iOffer

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
badboy007
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

iOffer

Príspevok od používateľa badboy007 »

Ako pozerám tak tu túto tému nemáme...
Je to niečo ako ebay, ibaže väčšina tovaru tam sú napodobeniny nóbl značiek ako Gucci, Louis Vuitton, Armani,..
Web sa mi páči po dizajnovej stránke-jednoduchý a zároveň prehľadný. A celkom dobre je vyriešená aj komunikácia s predajcom.
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: iOffer

Príspevok od používateľa rufus59 »

Chcel som tam nakúpiť, ale odradilo ma veľa negatívnych nákupov, čo som čítal po internete, lebo tam není ochrana zákazníka ako na Ebay-i a veľa ľudí bolo odrbaných . Máš tam pozitívne skúsenosti ?
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

Áno, nakupoval som tam asi 4x a všetko v pohode. Kupoval som od overených predajcov, pozrel som si feedback. Ale keby aj tak niečo tak by som použil paypal dispute.
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

ano kupoval som 1x od overeneho predajcu, mal cez 8000predajov, feedback vyse 90, a neprislo mi nic, pozabudol som na 45dni a osral som sa, neslo u zavratnu sumu (20e) ale i tak. Predajca bol na stranke zablokovany, kedze poslednych vela obchodov neosral len mna.
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Mne tie feedbacky prídu podozrivé neviem prečo a väčšina predajcov ako fiktívna ktorá predáva to isté.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

všetko mi krásne dorazilo, silno odporúčam :)
asi 10 nákupov a nikdy žiadny problém
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

a sama cool znacka na tebe ze ? lol
Filipito
Darca
Darca

nie, iba okuliare odtial mam a otec hodinky ktore vyzerajú bohovsky. a ešte musim pohľadať neaký LV belt a peňaženku
//radšej mať na sebe aspoň neakú značku ako žiadnu
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Filipito, to preboha nemyslíš vážne. Radšej budem mať na sebe lacnú, neznámu značku ako fejk. Ono to totiž vidno, či máš originál alebo napodobeninu.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Filipito napísal:nie, iba okuliare odtial mam a otec hodinky ktore vyzerajú bohovsky. a ešte musim pohľadať neaký LV belt a peňaženku
//radšej mať na sebe aspoň neakú značku ako žiadnu
najprv pises ze si urobil tam 10 nakupov a teraz zrazu len 2 veci?
edit: a inak suhlasim s pincom, pride mi to trapne pozerstvo
Filipito
Darca
Darca

áno 10 keďže som si kúpil 2 okuliare, a taktiež bríliky pre kamošov + asi 4x MS points na xbox.
a pre boha to myslim vážne, ak na prvý pohľad rozoznáš toto od originálu si pán, išiel by som kolo teba a určite by si to na prvý pohľad nerozoznal
http://www.zsqts.com.cn/product-photo/8 ... paypal.jpg
nemáš šancu, 90% sú to A+++ repliky ktoré su úplne totožne s originálom a pokiaľ sa mi to páči a nemám na originál tak nič iné mi neostáva :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja nehovorim o tom ci sa daju rozoznat alebo nie...ale je ubohe hrat sa na nieco cim niesi, a machrovat s fake znackami :roll:
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Tiež odporúčam ioffer, zatial 100% spokojnosť !
Filipito
Darca
Darca

SchYzo napísal:ja nehovorim o tom ci sa daju rozoznat alebo nie...ale je ubohe hrat sa na nieco cim niesi, a machrovat s fake znackami :roll:
keď sa mi niečo páči a nikto iný to nevyrába tak mám čakať na to dokedy zarobím 120€ na jeden opasok?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ale no tak. Nechceš mi predsa tvrdiť, že napríklad ten opasok je nejaký extra. Keby tam nebolo LV, tak je úplne obyčajný. A vieš podľa čoho viem, že je to napodobenina?! Stačí sa pozrieť na toho človeka, ktorý to nosí a hneď viem, že na niečo také by peniaze nemal. Nič proti tebe, nedovolím si tvrdiť, že by si chodil ako socka alebo niečo podobné, ale taký opasok stojí aj 300 libier a na to len tak hocikto nemá.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Filipito: a akej kvalit boli veci co si objednaval? zhodne ako na foto? lebo niektore veci na foto vyzeraju ozaj pekne ale ktovie co ti pride vies. preto sa pytam ak by si mohol nejaku foto sem hodit =) alebo ak nie sem aspon mne do spravy diky =)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

SchYzo napísal:ja nehovorim o tom ci sa daju rozoznat alebo nie...ale je ubohe hrat sa na nieco cim niesi, a machrovat s fake znackami :roll:
Machrovat? Ty si kupujes oblecenie aby si machroval? Radsej si kupim akoze znacku za cenu dakeho cinskeho bullshitu, ked to vypada pekne..
Aby som sudil cloveka podla toho, co na sebe ma..divne. Hlavne, ze sa mu to paci. Nasilu by som kadejaku kravinu, len zato, ze je to znacka nekupil nikdajz..
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

k tomu si ako dospel ze ja machrujem s oblecenim? :smt046 ved ty si to co som napisal otocil uplne naruby :smt006
Filipito
Darca
Darca

Arkaz, veľmi dobrá, čo sa týka okuliarov tak tie sú na tom fakt veľmi dobre, rám precízne spravený, bez chýb... hodinky taktiež , veľmi kvalitné na prvý pohľad nerozoznáš rozdiel medzi orginálom a fakeom
Schyzo: úplne súhlasim so Sovietom. Páči sa mi to? Áno nemám na originál tak si kúpim fake (Obuv si kupujem výhradne originálnu keďže faky moc nevydržia), ja to nekupujem ku*va pre druhých ale pre seba tak sa už láskavo spamätaj a netrep somariny, pokiaľ to nechceš a pochopiť tak to necháp a viac sem nepíš
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Práve dnes som poradil kamarátovi iOffer (hoci som z tade nikdy nič nekúpil), a on (už mi to raz hovoril, len som nevedel, že práve z tadeto) :
"Tak ten shop mi ani nespomínaj! Som z tade objednal LV kotníkové tenisky a na colnici mi ich zachytili. Volali mi, že či som si to objednal."
Po otázke, že či vie, že koľko stojí LV odpovedal
"No ja som ich videl na jednej stránke a keďže sa mi páčili, tak som si ich objednal, veď tá cena 100€ sa mi zdala prehnaná!"
Potom čo niečo rozprávali o tom, že to môžu poslať právnikom LV a že oni dokážu, že sú to fake-y, že vždy to dokázali,...BLAH BLAH...potom zaplatíte 3300€...BLAH BLAH...to vzdal a povedal:
"Ok! Tak si ich môžete nechať.
" A zložil. Dnes som sa na tom z chuti po druhý krát zasmial.
Napísať odpoveď