Čínske obchody
tak nieco mam od kamaratov sikmookych a nieco od znackovych vydieracov penazi....zalezi to od financnej situacie...ak mam co ja viem 1000 SK tak skocim do znackoveho si kupit rifle alebo nieco podobne ale ak mam co ja viem 400 SK tak skocim k vietnamcom si kupit nieake tricko s coolovym napisom ako napriklad: Display, Forrest alebo Bubble 
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no v croppe maju paradne tricka mma stamad asi 5 triciek...su take s napadom a vtipneviolator napísal:ja vacsinou kupujem outdoorove veci, ale si ich aj vacsinou aj zaplatim...u cinana sa da pri intenzivnejsom hladani najst nieco ok, ale boty nie...ak tak na telesnu a inak rad nakupujem tricka v Cropp towne
-
tomexx
King
Nechce sa mi verit ze by sa dane oblecenie vyrobilo v Cine, ked je na stitku napisane "Vyrobene na Slovensku".erytrocyt napísal:A tie overené značky podľa teba vyrábajú kde? Všetko je made in china, or made in taiwan.
//co sa tyka topanok, ked mam menovat znacky, preferujem Rieker, v podstate hocico od Batu, a sportovu obuv znacky Emerica a Etnies. Posledne dve menovane sa vyrabaju v Cine ale predsa su o niekolko levelov s kvalitou vyssie ako ta noname obuv z cinskych obchodov. Ale rec bola o obleceni.
A prosim ta nevyskakuj na mna..
-
p4ra
Redeemer
Na upresnenie k tej Cine. To, ze je napisane Made in China, Taiwan a neviem co este neznamena, ze je to nekvalitne. Firmy, ako su Adidas, ci Nike si tam beru cele svoje tovarne, so svojimi standardmi a postupmi na vyrobu. Len tam je ta pracovna sila lacnejsia, preto sa im to oplati viac, ale predpokladam, ze na to ste si prisli aj sami.
Je to podobne, ako s firmami, ako je IBM, ktora si spravi napr. kompletne cely projekt v takej Indii, lebo je to pre nich lacnejsie.
Znacky, ako Adio, Adibus, Pike a neviem co este, su veci, ktore su vyrobene v inych tovarniach, inymi ludmi, ktori sa zamieravaju na slabsie socialne vrstvy.
Je to podobne, ako s firmami, ako je IBM, ktora si spravi napr. kompletne cely projekt v takej Indii, lebo je to pre nich lacnejsie.
Znacky, ako Adio, Adibus, Pike a neviem co este, su veci, ktore su vyrobene v inych tovarniach, inymi ludmi, ktori sa zamieravaju na slabsie socialne vrstvy.
-
Robbie42
Light Professional
No to Adio si teda zabilp4ra napísal: Znacky, ako Adio, Adibus, Pike a neviem co este, su veci, ktore su vyrobene v inych tovarniach, inymi ludmi, ktori sa zamieravaju na slabsie socialne vrstvy.
Ináč ja si myslím, že vážne treba hlavne tie topánky kupovať normálne kvalitné...
A ešte jedna vec, radšej second hand ako číňan !
dost veci vyraba aj indonezia. mam mikinu nike a je tam made in indonesia. inak v second hande sa daju kupit celkom dobre veci. urcite lepsie ako u cinana. kamos kupil funglac adidas bundu za 80,- Sk. to by v cine nikdy nezohnal. da sa tam natrafit na fakt dobre, znackove, kvalitne a hlavne lacne veci. ale v poslednej dobe je to dost slabe.
-
jakub199
Medium Star
Obuv Reebok,Umbro(halovky),Nike.. oblecenie som verny HUSKY tricka nohavice bundy 100% spokojnost a kedze mam Gold card tak cez e-shop kupujem za dost vyrazne zlavy napr. tricko normal stoji 550 za cca prijatelny 300-350... Rifle kupim za rok tak dvoje a to Vigos (niesu az tak brual drahe) a vydrzia urcite viac jak rok. Pripustam ale vsak ze aj motyka niekedy vystreli a aj u cinanoch zozenies celkom zaujimave veci.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
hej odtial mam tiez zopar veci...ja uprednostnujem skor kvalitnejsie veci nemusia byt zase vsetky znackove ale vacsinou aj su ale uprednostnujem skor menej zname znacky...u cinana nekupujem vobecviolator napísal:ja vacsinou kupujem outdoorove veci, ale si ich aj vacsinou aj zaplatim...u cinana sa da pri intenzivnejsom hladani najst nieco ok, ale boty nie...ak tak na telesnu a inak rad nakupujem tricka v Cropp towne
-
tonken
Medium Expert
no cinany som navsetevoval ked som bol maly... vsak viete ako mama chce na vsetkom usetrit
teraz mam od nich akurat tak prezuvky do skoly tvz. cinanky (vsak tie su naj.) takze teraz davam prednost znackovym veciam
dalej co sa tyka Ciny tak som pocul cosi o vychodnom a zapadnom trhu- o kvalite vyrobkov a tak no neviem ci to niesu bludy
dalej co sa tyka Ciny tak som pocul cosi o vychodnom a zapadnom trhu- o kvalite vyrobkov a tak no neviem ci to niesu bludy