servere existuju ale kedze tam PB chyba tak rataj so vsetkymi cheatmi co existuju :) takze ak mas orig tak join game a vo filtri si das Pb no a search
Napísať odpoveď