I/K: PSP
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
I/K: PSP
V najblizsej dobe si chcem zadovazit tuto konzolu,tak my sem hodte nejake vase ponuky, ak mate na predaj. najlepsie najnovsiu 3000 verziu slim, stare fat nechcem
Pozadujem 100% stav, alebo este lepsie aby bola konzola nova alebo minimalne pouzivana, co sa tyka prislusenstva tak mohol by byt nejaky obal a samozrejme pamatova karta, ale nie je podmienkou, hry mozu aj nemusia byt, tak ci tak si ho downgradnem, potesila by aj zaruka a povodna krabica + papiere, samozrejme ze nabijacka( teda ak je) a usb kabel aby k tomu boli
Co sa tyka ceny tak sa urcite na nejakej dohodneme
(pi takejto kupe by som skor preferoval osobku, ale nebranim sa ani dobierke)
Pozadujem 100% stav, alebo este lepsie aby bola konzola nova alebo minimalne pouzivana, co sa tyka prislusenstva tak mohol by byt nejaky obal a samozrejme pamatova karta, ale nie je podmienkou, hry mozu aj nemusia byt, tak ci tak si ho downgradnem, potesila by aj zaruka a povodna krabica + papiere, samozrejme ze nabijacka( teda ak je) a usb kabel aby k tomu boli
Co sa tyka ceny tak sa urcite na nejakej dohodneme
(pi takejto kupe by som skor preferoval osobku, ale nebranim sa ani dobierke)
-
PAuLi3
Darca
ja sa nebranim ani tej 2000, len potrebujem aby bola vzhladovo aj funkcne ako nova, nordscan sak hod nejake foto, a uvidime
a ako viem ktore psp v shope ma FW 5.03?
napr. keby beriem tuto verziu http://www.progamingshop.sk/sony-psp-30 ... -4756.html
napr. keby beriem tuto verziu http://www.progamingshop.sk/sony-psp-30 ... -4756.html
-
nordscan
Star
nevies, ale myslim si ze su to 5.50 az 6.20 verzie...PAuLi3 napísal:ja sa nebranim ani tej 2000, len potrebujem aby bola vzhladovo aj funkcne ako nova, nordscan sak hod nejake foto, a uvidime
-
nordscan
Star
130je lepsie ako 150e ale ak je dobra vybava tak sa da zniest...PAuLi3 napísal:hej toje jasne, radsej osobka, uz som aj nasiel jedneho z nitry za 150€ je to verzia 2003 FW 5.50 GEN-D full slim&lite, karty (1,4,8Gb), puzdro, headset, volake origo hry a plno hier na dvd, co myslis dobra cena? hovoril ze poobede posle fotky ale ze inak aje to ako nove
taktiez nie vsetky psp2000 z firmwarom vyssim ako 5.03 ide spravit..zalezi od dosky
na tu vybavu velmi dobra cenaPAuLi3 napísal:hej toje jasne, radsej osobka, uz som aj nasiel jedneho z nitry za 150€ je to verzia 2003 FW 5.50 GEN-D full slim&lite, karty (1,4,8Gb), puzdro, headset, volake origo hry a plno hier na dvd, co myslis dobra cena? hovoril ze poobede posle fotky ale ze inak aje to ako nove
-
Everlast_4fun
Amateur
Hm......
Ludia mam 3004 PSP Piano black FW 6.20. . . + 7 origin hier. . .Cena je dohodou. . . .Ak este je zaujem. . . .