mobil HTC Wildfire S mi nestastnou nahodou spadol na zem
HTC Wildfire S
HTC Wildfire S
Ahoj,
, pukla mi dotykova plocha... lcd displej v pohode asi
. Ale potrebujem z neho kontakty. Ked sa pokusam cez HTC syns, tak to nejde pretoze musite potvrdit na mobile a mne na dotyk nereaguje a nastaveny je na diskovu jednotku... K samotnemu jadru veci: Ako vytiahnut tie kontakty z mobilu?
Re: HTC Wildfire S
mal som rovnaky problem a nemal som zalohovane kontakty na sd karte tak sa musel menit digitizer(dotykova plocha) aby sa z toho dali kontakty vydolovat, daval som si to robit v mobilshope a vyslo ma to 20€ komplet
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Len jedna technická, keď máte android, prečo nemáte všetky kontakty na gmaily?
všetkým klientom som preto založil gmail, aj tým najparanoidnejším, aby tam mali kontakty a teraz keď strácajú a padajú mobily do záchoda, alebo ich vytápajú, tak sa nič nedeje...
-
typek61
Darca
no na toto som sa chcel spytat davnejsie
ked mam htc desire, ako v nom zalohujem konkatky na gmail?v mobile som prihlaseny na gmaily, ale nikdy ma nepytalo ci chcem zalohovat kontakty na ucet
-
Bad.boy
Medium Professional
Neda sa k telefonu pripojit otg kabel a cez neho klasicka mys a potvrdit si to? Ja som to riesil tak 
kedysi som mal taky program, ze po pripojeni mobilu som ho mal komplet v pc. take virtualne ovladanie mobilu, proste som mal cely vzhlad mobilu v pc a tak som s nim robil
skoda ze som zabudol ako sa vola 
-
typek61
Darca
odpovie mi niekto na moj post?
ci?
//dik nasiel som to poslednu som mal 8.5
//dik nasiel som to poslednu som mal 8.5
-
Corn Flake
Guru wannabe
Malo by to byť automaticky pokiaľ to nieje v htc sense defaultne vypnuté. Skontrolovať to môžeš nastavenia->účty->google->tvoj email (pre sense to bude možno trochu inak) a tam by sa malo zobraziť čo všetko sa synchronizuje.