htc tytn 2 vs notebook

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

htc tytn 2 vs notebook

Príspevok od používateľa Zaxman »

čo by ste si vybrali vy ?
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: htc tytn 2 vs notebook

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Zaxman napísal:čo by ste si vybrali vy ?
takze asi si myslel HTPC a neviem co to je"tytn" pls upresni to.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

to zalezi najma od toho, aky je pre teba primarny ucel toho zariadenia, rozpocet, etc.
ja by som vzal radsej notas, respektive nejaky subnotebook (vsestrannejsie, mas z toho vacsi pozitok /napr. z filmu, surfovania.../, na druhej strane je HTC mobilnejsie a budes (predpokladam) ho mat castejsie po ruke)
Prílohy
htc.jpg
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: htc tytn 2 vs notebook

Príspevok od používateľa seth82 »

dodo.gold napísal:takze asi si myslel HTPC a neviem co to je"tytn" pls upresni to.
:roll: Ak nevies, tak nepis, pripadne UTFG a zistis si to...
K teme:skor by som bral notebook. Ak to teda potrebujes na kancelarsku pracu. Pretoze na HTCcku sa nepise velmi excelentne, a dokumenty tam fakt mozes editovat iba v nudzi...ak si nechces dopliest prsty samozrejme. Ak cches nieco na letme browsovanie a chces to spojit s funkciami telefonu, tak HTC...ale skor by som vzal nejaky novsi typ, napriklad tento:
http://www.htc.com/product/03-product_x7501.htm
to sa uz na notebook podoba o dost viac. Povedal by som, ze taka rozumna zlata stredna cesta.
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Tytn seriu by som neporovnaval s notebookom, zaujimavejsie porovnanie je HTC Shift vs notebook :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

hm. pouzivam obe, mozem sa teda cca vyjadrit.
15,4 palcovy notebook ta prestane bavit nosit. to je len otazka casu, teda ak nechodis vsade autom.
subnotebook - teda cca 12palcov a menej, 1,5 kilo a menej je uz pohoda, idealny je ultratenky, co sa da nosit v diplomatke.

tytn je... ak ho mas naco vyuzivat, a si v dosahu wifi cely cas - velmi silny nastroj. vdaka klavesnici sa da pouzivat aj na internet a editovanie, prehrava multimedia, naviguje, bateria jeden pracovny den pouzivania vydrzi.

idealna varianta? maly lahky mobil, tytn II a 12palcovy subnotebook.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

to : seth88 no vieš to zas nekcem lebo ten htc hodim do vrecka a idem ale http://www.htc.com/product/03-product_x7501.htm toto by som tam asi nenapral ak ak hej nebolo by to bohvie čo takže by som musel mat asi nejaku kapsičku abo rupsak čo ma ale skorej vola ze radšej bude nosit v rupsajku už teda celi notebook a za 30 000 uz aj bude za niečo stat ......
a zas ja ho nekcem len ako si pisal kancelarsku pracu no keby to kcem len na pisanie nejakych dokumentov a podobne berem určite notebook

to : enter00 no ja kcem iba jedno nie obidve
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

killa_bee napísal:Tytn seriu by som neporovnaval s notebookom, zaujimavejsie porovnanie je HTC Shift vs notebook :wink:
zas Shift je uz moc... ja mam TyTN a uvazujem len o datovej SIM a bohate by mi to stacilo. alebo este lepsie na tieto ucely by bol HTC Advantage. Ale Shift je uz prilis velka krava.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Zaxman napísal:to : enter00 no ja kcem iba jedno nie obidve
ked nenapises, naco to zariadenie chces, v akej si situacii (vyska, business, zamestnanie?) tazko ti poradit jedno konkretne.
Napísať odpoveď