Internet

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
sano456
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Internet

Príspevok od používateľa sano456 »

OK rad by som zistil par veci. Ked pojdete na stranku http://www.hispa.sk
tak tam mozete vidiet rychlost 2048/256 . A ja neviem co to ma byt. Ako predpokladam ze prve je stahovanie a druhe je upload- 1. Je to pravda?
A potom este by som rad vedel, ze co to je ci 2 Megabity (za sekundu?) alebo proste v akych to je jednotkach-a s tym suvisi aj moja druha otazka.
A tretia otazka- Aka bude podla vasich odhadov realna rychlost downloadu kedze budem dost stahovat, lebo hento je max. teoreticka rychlost - agregacia je 1:10.
Stvrta otazka- ktore pasmo je lepsie (2,4 GHz alebo 5GHz) za predpokladu, tze v oboch pripadoch bude signal rovnako dobry?

Chcem to vedet, lebo mi to pridu zmontovat a neviem sa rozhodnut, medzi balickami.
Vopred dakujem za pripadne odpovede.
satan_dca
Light Expert
Light Expert

Re: Internet

Príspevok od používateľa satan_dca »

1.Ano je to pravda Download/Upload
2.Je to 2Mb/s ako kazdy net (Novy Zakon) Preto bola zriadena optika bude sa aj analog Tv rusit a bude Digital
3.Stahovanie zavisi od stranky niekde my to slo 300Kb/s niekde ani 100Kb/s a niekde aj 1,6Mb/s ide oto ci to ta stranka povoly taku kapacitu (Nato sluzia u 90% serveroch premium ucty kde mas vlastne sloty na stahovanie a tym je garantovana rychlost stahovania.
4.Netusim
sano456
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Internet

Príspevok od používateľa sano456 »

Je to bezdrotovy net a asi preto si nepochopil 3 otazku. Ja poznam premium accounty na rapide a pod. ale ja som to myslel tak, ze ci ta rychlost bude taka ako ju uvadzaju lebo podla mna 100 %-ny signal nedosiahnem nikdy.

A este by som bol velmi rad keby mi niekto (kto sa vyzna) odpovedal aj na 4. otazku pripadne overil kolegove :D odpovede.
Ale zatim dik za skoru odpoved satan_dca
Napísať odpoveď