ID KOD Orange
ID KOD Orange
Zdravím, prosím vás neviete či sa za id-kod u Orange-u platí ? Pretože dneska som si ho nechtiac dal zaslať a bojím sa že ta to budem zbytočne platiť. A hľadal som všade a nikde som nenašiel že by to bolo spoplatnené ale aj tak sa pre istotu pýtam. 
Re: ID KOD Orange
ID kód ti príde ráno o 8:00 a za smsku sa neplatí.
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
co je ID kod?
-
D_I_C_K
Light Professional
uz ked sme pri tom ako sa ti podarilo ziskat ten ID kod?? lebo mne nikdy neprisiel ...
jorg22.. s ID kódom sa dostaneš k podrobnejším informáciám k svojmu paušálu v sekcii Môj Orange na orange.sk ...a mám pocit, že aj na Orange Teleplatbu ho treba.
D_I_C_K.. ja som si ho dal už 2x poslať a stále prišiel.... a stále som ho aj tak zabudol (zabudol, kde som si ho napísal).
Momentálne je pre mňa dôležitejší bezpečnostný kód z O2..
D_I_C_K.. ja som si ho dal už 2x poslať a stále prišiel.... a stále som ho aj tak zabudol (zabudol, kde som si ho napísal).
Momentálne je pre mňa dôležitejší bezpečnostný kód z O2..
-
D_I_C_K
Light Professional
tak ja mam pisane čislo na firmu asi preto mi to nejde...dokonca na orange stranke mi piše že : Prepáčte, na zmenu ID kódu nemate práva
Tak to je nejaká hlúposť. Otec má číslo napísané na IČO a už dvakrát som mu posielal ID kód a nikdy nebol problém. ID kód prišiel vždy na ďalší deň ráno o 8.D_I_C_K napísal:tak ja mam pisane čislo na firmu asi preto mi to nejde...dokonca na orange stranke mi piše že : Prepáčte, na zmenu ID kódu nemate práva
Skús napísať do Orangeu alebo sa stav v predajni.
Mam rovnaky problem.D_I_C_K napísal:tak ja mam pisane čislo na firmu asi preto mi to nejde...dokonca na orange stranke mi piše že : Prepáčte, na zmenu ID kódu nemate práva
Čo tak zájsť do predajne a spýtať sa alebo zavolať na infolinku?