Čínske obchody

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

New Yorker ma celkom dobre polokosele a kosele.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

nahodou mam odtial aj dobre SMOG tricko :P...(take cierne kockovane, ak ste nahodou videli :D)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

fizz, tomexx: tak to su zadery za vsetky drobne :lol:
nahodou maju tam obcas aj fajn veci. ja ked som v meste, tak tam obcas zavitam. no nemam odtial nic. ale nechybalo vela :D problem je, ze tam vzdy idem az po tom ako navstivim obchod, kde si vzdy nieco najdem :)
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Do takýchto špecializovaných obchodov nechodím vôbec. Kedysi som si tam kupoval zimné topánky, z ktorých som mal akurát tak omrzliny a otlaky :lol: Teraz si chcem kúpiť nejaké boty na zimu od turistických výrobcov. Síce dam za ne od 2500 do 3500sk, ale za tú cenu to rozhodne stojí a nebudem ich mať len jeden rok, ako to bývavalo s čínskymi shitmi.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

p4ra napísal:New Yorker ma celkom dobre polokosele a kosele.
no presne tie su tam v pohode :)
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

den333 napísal:no presne tie su tam v pohode :)
jj, pridavam sa, tie maju naozaj podarene
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

p4ra napísal:New Yorker ma celkom dobre polokosele a kosele.
No dobre ako dobre... V NewYorkeri som bol naposledy asi v lete, len pozriet tovar, ale nic ma nezaujalo. Ked spominas tie polokosele, tak vtedy ich tam mali dost, ale kazda jedna mala na sebe vysite nejake cinske znaky co len vo mne umocnovalo dojem znechutenia..

//tymto som snad odpovedal aj fizz
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

vsetci kydame na cinanov, ale podla mna asi nas hlavny zamer nie je kupit si kvalitne oblecenie ale hlavne znackove...tymto nechcem povedat ze veci u cinana su kvalitne, niektorych par kusov je kvalitnych, ale nas prvotny zamer kupovania znackovych veci je ze chceme vyzerat dobre na verejnosti a nie s nejakymi cinskymi napodobeninami znaciek.Osobne som mal len raz tricko nike, adidas, ale nejaky zasadny rozdiel som nevidel oprtoti cinskym, len v tom ze boli 600 Sk drahsie a mali tam tri pruzky a fajku a vsetkym sa to pacilo...preto nakupujem kvalitnejsie outdoorove oblecenie pri ktorom som si istejsi ze kupujem kvalitu a tricka na bezne nosenie kupujem prevazne v Cropp Towne, lebo su originalne a nechcu za ne az tak strasne vela

tot moj nazor
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

ja mam trochu iny nazor, nevadi. :?
aspon mne ide o to mat kvalitne veci na sebe. a tie u cinana nenajdes.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ak si si to dobre precital tak napisal ze kvalitu nenajdes u cinana ale v dobrom outdoorovom obchode s cim musim iba suhlasit ... nijaky adidas a podobna feťáčina sa na dobru membranovu vecicku nechyta ...
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

nordkapp_pb napísal:ak si si to dobre precital tak napisal ze kvalitu nenajdes u cinana ale v dobrom outdoorovom obchode s cim musim iba suhlasit ... nijaky adidas a podobna feťáčina sa na dobru membranovu vecicku nechyta ...
presne si to vystihol, radsej si kupim povedzeme topanky s vibramom a goracom, ako nejake adidasi za rovnaku cenu, ktore maju mesh a nejaku syntetiku a ked zaprsi alebo ich viac namahas, tak sa rozpadnu...
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

Vesper napísal:Totiž dosť výrobkov zvučných značiek je vyrábaných v Číne (Adidas) a keď sa vydarí nejaký nepodarok tak to ide do číňanov.
:mafia: kktina ako delo
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

Lamor napísal::mafia: kktina ako delo
jj presne uplny suhlas.
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

ja jedine dzinsy..ostatne mam radsej znackove
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

vela veci mam od cinanov, za cenu jedneho znackoveho mam 3-4 cinske trika, takze nie je o com, aj tak sa skoro uplne vsetko robi v cine :lol:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

vobec to nieje tak. vo firme napriklad ako adidas sa vyrabaju dajme tomu tricka. vyrobi sa 300 triciek a z toho 10 je nepodarkov . oni tie nepodarky predaju za lacne peniaze , kupi ich ten cinan a ten to predava.
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

IMI napísal:vobec to nieje tak. vo firme napriklad ako adidas sa vyrabaju dajme tomu tricka. vyrobi sa 300 triciek a z toho 10 je nepodarkov . oni tie nepodarky predaju za lacne peniaze , kupi ich ten cinan a ten to predava.
A myslíš že pobočka tej fabriky Adidas sídli kde? Čína, Taiwan, Malajzia ... Pretože žiadny nemec by nerobil odevy v Adidase za tak mizerný plat a v takých podmienkach ako v týchto spomenutých krajinách. Týmto som samozrejme nechcel vyjadriť odpor k niektorej z krajín, sám takéto veci nosím.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Činske obchody sú niečo fantastické :D Len u Číňana človek kúpi výrobky zvučných značiek ako Son, Phililips, Ponasonic, alebo ako bolo vyššie, Sqny, no najlepšie je keď niekto nosí bundu značky Yebao, ten ma vie rozrehotať :lol:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

alfonz napísal:Činske obchody sú niečo fantastické :D Len u Číňana človek kúpi výrobky zvučných značiek ako Son, Phililips, Ponasonic, alebo ako bolo vyššie, Sqny, no najlepšie je keď niekto nosí bundu značky Yebao, ten ma vie rozrehotať :lol:
:lol: :lol:
jaj ty kokos ja sa neviem zastaviť :lol:
alebo POMA,ADIADS :D
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

alfonz napísal:Činske obchody sú niečo fantastické :D Len u Číňana človek kúpi výrobky zvučných značiek ako Son, Phililips, Ponasonic, alebo ako bolo vyššie, Sqny, no najlepšie je keď niekto nosí bundu značky Yebao, ten ma vie rozrehotať :lol:
:D:d mas pravdu taku bundu Yebao som dakedy mal aj ja a vyzerala ako pre VPP cela kriklavozelena
Napísať odpoveď