Čínske obchody

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
xivo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

Jedine co som si u čínana kúpil boli rifle(asi 2ojo) nič ine by som si ani nekupil, pretoze

topanky => po tyzdni ta citi cely autobus MHD
tricka a mikiny => po oprani su roztiahniute bleznu atd ....

zase na druhej strane som si pred 2 tyzdnami kupil letnu bundu, nejednalo sa o ziadny znackovy obchod lebo som nemal 2000 tak som zasiel do normalneho obchodu(GATE) a kupil som si akusi za 800Sk a teraz vyzera ako keby mala 5 rokov, oblezla, flaky sa narobili (ako keby pustala farbu alebo co ... a to som ju este nepral ...) ty kokso , by som u cinana lepsiu kupil :D (ju pojdem reklamovat ... ak sa da ) :D
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

xivo napísal:Jedine co som si u čínana kúpil boli rifle(asi 2ojo) nič ine by som si ani nekupil, pretoze

topanky => po tyzdni ta citi cely autobus MHD
tricka a mikiny => po oprani su roztiahniute bleznu atd ....

zase na druhej strane som si pred 2 tyzdnami kupil letnu bundu, nejednalo sa o ziadny znackovy obchod lebo som nemal 2000 tak som zasiel do normalneho obchodu(GATE) a kupil som si akusi za 800Sk a teraz vyzera ako keby mala 5 rokov, oblezla, flaky sa narobili (ako keby pustala farbu alebo co ... a to som ju este nepral ...) ty kokso , by som u cinana lepsiu kupil :D (ju pojdem reklamovat ... ak sa da ) :D
Treba to ísť reklamovať. Buď ti tovar vymenia za iný alebo sa to pošle na posúdenie. Ale keďže má bunda 2 týždne a ešte si ju ani nepral, myslím že ti to uznajú a peniaze ti vrátia
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

den333 napísal:toto vase pocul som, niekto mi hovoril, znamy mi hovoril.....a vsetko vymyslene blaboly.....predsa jeden obchod na urovni si nedovoli take nieco robit :roll:
Myslíš ? dnes urobia pre peniaze všetko a je im to jedno lebo vedia ze zakaznici su naivní a hovoria si ze jeden seriozny obchod nemoze predavat ,,falosne,,nekvalitne veci .... :roll: nehovorim zas ze vsetky ... Kamarat si kupil Mikinu v jednom nemenovanom obchode a po jednom vyprani mu tak vybledla farba ze to vyzeralo ako keby mala ta mikina 200 rokov a pral ju presne ako bolo napisane v navode ze sa ma prat .... :roll: a ta mikina stala 2500sk ...Isiel to reklamovat dokonca som bol s nim a ten predavac sa tak cudne zatvaril :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

r2nger ..sry sudil som tak podla nicku a avataru :)
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

r2nger napísal:asi by bolo dobre pisat k teme, a nie ci si platim oblecenie sam alebo rodicia. Uz nemam 5 rokov, pracujem a kupujem a platim si vsetko sam. S rodicmi nebyam
v pohode, totiz ja byvam s rodicmi, som stredoskolak a pracujem a v podstate vsetky veci si kupujem sam, ak tak nieco mi rodicia prispeju a rovnako funguje aj bracho...nemam rad ludi, ktory sa hrdia vecami, na ktore si v zivote nezarobili, nevedia co je to praca a nevedia si vazit peniaze :)
Napísať odpoveď