Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 21 Nov 2018, 17:43



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 29 ]  Predchádzajúca  1, 2
Choď na stránku
HW zostava na tazenie kryptomien - vase odporucanie
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.5.2006
Príspevky: 9459
Karma: Level +5
Príspevok Re: HW zostava na tazenie kryptomien - vase odporucanie
Zo zakulisia v krcme. A svist ju potom balil do folie ;)


02 Feb 2018, 8:18
Profil  
Guru wannabe
Guru wannabe
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.5.2010
Príspevky: 2214
Bydlisko: Bratislava
Karma: Level +1
Príspevok Re: HW zostava na tazenie kryptomien - vase odporucanie
Uz by konecne mohla stupit do platnosti vyhlaska EU o internetovych obchodoch, take dobre ceny a vsetko skladom, len na slovensko je postovne velmi drahe alebo posielaju len do nemecka :?

Pre inspiraciu:
https://www.notebooksbilliger.de/pc+har ... on/product

https://www.mindfactory.de/product_info ... 68065.html

atd.

Ceny su pochopitelne vyssie, ale ked si to vezmem, ze naposledy som kupoval tie strixy za 280e tusim, tak je to v pohode... A v pripade, ze to este nakupite bez VAT, tak je cena skoro ako pred zvysenim :D

Uplne top ponuka:

http://www.e-tec.at/frame1/details.php? ... 2&shopart=


19 Feb 2018, 19:20
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.5.2005
Príspevky: 4212
Bydlisko: BA
Karma: Level +5
Príspevok Re: HW zostava na tazenie kryptomien - vase odporucanie
Co si to nepreposles cez nejaku tretiu stranu?


19 Feb 2018, 21:19
Profil  ICQ  
Guru wannabe
Guru wannabe
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.5.2010
Príspevky: 2214
Bydlisko: Bratislava
Karma: Level +1
Príspevok Re: HW zostava na tazenie kryptomien - vase odporucanie
Tak nakoniec objednam cez e-tec a skocim do Viedne

Inak, vykompenzovanim vysokych cien GPU by sa dalo znizit naklady na "prislusenstvo" tzn. ze postavit napr. 12 GPUs RIG namiesto 2x6, lacnejsie zdroje atd.


20 Feb 2018, 14:29
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.11.2006
Príspevky: 3681
Bydlisko: BA
Karma: Level +2
Príspevok Re: HW zostava na tazenie kryptomien - vase odporucanie
ale ked mas 2 rigy tak sa nieco poserie tak stale tazis na polovicny vykon, ak mas vsetko v jednom tak zrazu nerobis nic.

ja sice netazim (zatial) takze neviem posudit ako casto sa to deje, ale kolega hovoril ze jemu sa proste obcasne nieco pokasle a prave si pochvaloval ze ma grafiky rozdelene do viac strojov aj ked nevyuziva potencial kazdeho stroja naplno.


20 Feb 2018, 14:58
Profil  
Guru wannabe
Guru wannabe
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.5.2010
Príspevky: 2214
Bydlisko: Bratislava
Karma: Level +1
Príspevok Re: HW zostava na tazenie kryptomien - vase odporucanie
Tak ja mam rigy s 5 a 6 GPUs, len s jednym mam momentalne problem, ale nechce sa mi to riesit, tak som hodil bat do "On startup" a hned sa nahodi sam :D

Na druhej strane je pravda, ze cim viac GPUs, tym viac problemov, ale nemyslim, ze 12 GPUs je take zavratne cislo...

Ale ta uspora je dost velka, ja vo svojich rigoch mam seasonicy 850w gold/platinum, ktore stali tusim 116-164e... Na 12 GPUs rig by mi stacili 3x620w, takze do nejakych 180e by som sa zmestil, zase odpada potreba mat dalsie MB/CPU/RAM/SSD, to uz sme skoro na usetrenej sume 400e :)

Ale inak je to doslova Money-Making Machine :D Len to ETH by mohlo uz ist hore, aby som mohol vo velkom compoudovat :D


20 Feb 2018, 15:17
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.5.2005
Príspevky: 4212
Bydlisko: BA
Karma: Level +5
Príspevok Re: HW zostava na tazenie kryptomien - vase odporucanie
Ja momentlane uvazujem nad rx 560. Viem ich mat za 105€, davaju cca polovicu rx570. Takze by sa to malo celkom oplatit a presne planujem ich napchat do rigu aspon 12


20 Feb 2018, 18:06
Profil  ICQ  
Guru wannabe
Guru wannabe
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.5.2010
Príspevky: 2214
Bydlisko: Bratislava
Karma: Level +1
Príspevok Re: HW zostava na tazenie kryptomien - vase odporucanie
Len potom pozor, aby si dobre poriesil ich napajanie, aby ti nezhorela polka domu/bytu :D Kedze tieto karty nemaju externe napajanie... A pokial sa dostanes k 2GB verzii, tak ETH vela nenatazis, vlastne nenatazis ziaden :)


20 Feb 2018, 18:26
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.5.2005
Príspevky: 4212
Bydlisko: BA
Karma: Level +5
Príspevok Re: HW zostava na tazenie kryptomien - vase odporucanie
Tieto maju :) https://www.alza.sk/sapphire-pulse-rade ... 150194.htm
A pustit na tom chcem praveze nieco ine bud ETC alebo pirl.


20 Feb 2018, 18:47
Profil  ICQ  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 29 ]  Predchádzajúca  1, 2
Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.325s | 14 Queries | GZIP : On ]