I/P: starší PC

Predaj, výmena a darovanie tovaru alebo služby...
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

I/P: starší PC

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ahojte, mám doma PC, ktoré je už nejakú dobu nevyužívané a viac pre neho už využitie mať nebudem. Tak by som ho chcel posunúť ďalej. Komponenty sú následovné:

- CPU: AMD Phenom II X4 965BE 3,4GHz + Noctua NH-U12 - CPU kúpený v alza.sk 6.9.2012, dlhodobo fungoval na 4,1GHz.
- MB: Asus M5A99X Evo R2.0 - kúpená v alza.sk 28.5.2014, krabica s príslušenstvom sa nájde.
- RAM: 2x4GB Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9 - kúpené spolu s CPU.
- VGA: Sapphire Nitro R9 380X OC - kúpená v alza.sk 14.5.2016, krabicu asi nájdem.
- SSD: Intel 530 series 120GB - kúpený v agem.sk, ale nepamätám dátum, kedy to bolo (test SSD spravím na požiadanie).
- HDD: WD Caviar Black WD1002FAEX-00Z3A0 ATA Device 1TB - kúpený v alza.sk 9.12.2013 (test HDD spravím na požiadanie).
- Optická jednotka: ASUS DRW-24F1MT - kúpená v alza.sk 18.12.2015
- Zdroj: Lepa G1000 - jedna vetva pre GPU s 2x 8pin má poškodené konektory, krabicu aj s komplet kabelážou by som našiel.
- Skrinka: CoolerMaster HAF 912+ (v skrinke sú dva 200x200 ventilátory a jeden 120x120)
- Monitor: 24" ASUS VA24EHE - kúpený 22.6.2020 v alza.sk, krabica, záruka.
- prihodím ku tomu aj klávesnicu Saitek Eclipse II a myš Mad Catz R.A.T.3, obe sú x rokov používané, takže tomu zodpovedá aj vizuálny stav.

Pre mňa to už nemá využitie, nakoľko mám 2 notebooky a dlhodobo sa zdržiavam mimo Slovenska. Nejakú predstavu o cene mám, no skúste navrhnúť, čo ste ochotný za zostavu ponúknuť. Svojho času som na tom hrával hry ako Crysis 1, Crysis Warhead, Crysis 2, Crysis 3, GTA V, Battlefield 3, Battlefield 4, Metro 2033, Metro Last Light, Diablo 3, Mad Max... a kopu ďalších. CPU bol dlhodobo prevádzkovaný na 4,1GHz. Overclock bol automatický cez soft základnej dosky. PC má novú čistú inštaláciu WIN10, takže v PC nie je nič nainštalované. Na požiadanie tam viem dať soft dosky a nastaviť automatický overclock CPU. Čo mi nejde do hlavy, tak na WIN10 (v oboch notebookoch) mi nejde inštalovať software pre myš. Pod WIN7 fungoval software bez problémov a človek si mohol nastaviť myš podľa svojich preferencií. V prípade záujmu a dohody, viem PC po dohode aj priviezť (samozrejme, v rámci BA kraja, možno aj okolia TT či MA. No na Slovensku sa zdržím len do 27.6.2021. Potom by PC bol u brata, kde by si ho vedel záujemca vyzdvihnúť.
ponuku na predaj dám samozrejme, aj na iné inzertné portály.
Napísať odpoveď