Ahojte. Mám takú dilemu...o týždeň idem na skúšku na VŠ do Zvolena (odbor už viete)...no lenže ja viem tie zadania úloh ktoré tak budu a to :
Úloha č.1.: Kresba podľa skutočnosti,
Úloha č.2.: Návrh a kresba úžitkového predmetu,
- test vedomostí z výtvarného umenia, architektúry a dizajnu,
- test technickej tvorivosti (tvarové a tech.riešenie interiéru)
ale netuším konkrétne čo sa v tých úlohách vyžaduje, aká kresba a návrh a tá posledná úloha oh!...neviete prosím niekto, čo bolo po minulé roky na skúškach alebo aspoň ako to ma všetko vyzerať aby to bolo ako-tak dobre. Ďakujem
interierový dizajn
-
mikkimikki
Medium Professional
Re: interierový dizajn
tak o tyzden sa vidime
.... sak presne zadanie ti daju na mieste ... a to dalsie co sa pytas ... v papieroch zo skoly mas napisane ze si mas doniest spajdle, polystyren etc etc tak tam s toho budes neco skladat zrejme no ...
hm..no fasa
aaa viem že ti to tam oni zadajú...lenže keď ja si neviem predstaviť ako to ma vyzerať a či ten model chcú len vymodelovať alebo aj na narysované na výkrese a keď hej tak z akého pohľadu...atd...asi sa z toho zbláááznim !
-
mikkimikki
Medium Professional
kluuuud ... naco to riesis ked absolutne v podstate nepoznas zadanie
.. sak toto je len informativne .. a vacsinou sa kresli najlepsi pohlad podla vlastneho uvazenia
-
lekoklatik
VIP
Snad necakas ze ti poslu nahlady minulorocnych prac...
Mne pripadas akoby si na to nemal. A ked na to nemas, tak sa tam pojdes len stresovat. Talentove skusky su tie najjednoduchšie. Nechápem ako mozu aj taketo skusky niekoho stresovat...
Mne pripadas akoby si na to nemal. A ked na to nemas, tak sa tam pojdes len stresovat. Talentove skusky su tie najjednoduchšie. Nechápem ako mozu aj taketo skusky niekoho stresovat...
taak som baba keď už takto...a mam povahu stresana (ako väčšina žien)...snažím sa nadto povzniesť...lenže chodím na drevárku odbor TIS a to nemá s dizajnom nič spoločné. Mala som prestúpiť do triedy kde sa to vyučuje lenže už v 2ročníku sa už nedalo. Mám to zložité lebo viem že len pekne kresliť nestačí...Asi takto no, myslím že len sama najskôr zistím či nato mám alebo nie.