Čínske obchody
jo jo, Yebao rules.
Ale aby som len nehanil - mal som raz jedny topánky na zimu a vydržali mi tri roky. Po tých troch rokoch sa mi ale odsrali nadmieru vyberavým spôsobom - bola zima, a išiel som ku kamarátovi. No a keďže som im nechcel do domu nasrať sneh tak som tie topánky chcel obiť o stenu pred panelákom aby sneh z nich opadal. Buchol som raz, druhýkrát a vtom sa z tých topánok usmievali moje ponožky
Tá sviňa sa vpredu roztrhla tak, že mi to pri chôdzi tak štýlovo čaptalo a potom som išiel domov asi jeden kilometer s týmto "tuningom". No jo, aj nabudúce kúpim topánky značky Ding Da Pai...
Jo a ešte som zabudol, niekde som čítal že je jedna značka elektroniky z Ázie, a to QCP - Quality Cheap Products
Ale aby som len nehanil - mal som raz jedny topánky na zimu a vydržali mi tri roky. Po tých troch rokoch sa mi ale odsrali nadmieru vyberavým spôsobom - bola zima, a išiel som ku kamarátovi. No a keďže som im nechcel do domu nasrať sneh tak som tie topánky chcel obiť o stenu pred panelákom aby sneh z nich opadal. Buchol som raz, druhýkrát a vtom sa z tých topánok usmievali moje ponožky
Jo a ešte som zabudol, niekde som čítal že je jedna značka elektroniky z Ázie, a to QCP - Quality Cheap Products
-
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
To si mi hovoril.alfonz napísal:jo jo, Yebao rules.
Ale aby som len nehanil - mal som raz jedny topánky na zimu a vydržali mi tri roky. Po tých troch rokoch sa mi ale odsrali nadmieru vyberavým spôsobom - bola zima, a išiel som ku kamarátovi. No a keďže som im nechcel do domu nasrať sneh tak som tie topánky chcel obiť o stenu pred panelákom aby sneh z nich opadal. Buchol som raz, druhýkrát a vtom sa z tých topánok usmievali moje ponožkyTá sviňa sa vpredu roztrhla tak, že mi to pri chôdzi tak štýlovo čaptalo a potom som išiel domov asi jeden kilometer s týmto "tuningom". No jo, aj nabudúce kúpim topánky značky Ding Da Pai...
Mna na tychto cinskych "znackach" vytaca len to, ze opakuju. Napriklad ADIDAS : ADIDASA,ADDIDAS,ADIDASS, AIAIDIAI...ale to co ma rozculilo najviac, ked prislo ADIO, tak som si myslel ze je to cinska odroda... INAC? mam odtial nejake veci aj ja, hlavne take na partys, TURBO KRIKLAVO ORANZOVE TRICKA, alebo take vyrazne farby ktore nikde nemozem zohnat, Minule som zhanal fosforove triko, a nasiel som aj tak len NIKE ..... co uz 
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
-
tomexx
King
Cim viac pasik tym viac adidas.I.LoVe.lOvE. napísal:Neznasam cinske obchody, raz som si tam kupila botasky znacky Aiaidiai s 5 pasikami... a nemam ich rada uz len preto, ze tam fakt nechutne smrdi...
- Prílohy
-
- adidas.gif
- (7.02 KiB) 1117 stiahnutí
-
Runes
Addict
na kazdej ulici su aspon 2kachna napísal:kde su v ba nejake cinaky? potrebujem kupit dazdnik
a k teme nece sa mi citat seckych milion stran takze mozno to uz dakto povedal "niesom taky bohaty aby som si kupoval lacne veci" volakedy som kupoval veci hore dole tenisky vydrzali co ja viem pol roka ted kupujem vacsinou adidas veci a drzia jak drak aj 2 roky. Jedine co nemam su spodare a par triciek kedze nemam rad tricka z bilbordom