In-Ear slúchadlá do 50,-€ // Jays d-Jays
In-Ear slúchadlá do 50,-€ // Jays d-Jays
Nazdar, viem, že tém o slúchadlách je tu milión a pol, ale zase sa niekomu miešať do jeho témy s inými požiadavkami mi príde odveci, takže nechám na moderátoroch, či témy spoja, alebo nie...
Slúchatká musia spĺňať podmienky:
- prevedenie in-ear (štuple)
- symetrický kábel (čiže nie takýto)
- cena do 50,-€ ideálne už aj s dopravou
- tmavá farba (nie biela, ružová, ...)
- nie Koss (príliš výrazné basy)
Momentálne mám vyhliadnuté:
- Klipsch Image S2 za 43,90 €
- Klipsch Image S3 za 44,90 € - vraj lepšie, ako S2, ale menič majú taký istý
- Jays a-Jays two za 32,89 €
Ďakujem vopred za tipy.
//edit: prosím, skúste pridávať fundovanejšie názory, ako "mojej babky bratranca syn používa..."
Slúchatká musia spĺňať podmienky:
- prevedenie in-ear (štuple)
- symetrický kábel (čiže nie takýto)
- cena do 50,-€ ideálne už aj s dopravou
- tmavá farba (nie biela, ružová, ...)
- nie Koss (príliš výrazné basy)
Momentálne mám vyhliadnuté:
- Klipsch Image S2 za 43,90 €
- Klipsch Image S3 za 44,90 € - vraj lepšie, ako S2, ale menič majú taký istý
- Jays a-Jays two za 32,89 €
Ďakujem vopred za tipy.
//edit: prosím, skúste pridávať fundovanejšie názory, ako "mojej babky bratranca syn používa..."
-
BookEditor
Light Professional
Re: In-Ear slúchadlá do 50,-€
Môj kamoš má Sennheiser CX 400 k MP3 playeru a je nadmieru spokojný...
Audio-Technica ATH CKM55, alebo d-Jays Two, respektive Three....Oboje prehraje CX300 II, ako nic...
Myslíš a-jays two? Na tie som počul veľa chvály, ale neviem posúdiť, či sú lepšie, než tie Klipsch... ATH CKM55 sú nad cenový limit, 50€ je úplné maximum...
-
Ryan Giggs
VIP
d-jays su imho o čosi lepšie ako a-jays aj ako Klipsche. Ale len ak ti nevadia tie pastelove farby (čierne su drahšie).
Veď už som pozeral a dosť nad tým rozmýšľam... Len budem to vyzerať ako reklama na Apple, keď chodím väčšinou v tmavom oblečení a biele slúchadlá s bielym káblom 
Poprípade ešte Hifiman Re2(z USA)...Sú to dosť chvalene slúchadlá za smiešny peniaz.
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2011, 17:49)
ouu, prepáč, keď som písal djays, tak som myslel tjays...tie sú imho v mnohých aspektoch lepšie.
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2011, 17:49)
ouu, prepáč, keď som písal djays, tak som myslel tjays...tie sú imho v mnohých aspektoch lepšie.
-
Ryan Giggs
VIP
t-jays su už ale dosť cez rozpočet.
Prečo?Na sk.sluchatka.net stoja dvojky tuším 58,9€
t-jays nechcem, príliš basové... asi zoberiem a-jays two za tých 33 eur, to vyzerá ako slušný základ...
-
Ryan Giggs
VIP
Ano, maš pravdu. Prehliadol som. Len trošku viac basuju (i keď samozrejme nie tak ako Kossi), tak neviem či budu to prave.
A tie Re2?Majú taký pichľavý zvuk alla Grado.Mohlo by Ti to sadnúť, nakoľko zjavne nemáš bas v láske.
Ak ide o slúchadlá a podobné veci, ktoré sa veľa používajú, tak nechcem objednávať odniekiaľ, kde by sa komplikovane reklamovalo...
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2011, 13:41)
Nakoniec som objednal Jays d-Jays... Sú síce biele (verzia Sea Blue), ale do 50€ sú jedny z naj možností a spĺňajú moje požiadavky (vyrovnanejší zvuk bez príliš výrazných basov)... Až prídu, zreferujem viac...
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2011, 13:41)
Nakoniec som objednal Jays d-Jays... Sú síce biele (verzia Sea Blue), ale do 50€ sú jedny z naj možností a spĺňajú moje požiadavky (vyrovnanejší zvuk bez príliš výrazných basov)... Až prídu, zreferujem viac...
