instalacia osx na mac

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
gm4n
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

instalacia osx na mac

Príspevok od používateľa gm4n »

zdravim. cakam na mbw ktory mam objednany a chcem sa teda dopredu pripravit. mal by byt na nom osx 10.5. ja si tam hcem dat snow leopard 10.6 + win7. celkom som aj googli a vela som toho nenasiel tak by som potreboval poradit. ako napalim pod win7 iso osx ked ma taku divnu priponu. chcel by som si mac spravit podla seba tak aj rozdelenie disku atd s tim nebude problem? no a ten win cez bootcamp. toto sa spusta uz z nainstalovaneho osx? dakujem za odpovede. najlepsie by bolo keby mi linknete stranku kde je to aj s obrazkami atd. ja som nic take nenasiel.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Objednal si MBW s Leopardom? Je to novy kus? Lebo mi to pride divne, aby Apple daval do obehu notebooky so starym systemom. Boot Camp je sucastou systemu. Instalacia je jednoducha. Kdesi som mal aj video na YouTube, tak skusim pohladat a postnem ti to sem. Rozdelenie particii kolko pre ktoru je vsetko pekne zobrazene, nie je to nic zlozite.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Zajtra mi má prist MBW a video už mam v záložkách :)

yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak nasiel som to. Mozes si vybrat. ;)
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Nový to nebude určite. Inak, keď to chceš legal, tak sa za to platí tuším 30€?
Na windows by som použil program parallels. http://www.parallels.com/eu/ . Kôli tomu, že ti na pozadí beží stále MAC OSX
gm4n
Medium Star
Medium Star

thx. a jukel z kadial si objednaval? ja z apcom.sk uz 14.12. napisali ze nemaju na sklade a do vianoc sa ozvu a zatial nic. :twisted:

to yazoo. je tam 10.5 urcite. 10.6 davaju iba do PRO rady

to gepid: ja by som to potreboval hlavne tak aby mi na pozadi nic nebezalo. proste pri spusteni macu mi da navyber os. takto to ten bootcamp roby?
jukel
Professional
Professional

objednaval som nove White unibody zo swp.sk nebol na sklade no 23.12 im prišli a hneď aj odoslali cez UPS kvôli sviatkom očakávam zajtra.

BTW !!!! ja v nom budem mat 10.6 Snow Leoparda, ten kto ti povedal že ho davaju iba do PRO rady ťa oklamal :(
gm4n
Medium Star
Medium Star

cena je rovnaka. ale ak mi nic nenapisu zajtra na mail tak to tam zrusim a objednam to tu. no a oni tam pri tom mali napisane ze 10.5 a aj na jednom fore som to videl.
jukel
Professional
Professional

do 7 dni môžeš vratit tovar bez udania dôvodu, pozri si aj klavesnicu či maš slovensku
gm4n
Medium Star
Medium Star

je slovenska to bolo prve co som pozeral. ale teraz im nefunguje ani obchod. www.apcom.sk ked tam kliknem na obchod napise ze sa neda zobrazit. no ja neviem. :shock:

a je to ten novy mac ktory si objednaval aj ti
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

To s tou PRO radou je pekny bullshit. :) Politika Applu to jednoducho nedovoli. A ano, boot camp ti dovoli zvolit si particiu do ktorej chces ist, ale pri spusteni musis podrzat na par sekund "alt". Inac nic tazke, da sa to prepnut aj priamo v OS.
gm4n
Medium Star
Medium Star

no tak to som rad ze mi pojde win normalne. snad len nebudu robit problem ovladace. ma s tim niekdo skusenosti?
Napísať odpoveď