internet
internet
zdravim,
neviete mi niekto poradit, zhanam internet pre tri baby na intrak, nejaky normalny cez modem, nech to maju ako wifi. potreboval by som vsak odkazat na dakych (nie miestnych) providerov, mozno takych, s kt. uz mate skusenosti a vyjdu aj cenovo slusne.
dik za odp.
neviete mi niekto poradit, zhanam internet pre tri baby na intrak, nejaky normalny cez modem, nech to maju ako wifi. potreboval by som vsak odkazat na dakych (nie miestnych) providerov, mozno takych, s kt. uz mate skusenosti a vyjdu aj cenovo slusne.
dik za odp.
Re: internet
DSL na internate asi tazko. Takze ti ostava jedine miestny provider cez wifi alebo niekto kto tam ma kabel. Myslel som, ze uz na kazdom internate ponukaju interente a wifi router nech si zakupia.
a keby chcem iba pre jednu z nich? co by ste mi odporucili? pozeral som v O2 ten za 11euro do notebooku bez viazanosti, ale je tam maximum 2000MB za mesiac, co mi pride malo, ak by chcela obcas pozriet videa alebo ist na skype.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Choď do teľakomu a vypýtaj si od nich neobmedzený net, že chceš čisto len net. Nieje v ponuke, ale dávajú ho. Moja mama ho má, skoro originál neobmedzený, bez výraznejších dátových obmedzení, bez časových, bez rýchlostných. FUP je nastavená na 100 GB [seriously?
]. Ak Ti ho nebudú chcieť dať, tak povedz že máš známu ktorá ho má. A ak ani po tom nie, tak netuším 
Na tom intraku nic neni?
Uplink a ty o com trepes? Opisujes tu normalny produkt s nazvom Turbo 2 solo - http://www.telekom.sk/osobne/internet/magio-internet/
-
uplink
VIP
Nesledujem ich kampaň, nevedel som že to ponúkajú aj takto oficiálne. Dobré vedieť, dík za nfo.
Ponukaju to bez pevnej linky oficialne asi od roku 2006 ked im to prikazala Europska komisia ci Telekomunikacny urad. Cize si zaspal dobu a pises absurdnosti o tom co ma uz stvrtina ludi davno. A bezala davni na to kampan v televizii, novinach, billboardoch a kade tade.
na tom intraku je wifi (ktore je nie vsade dostupne) a internetova miestnost (ktora nie je vzdy dostupna) 
-
uplink
VIP
no ešte mi naložtest napísal:Ponukaju to bez pevnej linky oficialne asi od roku 2006 ked im to prikazala Europska komisia ci Telekomunikacny urad. Cize si zaspal dobu a pises absurdnosti o tom co ma uz stvrtina ludi davno. A bezala davni na to kampan v televizii, novinach, billboardoch a kade tade.
DSL je na Slovensku od roku 2003 a ST (T-Com) ponukal uz vtedy casovo a datovo neobmedzeny internet, neuplatnoval si ani fup. Potom museli zaviest aj moznost bez pevnej linky, zaviedol to potom aj Slovanet a dalsi.
a ten Turbo 2 Mini Solo je s viazanosťou alebo bez?
Na dsl sa vyser, to im nedaju
-
uplink
VIP
Ja som nepísal nikde o DSL ale bezdrôtovom nete [3G HSPDA/HSUPA], na intrák cez mobil, alebo modem bezdrôtový. Som sa čudoval čo to tu test splieta o neobmedzenom od 2006teho. DSL nemáš ako doviesť na intrák. Je viazaný na koncovku a jej majiteľa, teda objekt. Len UPC sa dá objednať bez papierov na už existujúcu koncovku, dsl je zmluvne viazané na tú ktorú rozvodňu. Ach jaj, ja že je to jasné, keď bolo hore napísané že DSL nemôže byť.
tak ja neviem no, teoreticky mi staci iba pre to jedno dievca net na USB (nech si to tie ostatne zariadia ako chcu), ktory je neobmedzeny a najlepsie bez viazanosti
Aky problem je s tou wifi priamo na tom intraku?
2Uplink: Ten mobilny je datovo obmedzeny, je to tusim (podla programu) od 2GB az do 20GB. Ak to prekrocis, tak si bud priplatis alebo pojdes 16kbps az do dalsieho zuctovacieho obdobia.
problem je ten ze v izbe kde byvaju uz wifi nema dosah, resp. velmi velmi slaby
//autoeditácia príspevku (18 Okt 2012, 19:58)
vravim stacilo by aj pre tu jednu od nejakeho operatora, len nech to moze vyuzivat na notebooku (predpokladam ze cez USB), kedze jej mobil je rad ze vobec funguje.. a nech je to neobmedzene a neviazane.
//autoeditácia príspevku (18 Okt 2012, 19:58)
vravim stacilo by aj pre tu jednu od nejakeho operatora, len nech to moze vyuzivat na notebooku (predpokladam ze cez USB), kedze jej mobil je rad ze vobec funguje.. a nech je to neobmedzene a neviazane.
potrebujem poradit, mam internet od SWANu 10/10, chystam sa to zmenit a neviem co si vybrat, za rovnaku cenu si mozem vybrat bud 40/2 alebo 100/1 ... co je lepsie?
viem ze je to download/upload, ale ako to bude v realite?
1 mbit upload je velmi biedny, teda pokial potrebujes aj nieco nahravat na server, posielat vacsie maily a podobne. Ci mas 40 alebo 100 mbit download, tak to je uz skoro jedno. Ak tahas DVD, tak tych par minut navyse ta urcite nezabije. Musis sa rozhodnut ty, ze ci ten download vyuzijes a ci ti nebude vadit, ak ti rapidne klesne upload.