lammer napísal:
oka kedze si to tak pekne vysvetlil teraz vysvetli nieco ine.
naprt ako spravit jeden config, ktory zabezpeci, ze apache bude prenasat svoje nastavenia na mysql (teda bude pre mysql smerodatne?) ja som ani nevedel ze sa to da, ale phphome to tak ma
btw nie zly navod, celkom pohoda aj ked to robim inak ale pohoda
heh no takto. nefiem sice načo ma apache prenašať nastavenia na mysql čiže byť pre mysql smerodatne?, ale keď to tam chlapci z phphome dali asi vedeli prečo ja si neviem ani len predstaviť čo ten konfig ma robiť z čoho vyplíva, že ho neviem ani napisať. NO na druhej strane ja som hovoril o konfiguracii nie o tvorbe "vylepšovákov".
heh a dik navod som písal včera dosť neskoro večer taky sry za dake tie chybičky krásy
Spoty napísal:
heh no takto. nefiem sice načo ma apache prenašať nastavenia na mysql čiže byť pre mysql smerodatne?, ale keď to tam chlapci z phphome dali asi vedeli prečo ja si neviem ani len predstaviť čo ten konfig ma robiť z čoho vyplíva, že ho neviem ani napisať. NO na druhej strane ja som hovoril o konfiguracii nie o tvorbe "vylepšovákov".
heh a dik navod som písal včera dosť neskoro večer taky sry za dake tie chybičky krásy
naco to ma sluzit?
mysql je az taky srot ze si vybera vlastne nastavenia a nezaujima ho co od neho prave ziadas
proste je to urcite lepsie ani som nevedel ze ho moze apache prinutit nieco urobit