caute , mam taky problem . objednal som si vonavku na parfumeriazet.sk 22.10. a n ic mi nechoilo ,k tak som im telefonoval ze co je s tym a ze mi dnes zavolaju . dnes mi aj volali s tym ze oni tu vonavku uz nemaju pricom v ten den ako som si ju objednaval ju mali skladom 100kusov . mozem sa nejako branit pred nimi albo len dole usi a kupit inde ? dakujem za pomoc
//autoeditácia príspevku ( 03 Nov 2009, 18:40 )
este chcem dodat ze na e mail mi prislo normalne ze objednavka cislo xxxxx fakturacna adresa a vsetko normalne okolo toho
internetoy obchod
-
LacoTT
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
to ze som to mal objednane , malo mi to prist na dobierku postou a cakal som nato jak debil , medzi tym som si to mohol aj inde kupit ... a prislo mi potvrdenie o objednavkeGangy napísal:Pokial si im nezaplatil tak nechapem co chces riesit.
LOL? Ty si skutocne myslis ze za to ze "ty si musel cakat ako debil" ich ktokolvek bude sankciovat? Sa zobud prosim ta.LacoTT napísal:to ze som to mal objednane , malo mi to prist na dobierku postou a cakal som nato jak debil , medzi tym som si to mohol aj inde kupit ... a prislo mi potvrdenie o objednavke
Mne sa to tiez stalo a nie raz, nieje to prijemne a nieje to koser, ale urcite to ani nieje ilegalne.
môžu to mať riešené tak, že e-shop je priamo prepojený so skladovým hospodárstvom a skladové hospodárstvo vedú samozrejme ľudia, tak sa môže stať preklep. Ako firma robíme predaj aj prostredníctvom e-shopu a stalo sa aj nám, že si zákazník objednal niečo, čo sme na sklade nemali. Tu by malo, ako aj v tvojom prípade, nasledovať telefonát s ospravedlnením a ponúknutím náhradného tovaru, poprípade zľave ako ospravedlnenie za vzniknutú chybu. Všetko je to o lojálnosti, etike. To, že reagovali až na tvoju sťažnosť hovorí o nich všetko. Vykašli sa na to a viac sa nepokúšaj od nich objednávať.