HTC Desire S
HTC Desire S
Čaute
Mám taký problém.
Dal som v Markete update , cca 16 apps a po paru sekundách mobil zamrzol
tak som vytiahol bateriu
potom späť a zas to isté
tak so už ani nezapínal Wifi lebo som myslel že je to kôli preťaženie sťahovaním
ale zas zamrzol, tak som zas vybral bateriu a zapol ALE terz mi už len naskočila biela obrazovka kde je v strede HTC ale nič viac a tak to je min 5 min.
vuž 2x som vybral beterku a stále ho nespustí
chcem dať reset na pôvodné nastavenia
Mám taký problém.
Dal som v Markete update , cca 16 apps a po paru sekundách mobil zamrzol
tak som vytiahol bateriu
potom späť a zas to isté
tak so už ani nezapínal Wifi lebo som myslel že je to kôli preťaženie sťahovaním
ale zas zamrzol, tak som zas vybral bateriu a zapol ALE terz mi už len naskočila biela obrazovka kde je v strede HTC ale nič viac a tak to je min 5 min.
vuž 2x som vybral beterku a stále ho nespustí
chcem dať reset na pôvodné nastavenia
Re: HTC Desire S
Je to velmi znamy problem na vela forach a stalo sa to aj mne. Mobil sa ti uz nespusti, pretoze si si usmazil eMmc cip vyberanim baterie. Nastastie mas velku sancu, ze ti ho vyreklamuju. V buducnosti, ak ti zamrzne, resetni ho stlacenim vsetkych hardware tlacitok naraz (volume up, down a lock tlacitko).
Pre viac info pozri napr. Xda developers forum.
Pre viac info pozri napr. Xda developers forum.
čítal som si tie forá
a reklamácia bude platená ? lebo mám ho max 3 mesiace
a reklamácia bude platená ? lebo mám ho max 3 mesiace
Nie, ak sa htc z nejakeho dovodu nerozhodne, ze na zaruku nemas narok, tak vsetko platia oni. Kontaktuj ich a mozes si s nimi dohodnut donaskovu sluzbu, ktora si ho pride vziat na ich naklady. Pokial mas mobil od operatora, ries to cez nich. Vela stastia 
Kvalita ala HTC... Nic v zlom, ale pri normalnom pouzivani odpalit takto telefon? Zasnem.
-
->slavo<-
Addict
ANdroid nieje normalny telefon baterka sa vybera počas zapnuteho stavu len v krajnych pripadoch , mohol si spravit jednoducho restart podrzanim zapinacieho tlačitka .
TO nieje nokia 6230i či Se rady K ,kde vyberes baterku a všetko je v suchu do buducna radšej nevyberat takto bateriu vyhneš sa podobnym problemom .
Skus ked tak ešte nehat bateriu von s telefonu tak na 30 min a vlozit ju naspat možno ti to ešte naskoči .Može to pomoct no ked tam maš niečo odpalene možno už je neskoro .
Ako som pisal na androide by sa nemala vyberat bateria len tak pri zapnutom stave .
TO nieje nokia 6230i či Se rady K ,kde vyberes baterku a všetko je v suchu do buducna radšej nevyberat takto bateriu vyhneš sa podobnym problemom .
Skus ked tak ešte nehat bateriu von s telefonu tak na 30 min a vlozit ju naspat možno ti to ešte naskoči .Može to pomoct no ked tam maš niečo odpalene možno už je neskoro .
Ako som pisal na androide by sa nemala vyberat bateria len tak pri zapnutom stave .
Zdravicko, nevie mi niekto poradit, teraz som si kupil tento telefon, ale mam problem vyhladat GPS signal.. Zatial sa mi podarilo nadviazat kontakt s druzicou len raz, a aj to po velmi dlhom vyhladavani signalu... Ma niekto podobny problem?
JCM01.. dúfam, že sa nepokúšaš vyhľadávať signál vo svojej izbe, ale niekde vonku.. alebo aspoň vystrčíš ruku s telefónom von z okna........
Blby nie som, nemysli si
Mam problem s vyhladanim signalu na otvorenej ulici, nie to este na okne auta..
Pozeral som sice nejake eng fora, zjavne to je castejsi problem - odporucaju stiahnut app GPS Fix, resp. nieco ohladom ROM..
Pozeral som sice nejake eng fora, zjavne to je castejsi problem - odporucaju stiahnut app GPS Fix, resp. nieco ohladom ROM..
