Čínske obchody

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bocian
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Radsej uz kupim nieco kvalitne... vecsinou sportove veci nosim ... :) Vzdy lepsie ako sponzorovat sikmookych aby mali na benzin,na uzivenie svojich rodin a na rozsirovanie svojej "obchodnej siete" :roll:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

pinacolada napísal:veci odtial vyzeraju lacno a smrdia.fuj :smt078 a uz aj tak je tu tych sikmookych vela cize o dovod viacej preco ich nepodporovat
Lepšie ako kupovať v second handoch.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

radsej kvalitne vecicky a ked nie su peniaze, tak si aspon zakupte nejake tricko cherokee z tesca ;) ... stoja rovnako ako u cinanov a myslim si, ze su kvalitnejsie... a suhlasim s tym, ze je tam hrozny zapach :D
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

ja vacsinou kupujem outdoorove veci, ale si ich aj vacsinou aj zaplatim...u cinana sa da pri intenzivnejsom hladani najst nieco ok, ale boty nie...ak tak na telesnu a inak rad nakupujem tricka v Cropp towne :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

tak nieco mam od kamaratov sikmookych a nieco od znackovych vydieracov penazi....zalezi to od financnej situacie...ak mam co ja viem 1000 SK tak skocim do znackoveho si kupit rifle alebo nieco podobne ale ak mam co ja viem 400 SK tak skocim k vietnamcom si kupit nieake tricko s coolovym napisom ako napriklad: Display, Forrest alebo Bubble :D
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

violator napísal:ja vacsinou kupujem outdoorove veci, ale si ich aj vacsinou aj zaplatim...u cinana sa da pri intenzivnejsom hladani najst nieco ok, ale boty nie...ak tak na telesnu a inak rad nakupujem tricka v Cropp towne :D
no v croppe maju paradne tricka mma stamad asi 5 triciek...su take s napadom a vtipne
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

den333 napísal:no v croppe maju paradne tricka mma stamad asi 5 triciek...su take s napadom a vtipne
presne, presne kamos si stade zobral uplne genialneee :D a oproti adidas,puma,nike, za to co tam je a aj kvalitou su pomerne lacne
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Par krat mi mamina nieco od sikmych kupila (este ked som bol mladsi), no vzdy sa to oblecenie ukazalo ako nekvalitne. Dnes kupujem len overene znacky (teda ziadna cina)..
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

A tie overené značky podľa teba vyrábajú kde? Všetko je made in china, or made in taiwan.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

erytrocyt napísal:A tie overené značky podľa teba vyrábajú kde? Všetko je made in china, or made in taiwan.
Vieme ze aj Ciny aj znacky su z Ciny ale vyraz "Ciny" sa pravdepodobne pouziva castejsie s tym nekvalitnejsim druhom tovaru.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal:A tie overené značky podľa teba vyrábajú kde? Všetko je made in china, or made in taiwan.
Nechce sa mi verit ze by sa dane oblecenie vyrobilo v Cine, ked je na stitku napisane "Vyrobene na Slovensku". ;)

//co sa tyka topanok, ked mam menovat znacky, preferujem Rieker, v podstate hocico od Batu, a sportovu obuv znacky Emerica a Etnies. Posledne dve menovane sa vyrabaju v Cine ale predsa su o niekolko levelov s kvalitou vyssie ako ta noname obuv z cinskych obchodov. Ale rec bola o obleceni. :)

A prosim ta nevyskakuj na mna.. :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Na upresnenie k tej Cine. To, ze je napisane Made in China, Taiwan a neviem co este neznamena, ze je to nekvalitne. Firmy, ako su Adidas, ci Nike si tam beru cele svoje tovarne, so svojimi standardmi a postupmi na vyrobu. Len tam je ta pracovna sila lacnejsia, preto sa im to oplati viac, ale predpokladam, ze na to ste si prisli aj sami.

Je to podobne, ako s firmami, ako je IBM, ktora si spravi napr. kompletne cely projekt v takej Indii, lebo je to pre nich lacnejsie.

Znacky, ako Adio, Adibus, Pike a neviem co este, su veci, ktore su vyrobene v inych tovarniach, inymi ludmi, ktori sa zamieravaju na slabsie socialne vrstvy.
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

p4ra napísal: Znacky, ako Adio, Adibus, Pike a neviem co este, su veci, ktore su vyrobene v inych tovarniach, inymi ludmi, ktori sa zamieravaju na slabsie socialne vrstvy.
No to Adio si teda zabil :)
Ináč ja si myslím, že vážne treba hlavne tie topánky kupovať normálne kvalitné...
A ešte jedna vec, radšej second hand ako číňan !
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Kua, chcel som napisat AdioS, lebo aj s tym uz som mal cest. :)

Sorry, ADIO je OK.
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

re

Príspevok od používateľa Robbie42 »

jasne viem ze si sa pomylil len :)
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

dost veci vyraba aj indonezia. mam mikinu nike a je tam made in indonesia. inak v second hande sa daju kupit celkom dobre veci. urcite lepsie ako u cinana. kamos kupil funglac adidas bundu za 80,- Sk. to by v cine nikdy nezohnal. da sa tam natrafit na fakt dobre, znackove, kvalitne a hlavne lacne veci. ale v poslednej dobe je to dost slabe.
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

Obuv Reebok,Umbro(halovky),Nike.. oblecenie som verny HUSKY tricka nohavice bundy 100% spokojnost a kedze mam Gold card tak cez e-shop kupujem za dost vyrazne zlavy napr. tricko normal stoji 550 za cca prijatelny 300-350... Rifle kupim za rok tak dvoje a to Vigos (niesu az tak brual drahe) a vydrzia urcite viac jak rok. Pripustam ale vsak ze aj motyka niekedy vystreli a aj u cinanoch zozenies celkom zaujimave veci.
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

violator napísal:ja vacsinou kupujem outdoorove veci, ale si ich aj vacsinou aj zaplatim...u cinana sa da pri intenzivnejsom hladani najst nieco ok, ale boty nie...ak tak na telesnu a inak rad nakupujem tricka v Cropp towne :D
hej odtial mam tiez zopar veci...ja uprednostnujem skor kvalitnejsie veci nemusia byt zase vsetky znackove ale vacsinou aj su ale uprednostnujem skor menej zname znacky...u cinana nekupujem vobec
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

no cinany som navsetevoval ked som bol maly... vsak viete ako mama chce na vsetkom usetrit :D teraz mam od nich akurat tak prezuvky do skoly tvz. cinanky (vsak tie su naj.) takze teraz davam prednost znackovym veciam
dalej co sa tyka Ciny tak som pocul cosi o vychodnom a zapadnom trhu- o kvalite vyrobkov a tak no neviem ci to niesu bludy :cry:
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

fizz napísal:ja som si dnes kupila uzasnu vestu u cinana a stala 300sk. Keby som si kupila znackovu, bola by na 98% taka ista, stala by liter a tak ci tak by som ju dlhsie ako tento rok do decembra nenosila
ked myslis... :roll:
Napísať odpoveď