info o reklamaciach

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

info o reklamaciach

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

ako je to s reklamaciami? po kolkych reklamaciach si mozem pyta peniaze spet alebo ziadat iny tovar ?

budem uz druhykrat reklamovat jednu vec..

a zda sa mi ze po 3 krat uz na to mam narok nie ? len teraz nevem ci ta porucha musi byt vzdy ta ista alebo mozu byt rozne poruchy na tom..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

takzvane 3x a dost :D
ak sa na vyrobku 3x objavi ta ista vada, mas narok na novy kus alebo peniaze naspat. samozrejme zalezi od vyrobku, ntb budu opravovat, maticnu budu menit
narok na peniaze alebo novy, lepsi kus mas aj vtedy, ak zarucnu "opravu" riesia vymenou kus za kus a tvoj produkt uz nie je na trhu :)
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

hm skoda :( lebo neni to ta ista chyba :D tesil som sa predscasne diky Kibo

//autoeditácia príspevku ( 28 Dec 2008, 13:46 )
no takze taka vec..cakal som na novy rok ze ho poslem do opravy jedna sa o NB lebo je pokazena mechanika..a co nevidim dnes odisla dalsia vec dotykova consola..takze mam taky napad kedze raz som uz reklamoval teraz im poviem ze je len mechanika zla..ked mi to opraviaa o par dni tam pojdem zas ze mi neide ani dotykova consola...to uz bude 3 krat..a zacal som googlit a dopracoval som sa k tekej veci ze trikrat musi byt ta ista vec aby som mohol odstupit od zmluvy a na stvrty pokus uz moze byt hhocijaka zavada takze to uz potom budem len cakat kym nieco odide a mozem ziadat odstupenie od zmluvy nie ? len problem ze ako sa to bude riesit kedze reklamacie sa vybavuju tak ze ja zavolam na ich servisne stredisko to je do Ceska a potom mi pre to pride UPS takze to treba nejakee pisomne vyjadrenie im poslat alebo ako by sa to riesilo ? ja uz na to nemam nervy dal som za NB 42 000 a nemozem si na nom nic ani uzit lebo vecne tam nieco skape..
trend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa trend »

Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

nečital som to cele ale to že to musi byť ta ista chyba je blbosť je jedno aka je to chyba proste ked ho 3x reklamuju tak 4x sa ta spita či kceš reklamovať teda opravu ,ale peniaze,alebo si vybrať niečo v tej cene popripade si doplatiť .....................ja vačšinou berem peniaze pretože pred dvomi rokmi stal ten počitač napr. čo mam ja 20 000sk........teraz ho kupite novy za 8000sk ciže vezmem peniaze a za 20 000 maš teraz slušne delo aj na hry aj na ine
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

je to tri krát ta istá závada
Napísať odpoveď