Internet v Partizáskom

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
JumperLjuk
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JumperLjuk »

No teraz si musim vybrať nejaký internet a potrbujem pomoct,tak bývam v Partizánskom a ztail som nasiel 2 ponuky tak ktorá je lepšia.

4G internet Comfort Comfort 1
2048 kbit/s / 256 kbit/s
390 SK na mesiac
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... ction=home

A druhý je od Skylanu :
2048 kbit/s / 256 kbit/s
490 SK za mesiac
http://www.skylan.sk/modules.php?name=C ... page&pid=3

Zatial tieto alebo ak by ste mi pomohli vybrat nieco iné do 500Sk a bývam v PArtizánskom a čo najrychlejší download.

//autoeditácia príspevku ( 13 Dec 2008, 17:23 )
Nikdo nemá skusenosti aspon s 4G t-com internetom ? alebo nejaky do 500 Sk net.pls.surne
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

odporucam 4G turbo 2 sice stoji 599 mesačne.. ale je aspon neobmedzeny... datovo a časovo rychlost je stála.... mam ho uz pomaly dva roky... a este maju teraz akciu ze prvych 6 mesiacov platis iba 390,- namiesto 599 potom ostatnych 12 je to za 599,-

dost zalezi u netu na tom či je datovo alebo časovo obmedzený.. ked je bez danych obmedzeni tak už to je bomba výhra... preto ti neodporučam ten Tcom turbo 1 ale radsej rovno turbo 2

čo sa tyka toho skylan tak ako fajn ale zriadoace poplatky... a nemas vlastnu IPčku... ale zdielaš ju s 50 timi ludmi čo sa odrazi na tom ked začneš s rapidsharom ako free user a inými službami... a u týchto providerov je rychlost dosť nestala pri pripojeni viacerych klientov nastava klesanie rychlosti čo sa ti u T-comu nestane...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tiez som za Turbo 2 - dobra cena, skvele rychlosti(pre bezneho pouzivatela, co si chce pozriet youtube alebo stiahnut nejaku hudbu a velmi neuploaduje), skvele pingy, nicim neobmedzene p2p, casovo a datovo neobmedzeny
JumperLjuk
Amateur
Amateur

Diki,zatial sa mi pozdáva najviac asi ten co ste mi poradil ten Turbo 2 ale škoda že je tam viazanosť až na 18 mesiacov je som ho chel len dočasne len na asi pol roka lebo c hem fibernet ale nei tu zatial tak neviete ešte o nejakom vyhodnejšom do 500 SK a s malou viazanostou.Ďakujem

a ešte vy ste mi radili Turbo 2 ten je za 390 a potm za 590 a 2000MB donw a čo tak ten Comfort 2 ten je tiez 390 a potom je 590 a má až 15 000 MB down ten je aký ?

http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... ction=home
sebci
Star
Star

ten fibernet je isty? lebo ak to len niekto trepol na operatorskej zakaznickej linke ze tam bude asi siet pre fibernet.. tak to su blaboli...

Turbo 2 od T-comu je za 390,- Prvých 6 mesiacov a ostatných 12 je za 590,- je to časovo a datovo neobmedzene pripojenie... čo sa tyka Turbo jednotky tak to je datovo obmedzené na 2GB mesačne čo vyda akurat na bežné surfovanie.. neda sa s tym sťahovať resp pozerať online telky a tak...
JumperLjuk
Amateur
Amateur

Ak sa možem ešte opytať kolko asi ide ten 2MB internet ? pojde aspon 300 Kb/s download ?

//autoeditácia príspevku ( 16 Dec 2008, 19:05 )
Važne potrebujem to vedieť či bude stačit ten 2Mb kolko priblizne ide ?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

2mbps = 256kB/s
sebci
Star
Star

JumperLjuk napísal:Ak sa možem ešte opytať kolko asi ide ten 2MB internet ? pojde aspon 300 Kb/s download ?

//autoeditácia príspevku ( 16 Dec 2008, 19:05 )
Važne potrebujem to vedieť či bude stačit ten 2Mb kolko priblizne ide ?
za hodinu mas jeden DVIX film čo jest 700 MB... odskušane... odkukane... ISTE

dost bolo teorie... mam turbo 2 ako som už spominal a ide mi konstantnych cez ACC na rapide cca 270 - 280kb/s cize das cca 950 MB za hodinu dole
Napísať odpoveď