ICQ 6
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak preco si nenainstalujes nejaky pack? Skus www.miranda.cz forum, tam mas balicky pluginov, s ktorymi vyzera miranda este lepsie ako icq... a aj smajlici tam suSovietovic napísal:Ja som kvôli neustálemu vyrábania nových ICQ prešiel na Mirandu mám pokoj..nežere o nič z RAM...nieje to extra pekné a vyčačkan..aj keď tam niesú smailíci..je to pre mňa úplne cool
-
Šu-Do
Redeemer
no ICQ zas nema tak casto nove verzie.. skor miranda ich ma asi kazdy druhy treti tyzden... nove aktualizacie.. a taktiez QIP...Sovietovic napísal:Ja som kvôli neustálemu vyrábania nových ICQ prešiel na Mirandu mám pokoj..nežere o nič z RAM...nieje to extra pekné a vyčačkan..aj keď tam niesú smailíci..je to pre mňa úplne cool
ale tak ci tak su lepsie ako ICQ... stiahni si nejake skiny na mirandu alebo cely pack
http://www.miranda.cz/forum/index.php?c ... e3aff80833
pouzivam mirandu ktora mi zere 4 MB RAM a mam ju prepluginovanu ze to vyzera lepsie jak ICQ 6 a ma to ovela viac funkcii....
ICQ 6
-
sINN3R
Medium Star
kvantum reklam zmyzne hned po aplikovani banner removera, s ramkov problem nemam pretoze jej mam dost a nehravam hry cize si mozem dovolit nehat ju vyzierat o trosku viac s ICQ, look je pekny a konecne cosi pekne pre moje oko po tolkych rokoch pozerania sa na oldschool look qipu (alebo dalsich skinov na qip), vec je to pekna a je to aj originalny klient(kedze sa teraz dost hovori o tom ze ICQ konta by sa mali pouzivat len na ich vlastnych klientoch), ma sice bugy ale je to len 6.0 a v kazdom programe sa pri tolkych riadkoch kodu vyskytnuju chyby, treba si pockat mozno ich bude menej.... a koniec koncov uz ma nebavi ked posielam niekomu subor z qip-u a stale pocuvam o tom ze subor nemoze byt prijaty... JE NACASE ABY SA AJ qip POSUNUL VPRED lebo engine z roku 2005 ozaj neni najnovsi... a k tej mirande: ta sa tiez nemoze moc pysit kompatibilitou s ICQ a aj ked mam velmi vela priatelov zo svojho oboru IT stale mam viac tych normalnych obycajnych ludi co maju ICQ 5.1 / 6