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
aj ked si objednal uz, ale nad soundmagic pl50 si nerozmyslal?
Nuž, podľa rôznych recenzií sú na ich čínsky pôvod a pomerne nízku cenu prekvapivo dobré, ale Jays mi prišli ako väčšia istota aj čo sa kvality prevedenia a príslušenstva týka...
d-Jays mám doma od piatku večera a hoci ešte zrejme nie sú úplne rozohraté, tak ma príjemne prekvapili najmä tým, že človek obaví doteraz neznáme detaily v pesničkách
Plus hrajú veľmi vyvážene, čo mne plne vyhovuje, lebo nemusím znižovať basy na EQ (čo zase kamoška okomentovala, že nevidí rozdiel od lacných štuplov, resp. iPod slúchadiel, lebo to výrazné duc duc jej tam zjavne chýba oproti jej Sony-Ericsson headsetu
)
d-Jays mám doma od piatku večera a hoci ešte zrejme nie sú úplne rozohraté, tak ma príjemne prekvapili najmä tým, že človek obaví doteraz neznáme detaily v pesničkách
-
DAMON88
Professional
docela by som ti odporučil AKG 330 mam ich a som spokojný jediný problém vidím v tom že ak si ich nezatlačíš uplne do ucha ako sa len dá tak ti za 10-15 min začnú vypadávať, preto lebo ucho pri počúvaní produkuje mas a tak povediac ich vyplaví...
DAMON88 napísal:ak si ich nezatlačíš uplne do ucha ako sa len dá tak ti za 10-15 min začnú vypadávať, preto lebo ucho pri počúvaní produkuje mas a tak povediac ich vyplaví...
nič v zlom, ale to je hláška dňa...
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2011, 15:29)
Už na nich počúvam štvrtý deň, takže možem začať robiť prvé závery:
- zvuk je výborný (hodnotím moje očakávania + viem porovnať s AKG 321, Kanen EC5, Koss Spark Plug XT, Apple klasické biele, HTC headset)
- väčšina ľudí by povedala, že slúchadlám chýbajú basy, pravda je však taká, že ony tam sú, akurát nie tak zvýraznené ako pri lacných štuploch...
- čo naopak d-Jaysom rozhodne nechýba, sú detaily - pri mnohých pesničkách budete počuť veci, ktoré ste doteraz vôbec nezaregistrovali
- tlmenie okolia je na vysokej úrovni, vďaka množstvu rôznych druhov "návlekov" si viete nájsť taký, ktorý vám sadne + sú tam aj dva typu "Koss Pathfinder", čiže pena, ktorú pomačkáte a v uchu sa narovná a vyplní priestor (ja osobne nepoužívam)
- slúchadlá sú dosť citlivé, takže stále počúvam na takmer nulovej hlasitosti a to aj v MHD či na ulici - nevýhodou je, že v tichu počas pesničky počuť aj šum generovaný mobilom / notebookovou zvukovkou - idem vyriešiť dokúpením si jack-jack káblu s reguláciou hlasitosti a naschvál signál o niečo stíšim, aby sa šum potlačil (ten je počuť o niečo slabšie napr. aj na AKG 321, je to spôsobené nekvalitným zdrojom zvuku - onboard zvukovka, mobil...)
- odporúčam najmä ľuďom, ktorí počúvajú hudobne zložitejšie žánre, resp. také, čo nie sú založené hlavne na basovej zložke - prišli by vám tie pesničky "nudné", menej živé, hoci vernejšie... ale je to len vec (zlo)zvyku, ak si po týždni cez ne pustíte napr. Benny Benassi - I Love My Sex, uvidíte, že basujú síce decentne, ale kvalitne. Piesene s rôznymi akustickými nástrojmi a vokálom ako je Persephone - Stained sú pôžitok...
-
Ryan Giggs
VIP
Re: In-Ear slúchadlá do 50,-€ // Jays d-Jays
Veľmi prinosne zhrnutie, chvalim. Ešte potrva par hodin, kym si zvuk sadne, potom to bude idealne. Nie som si isty, či kabel s regulaciou tomu pomôže. Chcelo by to "nešumiaci" zdroj.
Ja verím, že pomôže... Idem si po to teraz do GM-ka, tie 4 eurá obetujem a uvidíme 
-
krankenwagen
Professional
whisper porovnal si ich k Apple klasickym sluchadlam. Tie su podla mna horsie ako Koss Porta pro, a ja som si objednal A-Jays One, ktore mi zasa napsiali ze su lepsie ako Porty.
Vazne to bude tak ako Apple sluchadla?