HTC Touch P3450

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Dobermann
Medium Expert
Medium Expert

HTC Touch P3450

Príspevok od používateľa Dobermann »

Zdravim vas potreboval by som takuto pomoc alebo radu mam tento telefon soft v nom je windows mobile 6,1
k jadru problemu wifi zapnem nastavim pripojenie je bez potiazi ale ked dojde na prehliadac IE alebo opera mini 4,2 proste nacitava stranku ale mozem cakat aj do neviem kedy stranku mi nezobrazi neviete mi poradit cim to moze byt vdaka. :(
alebo daky prehliadac na internet ktory by siel na tomto telefone

niekde som pozeral ze sa da na to nahodit android skusite mi poradit kde zozeniem navod daky ako na to
Mitrotoluen
Amateur
Amateur

Re: HTC Touch P3450

Príspevok od používateľa Mitrotoluen »

a internet ti funguje bezproblemov ano? skusal si aj ine prehliadace okrem tych dvoch?

ak je mobil este v zaruke tak neviem ci by zmena softu bola najlepsim riesenim, radsej skusit zajist do servisu nech sa ti tam na to pozru
Dobermann
Medium Expert
Medium Expert

firefox nesiel vobec ono divne je ze prehliadac zapne google nema problem otvorit ale potom dalej ked chcem uz to zadrhava ako keby prestal primat data a praveze soft bol predtym talinsky a teraz je anglicky lebo nebol iny okrem toho neni uz v zaruke je to 2008r cize tazko :(
Mitrotoluen
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mitrotoluen »

myslim ze ten google mas len zaseknuty v pamati a prehliadanie netu ti nefunguje vobec, nezobrazuje sa ti aktualna stranka googlu, ale ta co si si kedysi otvoril a ta sa stiahla do tvojho mobilu, ta sa ti teraz otvara znova a znova, neviem sice ako dlho to tam vyrdzi ale aspon par dni typujem ze ano ... mozes skusit nastavit inu domovsku stranku, pravdepodobne to nepojde

teraz by bolo dobre zistit ci ti pripojenie na net vobec funguje, cez nejaku inu aplikaciu, cez mail alebo cez market (ci co to ma windows), nejaku hru alebo cokolvek co ta hodi online, neviem ako jednoduchsie zistit ci ti vobec nejake packety prechadzaju, mozno ti len vypli net za nezaplatenu fakturu 8)
Dobermann
Medium Expert
Medium Expert

ved ale wifi pripojenie co mam doma net sa snazim pripojit a nejde ten prehliadac

//autoeditácia príspevku (11 Mar 2013, 0:02)
Dobermann napísal:ved ale wifi pripojenie co mam doma net sa snazim pripojit a nejde ten prehliadac
no zda sa ze sa problem vyriesil sam po vlozeni funkcnej sim karty internet ide normalne aj cely telefon po mesiaci co som ho nepouzival zaujimave celkom cize vdaka za pomoc ty co sa snazili zavret tuto temu
Napísať odpoveď