hudba, woofer, cs

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

hudba, woofer, cs

Príspevok od používateľa smejo »

mam taky zaujimavy problem (teda ani nie, ze problem, nakolko poznam pricinu, ale nepoznam pricinu priciny :D )
a sice: nedavno som si, ako vzdy, pustal hudbu, ale zvuk sa mi zdal akysi divny, nie taky, na aky som bol zvyknuty - tak som sa dopatral k tomu, ze mi nehraje woofer a center (5.1 sustava)
v amoku som hned prekontroloval vsetky utility, ci sa mi nahodou nejake nastavenia neprestavili, ale vsetko bolo OK, siel som skontrolovat hw - skontroloval som jacky v zvukovke, kable v reprakoch a subaku, vsetko bolo ok, tak som restartoval PC (vtedy som mal minimalizovane CS-ko) - po restarte uz hral aj woofer, bol som spoko :D ... potom presiel nejaky cas, od nudy som si zapol CS, po chvilke minimalizoval, kedze to nevydrzim hrat dlho a opat pustil hudbu, ale zase raz subak nehral, tak opatovne na mna dosiel amok a zatvaral som vsetky aplikacie, ze restartnem pc, lenze ked som vypol CS-ko, tak som zistil, ze subak bavi :D

stalo sa to uz niekomu? nie, ze by mi to nejak vadilo, kedze som uz nasiel pricinu, ale celkom ma to zaujima
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

prave som to odskusal.... mam takatiez sustavu 5.1 a nic sa neudialo skusil som aj vo viacerych prehravacoch
smejo
Addict
Addict

nikdy predtym som takyto jav nepozoroval /lebo sa nevyskytoval/, az teraz... ale center mi nehraje ani pri DVD-cku :(
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

myslíš si že jaždá hra podporuje 5.1 ?? Ešte stále si myslíš že cs podporuje 5.1 ??? to som ešte nevidel a pokial ti nejde center máš to len zle zapnute v ovládačoch ani mne to nešlo mám 5.1 home thearte od iboxu tiež mi nešiel center alebo basak dá sa to prepnúť ale čo s toho ked ide iba jedno a druhe nie tak to prepni v nastaveniach ja to mám utilite sound max je to niečo ako dts connect : teda enable dts neo PC a pojde to ale nečakaj vela vela hier nepodporuje 5.1 teda pojde to ako keby sa to ozývalo v repro ako aj empétrojky a mal by si pohladať nejaký mix program na to ak sa chceš hrať cs na 5.1 budeto mixovať ale výkon je tak 60% s výkonu 5.1 ja mám na repro mix už dnu teda mixuje zvuk všade a ked chcem pozerať dvd tak prepem na 5.1 kanal zapnem neo pc a ide to a vtedy to vála steny
smejo
Addict
Addict

bodky a ciarky nepoznas? (v tristvrtine som to prestal citat...)
ja mam tiez utilitu od zvukovky, tam mam nastavene na 5.1..
a co sa hry tyka, tak ine nehrajem, cs sviatocne, ale basak nejde vtedy, ked je cs minimalizovane na liste a ja som vo win-e - teda ajtak je to dosledok toho, co spominas?
Napísať odpoveď