Skutocne som hladal podobnu temu, ale nenasiel. Takze mam pocit, ze to pomaly zacina byt vazna zalezitost. Pravidelne sa mi stane, ze mi od niekoho v Contact Liste dojde sprava v podobnom zneni:
Look at this:
http://4777.gandesinmshxxxxx.xxx/xxxx
Alebo, There is a postcard for you a adresa. Vyssie uvedenu adresu som cenzuroval, nech na nu nikto neklikne. Vzdy dosla ina, ale podobne pofiderna.
Ked na to clovek klikne (neviem ake antivirusy a firewally ti ludia pouzivali od ktorych mi to doslo) tak sa vam to samovolne nainstaluje do icq a posiela linky vsetkym v CL.
Uz ste sa s tym stretli ? Mate na to riesenie ? Ako do buducna, tak do uz zavireneho icq ? Viete co vsetko to sposobuje ?
ICQ Virus
Klasický spam.. ako keď Ti chodí na email, ale tu Ti chodí na ICQ. Nie je problém získať Tvoje ICQ numero, veď na www.icq.com sa dajú nájsť tóóľke čísla. 
Ochrana.. pozri si nastavenia svojho ICQ klienta a nastav si niekde antispam kontrolu. Napr. ja mám QIP a v ňom pri antispam kontrole mám nastavené blokovať všetky príspevky užívateľov nenachádzajúcich sa v mojom contact liste obsahujúce nejaké URL linky..
..ale aj tak najlepšia ochrana je prevencia a zdravý sedliacky rozum. Pokiaľ nepoznáš osobu, ktorá Ti posiela niečo také, neklikaj na to.. obzvlášť, keď to má v sebe kopec xxxiek..
Ochrana.. pozri si nastavenia svojho ICQ klienta a nastav si niekde antispam kontrolu. Napr. ja mám QIP a v ňom pri antispam kontrole mám nastavené blokovať všetky príspevky užívateľov nenachádzajúcich sa v mojom contact liste obsahujúce nejaké URL linky..
..ale aj tak najlepšia ochrana je prevencia a zdravý sedliacky rozum. Pokiaľ nepoznáš osobu, ktorá Ti posiela niečo také, neklikaj na to.. obzvlášť, keď to má v sebe kopec xxxiek..
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=21484/
zrovna vcera som sa v tom trochen vrtal a zatial som nasiel tento navod.
snad to pomoze lebo to idem vecer oskusat u kamosa
zrovna vcera som sa v tom trochen vrtal a zatial som nasiel tento navod.
snad to pomoze lebo to idem vecer oskusat u kamosa