ICQ Boti

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Flinstone napísal:uz mi praska ignore list vo svikoch :D
ja som musle svoj minule uz premazat.. lebo mi tam nechcelo nikoho voac pridat...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tak ako to riesite vy? Ja uz som zufaly, akurat mi pisali dvaja naraz :shock:
:?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

To okienko s aktualizaciou neignorujem, radsej aktualizujem. Inac ked zarolujes nizsie, je tam aj anglicky popis :wink: ale minule sa mi stalo, ze som tam klikol Download a soslo mi to starsiu verziu :lol: (asi bug)
Inak vraj proti tymto spambotom pomaha aj to, ze si nepovolis, aby sa tvoj status dal vidiet cez icq sluzby (trebars aj tu na fore). Ci sa to robi v qip, alebo kde, uz neviem...
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

hej..dost pomaha aj to, ked si zakazes sledovat stav cez net a da sa to nastavit aj v QIP-e (Preferences :arrow: General :arrow: odznacit Allow others to see my status in Search and from the Web), ale ako mozes vidiet, tak Lub0$-ova kvetinka je seda, takze nema povolene zistovanie statusu cez web..
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

pouzivam digsby a nemam ziaden spam
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

konyk87 napísal:hej..dost pomaha aj to, ked si zakazes sledovat stav cez net a da sa to nastavit aj v QIP-e (Preferences :arrow: General :arrow: odznacit Allow others to see my status in Search and from the Web), ale ako mozes vidiet, tak Lub0$-ova kvetinka je seda, takze nema povolene zistovanie statusu cez web..
Nj je seda, mam to odznacene uz hodnu chvilu. A k tomu aktualizovaniu, ono par dni do zadu som to aktualizoval cez to okno, no a cca 2 dni nato pytalo aktualizaciu znova, tak netusim.....
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Podobny problem aj u mna, cez celu sobotu a nedelu som mal vypnuty qip, samozrejme ze spambota mam off, netreba.

Vecer v nedelu sa prihlasim, zrazu ze "jééézus maria", (DZEŠEC) 10 :shock: sivých kvietkov tam naskocilo, sami ruskak, zase som sa nenudil a boli v IGNORE :lol: , uz mam docela velký ignore, taka mala zbierka
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

I mne chodil spam ale posledne 2 tyzdne nic takze dakujem za odlakanie SpamBota :D

//edit: tak nic hned ako som sa prihlasil na ICQ tak si ma dal spamer bot do kontaktov ale nic nenapisal
Napísať odpoveď