-
qwerty-xyz
stiahni si GPS fix, povol vsetky nastavenia ohladom GPS, a chod mrznut vonku, .... po spusteni GPS fix ti najde tvoju presnu polohu a vuoala pojde to ....
snad, ... ked nepojde blbne nieco vo vnutri....
Niekedy to trva velmi dlho, casto je to zalezitost ROMky a firmwarov. Necakaj, ze ked zmenis polohu o niekolko desiatok KM a zapnes GPS, tak ta hned zameria, moze to chvilku trva.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mne ho najde za par sekund
inac ako zistim ze je novy firmware?mam akurat tento
android-2.3.3
htc sence-2.1
cislo softveru-1.33.401.2
dik
android-2.3.3
htc sence-2.1
dik
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nuz dnes rano som konecne zapol svoj prvy smartphone, kontretne presne tento.
Myslel som ze ma porazi, telefon za 300 ecka a v kuse sa restartoval. nedalo sa s nim nic robit. po par hodinach uz vydrzal dlhsie bezat, ale pri spustani apps sa zase restartuje, tentoraz dokonca pri starte zamrzol. musel som napisat do HTC a podakovat za ich produkty a za to ze mi takto pripravili skvele vianoce.
keby som o tom tusil vopred tak HTC obidem z daleka. znacka o hovne.
Myslel som ze ma porazi, telefon za 300 ecka a v kuse sa restartoval. nedalo sa s nim nic robit. po par hodinach uz vydrzal dlhsie bezat, ale pri spustani apps sa zase restartuje, tentoraz dokonca pri starte zamrzol. musel som napisat do HTC a podakovat za ich produkty a za to ze mi takto pripravili skvele vianoce.
keby som o tom tusil vopred tak HTC obidem z daleka. znacka o hovne.
-
typek61
Darca
akoze to budes mat divny kus,lebo mne sa ani raz nerestartoval a pouzivam ho od utorka 
Necakam, nie je to moj prvy smartphone, takze mam ocakavania minimalne take ze mi VOBEC niekedy GPS najde, cize sa mi bezne stava ze kym nespustim GPS fix (ktory mimochodom dost pomaha) tak mi ani po x minutach GPS signal nevyhlada....Numline1 napísal:Niekedy to trva velmi dlho, casto je to zalezitost ROMky a firmwarov. Necakaj, ze ked zmenis polohu o niekolko desiatok KM a zapnes GPS, tak ta hned zameria, moze to chvilku trva.
A co sa tyka toho neustaleho restartovania - kazda znacka ma chybove produkty, takze na zaklade toho ze si zazil jeden vadny kus nemozes skonstatovat nic... Okrem problemu s GPS som ziaden iny problem nemal...
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2012, 15:48)
V nastaveniach telefonu -> Info o telefone -> Softwarove aktualizacie -> skontrolovat teraz.. Mne sa akurat dnes aktualizoval na 2.3.5 a Sense na 3.0. Uvolnuje sa to postupne, neviem podla akeho algoritmu...typek61 napísal:mne ho najde za par sekund![]()
android-2.3.3
htc sence-2.1
dik
-
typek61
Darca
zatial nic skusal som to aj dneska aj inokedy.mozno po case 
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2012, 19:18)
ako dosiahnem na tomto fone aby sa prepol do 3G?
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2012, 19:18)
ako dosiahnem na tomto fone aby sa prepol do 3G?
-
guess.whoo
Redeemer
skusal si si stiahnut nejaky widget?
-
typek61
Darca
moc tomu nechapem ale chcem aby mi siel net v 3G ktore mame k dispozicii.som cital manual a bolo tam ze
Edge,H,3G
a mne ide iba H-cize mi ide iba hsdpa
ked mam slaby signal tak sa prepne do edge ale 3G ani za boha
inac na druhom fone mam 3G siet ale tu nie
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2012, 16:17)
a este jedna vec da sa vypnut nabijanie pri rezime usb?ako to ma napr SE?
Edge,H,3G
a mne ide iba H-cize mi ide iba hsdpa
ked mam slaby signal tak sa prepne do edge ale 3G ani za boha
inac na druhom fone mam 3G siet ale tu nie
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2012, 16:17)
a este jedna vec da sa vypnut nabijanie pri rezime usb?ako to ma napr SE?
Mám ísť známenu niečo spraviť.. a v rámci toho mu musím nastaviť email cez IMAP aj do HTC Desire S... tak len tak predbežne sa chcem opýtať.. dá sa v ňom nastaviť Internet tak, aby dáta cez operátora sa využívali iba na kontrolu emailu a ostatné Androidovské veci aby ťahali dáta jedine cez voľné wifiny?