fizz, tomexx: tak to su zadery za vsetky drobne
nahodou maju tam obcas aj fajn veci. ja ked som v meste, tak tam obcas zavitam. no nemam odtial nic. ale nechybalo vela problem je, ze tam vzdy idem az po tom ako navstivim obchod, kde si vzdy nieco najdem
Do takýchto špecializovaných obchodov nechodím vôbec. Kedysi som si tam kupoval zimné topánky, z ktorých som mal akurát tak omrzliny a otlaky Teraz si chcem kúpiť nejaké boty na zimu od turistických výrobcov. Síce dam za ne od 2500 do 3500sk, ale za tú cenu to rozhodne stojí a nebudem ich mať len jeden rok, ako to bývavalo s čínskymi shitmi.
p4ra napísal:New Yorker ma celkom dobre polokosele a kosele.
No dobre ako dobre... V NewYorkeri som bol naposledy asi v lete, len pozriet tovar, ale nic ma nezaujalo. Ked spominas tie polokosele, tak vtedy ich tam mali dost, ale kazda jedna mala na sebe vysite nejake cinske znaky co len vo mne umocnovalo dojem znechutenia..
vsetci kydame na cinanov, ale podla mna asi nas hlavny zamer nie je kupit si kvalitne oblecenie ale hlavne znackove...tymto nechcem povedat ze veci u cinana su kvalitne, niektorych par kusov je kvalitnych, ale nas prvotny zamer kupovania znackovych veci je ze chceme vyzerat dobre na verejnosti a nie s nejakymi cinskymi napodobeninami znaciek.Osobne som mal len raz tricko nike, adidas, ale nejaky zasadny rozdiel som nevidel oprtoti cinskym, len v tom ze boli 600 Sk drahsie a mali tam tri pruzky a fajku a vsetkym sa to pacilo...preto nakupujem kvalitnejsie outdoorove oblecenie pri ktorom som si istejsi ze kupujem kvalitu a tricka na bezne nosenie kupujem prevazne v Cropp Towne, lebo su originalne a nechcu za ne az tak strasne vela
ak si si to dobre precital tak napisal ze kvalitu nenajdes u cinana ale v dobrom outdoorovom obchode s cim musim iba suhlasit ... nijaky adidas a podobna feťáčina sa na dobru membranovu vecicku nechyta ...
nordkapp_pb napísal:ak si si to dobre precital tak napisal ze kvalitu nenajdes u cinana ale v dobrom outdoorovom obchode s cim musim iba suhlasit ... nijaky adidas a podobna feťáčina sa na dobru membranovu vecicku nechyta ...
presne si to vystihol, radsej si kupim povedzeme topanky s vibramom a goracom, ako nejake adidasi za rovnaku cenu, ktore maju mesh a nejaku syntetiku a ked zaprsi alebo ich viac namahas, tak sa rozpadnu...
vobec to nieje tak. vo firme napriklad ako adidas sa vyrabaju dajme tomu tricka. vyrobi sa 300 triciek a z toho 10 je nepodarkov . oni tie nepodarky predaju za lacne peniaze , kupi ich ten cinan a ten to predava.
IMI napísal:vobec to nieje tak. vo firme napriklad ako adidas sa vyrabaju dajme tomu tricka. vyrobi sa 300 triciek a z toho 10 je nepodarkov . oni tie nepodarky predaju za lacne peniaze , kupi ich ten cinan a ten to predava.
A myslíš že pobočka tej fabriky Adidas sídli kde? Čína, Taiwan, Malajzia ... Pretože žiadny nemec by nerobil odevy v Adidase za tak mizerný plat a v takých podmienkach ako v týchto spomenutých krajinách. Týmto som samozrejme nechcel vyjadriť odpor k niektorej z krajín, sám takéto veci nosím.
Činske obchody sú niečo fantastické Len u Číňana človek kúpi výrobky zvučných značiek ako Son, Phililips, Ponasonic, alebo ako bolo vyššie, Sqny, no najlepšie je keď niekto nosí bundu značky Yebao, ten ma vie rozrehotať
alfonz napísal:Činske obchody sú niečo fantastické Len u Číňana človek kúpi výrobky zvučných značiek ako Son, Phililips, Ponasonic, alebo ako bolo vyššie, Sqny, no najlepšie je keď niekto nosí bundu značky Yebao, ten ma vie rozrehotať
jaj ty kokos ja sa neviem zastaviť
alebo POMA,ADIADS
alfonz napísal:Činske obchody sú niečo fantastické Len u Číňana človek kúpi výrobky zvučných značiek ako Son, Phililips, Ponasonic, alebo ako bolo vyššie, Sqny, no najlepšie je keď niekto nosí bundu značky Yebao, ten ma vie rozrehotať
:d mas pravdu taku bundu Yebao som dakedy mal aj ja a vyzerala ako pre VPP cela kriklavozelena