Integrácia grafik

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
brits
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Integrácia grafik

Príspevok od používateľa brits »

Prosím vás nevedeli by ste poradiť ohladom využívania integrovanej a zároveň aj hlavnej grafiky? Neviem presne ako to funguje ale viem že by malo ísť prepínať ktorá sa práve využíva lebo tak aby si pomáhali. Určite to ide spraviť aj keď neviem isto či pôjde prepojiť takto Grafika z dosky (asi ATI) a NVidia. Videl som ako takto na notebooku prepínal grafiky aj keď obidve boli NVidie. Za pomoc budem moc vďačný Doska je ASUS P8Z77 a Grafika ASUS GeForce GTX 660
Vopred ďakujem
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Integrácia grafik

Príspevok od používateľa Chalesnik »

musis mat nainstalovane ovladace, software, a bud si to nahas aby ti to prepinalo automaticky alebo si zvolis ktory graficky procesor sa ma vyuzivat
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tvoja doska by mala podporovať Lucid Virtu... hľadaj túto funkciu v manuáli k svojej doske.

V prípade tejto technológie ide o prepínanie grafiky medzi dedikovanou grafikou (u Teba GTX 660) a integrovanou grafikou v procesore (nenapísal si, aký máš procesor).. pri plnej záťaži (v hrách) by dokonca mali fungovať obe grafiky naraz, čiže by Ti to mohlo pridať pár FPS.
brits
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa brits »

Tak som teda skúšal nainštalovať ovládač a to konkrétne LucidLogix Virtu MVP Software ktorý mi vypísal
LucidLogix Virtu MVP Software
LucidLogix Virtu MVP Software
Luciud.PNG (13.35 KiB) 303 zobrazení
Preto som skúšal inštalovať Intel Graphics Accelerator Driver ktorý zase
Intel Graphics Accelerator Driver
Intel Graphics Accelerator Driver
Je to divné kedže ide o ovládače zo stránky výrobcu presne k mojej doske. A CPU je i5-3570
Ďakujem za radu :)
Napísať odpoveď