HW key copy

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
spilo
Amateur
Amateur

HW key copy

Príspevok od používateľa spilo »

čaute ludkovia neviete mi prosím pomôct potreboval by som nakopirovať jeden HW USB kluč. Ak viete kto by mi to mohol spravit pls kontakt na tu dotičnu osôbku . Odmena formou dohody.
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Re: HW key copy

Príspevok od používateľa satelitik11 »

spilo napísal:čaute ludkovia neviete mi prosím pomôct potreboval by som nakopirovať jeden HW USB kluč. Ak viete kto by mi to mohol spravit pls kontakt na tu dotičnu osôbku . Odmena formou dohody.
ako nakopirovat ? kde s kadial a co ? potom by sa dalo aj poradit
uelektronik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa uelektronik »

spilo napísal:čaute ludkovia neviete mi prosím pomôct potreboval by som nakopirovať jeden HW USB kluč. Ak viete kto by mi to mohol spravit pls kontakt na tu dotičnu osôbku . Odmena formou dohody.
Ak sa da ten kluc otvorit tak odfot plosak a zaves sem fotku. Ak sa otvorit neda tak by nakopirovanie mohlo byt velmi narocne ak nie nemozne.
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Možno by si mohol napísať, o akú ochranu ide (pre niektoré existujú emulátory a pre iné neexistuje nič).
spilo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa spilo »

no otvorit nejde lebo je zaliaty do jedneho kusa, ide o program GIBBSCAM niesom teraz v práci vo sštvrok dam presny nazov ako sa vola vyrobca kluca a typ šifrovania
Napísať odpoveď