predbežne sa chcem spytať či by mal niekto zaujem? mam tento telefon od konca letnych prazdnin..niekedy od augusta..
no žial mal som ho mesiac a praskol mi display...ak by ho niekto chcel kupiť,display pojdem kupiť čisto novy...v podstate ten telefon je ako keby čisto novy,len ma prasknuty display..nema nai škrabance ,ani nič
mam k nemu komplet prislušenstvo,chyba len zaruka,kedze je brany od Tmobile tak u druheho majitela zaruka pada..
I:nokia 6303
Re: I:nokia 6303
Myslím, že záruka u druhého majitela v prípade TMobile nepadá. Padá len u Orange. Niekde sa to tu riešilo. Tiež som predával telefón od TM v decembri, a kupcovi sa pokazil reproduktor, vymenili mu ho.
tak v tom pripade je na neho aj zaruka 
lenze neveim ako tam bude platiť zaruka, ked budem vymienať display,no nie v Tmobile
lenze neveim ako tam bude platiť zaruka, ked budem vymienať display,no nie v Tmobile
Tak v tom príde by ti teoreticky záruka mala padnúť, samozrejme ak by to nezistili tak nie. Ale pre overenie, , pukol ti displej alebo len sklenený kryt nad displejom? Totiž kryt pukol aj mne, je to lacnejšia záležitosť ko displej.
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
v oboch pripadoch mu padne zaruka, neverim ze bude investovat do originalnych dielov
a ked kupi cinske tak v servise pri pokuse o zarucnu opravu to okamzite poznaju
a ked kupi cinske tak v servise pri pokuse o zarucnu opravu to okamzite poznaju
kupim originalne ale nie u operatora,tam ma to vyjde ovela viac....ako cez znamosti....
a pukol cely display nie kryt.... čiže tak.....
a pište zaujemcovia len
a pukol cely display nie kryt.... čiže tak.....
a pište zaujemcovia len
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
cenu si predstavujes aku?.. momentalne nemam zaujem len by som chcel vediet cenu.. thx
povedz si ty,preto tam je I ...
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2010, 14:39)
up
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2010, 14:39)
up