Iron Man 1 | 2 | 3 | kino film | Marvel Univerzum
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak som sa donutil to pozriet a mam z toho divne pocity. Zaciatok vyzeral zaujima, potom som vahal, ci to nevypnem a neprejdem na iny film, no donutil som sa to divat dalej. Ked si doma poskladal oblek a zacal lietat, tak to zacalo byt celkom zaujimave, ale potom ten zaver ked bojovali, tak to ma vobec nebavilo. Ocakaval som, ze to skonci happy endom, aspon tych poslednych par sekund na tlacovke bolo dobrych.
Celkovo to bol taky bezny americky sci-fi film, ktory mozu natocit fakt len v Amerike. Pozrel som to raz a stacilo, viackrat sa to uz neoplati divat, ci zajtra, o rok alebo o desat rokov.
Celkovo to bol taky bezny americky sci-fi film, ktory mozu natocit fakt len v Amerike. Pozrel som to raz a stacilo, viackrat sa to uz neoplati divat, ci zajtra, o rok alebo o desat rokov.
-
NuSuey
Professional
neviem preco - ale cakal som taku reakciu prave od teba - pripada mi to ako keby si sa snazil stoj-co-stoj mat iny nazor ako ostatny.. trapne
no ak sa ti nepacia americke filmy, nepozeraj.. nepozeraj .. nikto ta nenuti .. druhykrat si pozri dej v skratke.. mavni rukou a nepozeraj to..
hovorit tu nieco o tom ze to je nejaky tipicky americky film .. a ze je to na jedno pozretie.. hmm..
nuz - samozrejme.. film natoceny podla komixoveho hrdinu by samozrejme natocili nikto iny nez americania.. to da rozum
ach.. najradsej by som tych viet napisal viac, ale nebudem si tu skodit nalade pred obedom..
mne sa to pacilo velmo, pekne to vzdalo hold dalsiemu komixovemu hrdinovi .. a hoci kopec ludi poznalo spidermana, batmana, supermana ci hulka.. uz im bude hovorit nieco aj Iron Man
no ak sa ti nepacia americke filmy, nepozeraj.. nepozeraj .. nikto ta nenuti .. druhykrat si pozri dej v skratke.. mavni rukou a nepozeraj to..
hovorit tu nieco o tom ze to je nejaky tipicky americky film .. a ze je to na jedno pozretie.. hmm..
nuz - samozrejme.. film natoceny podla komixoveho hrdinu by samozrejme natocili nikto iny nez americania.. to da rozum
ach.. najradsej by som tych viet napisal viac, ale nebudem si tu skodit nalade pred obedom..
mne sa to pacilo velmo, pekne to vzdalo hold dalsiemu komixovemu hrdinovi .. a hoci kopec ludi poznalo spidermana, batmana, supermana ci hulka.. uz im bude hovorit nieco aj Iron Man
-
Stenky
Professional
mne sa to pacilo od zaciatku az po koniec
bol som na tom v kine ale asi si to aj stiahnem, naozaj ma v poslednej dobe ziaden film nebavil tak ako tento. som z neho celkom uneseny
mne by stacilo keby sa tam 3 hodiny len vrtal v tom oblecku a lietal s tym kade tade, kludne keby v nom aj supal banany v hondurase, ja som to proste zral
ostatny dej bola pre mna len bizuteria 
bol som na tom v kine ale asi si to aj stiahnem, naozaj ma v poslednej dobe ziaden film nebavil tak ako tento. som z neho celkom uneseny
mne by stacilo keby sa tam 3 hodiny len vrtal v tom oblecku a lietal s tym kade tade, kludne keby v nom aj supal banany v hondurase, ja som to proste zral
-
Drake
Medium Expert
Stenky uplne s tebou suhlasim 
Iron man je jednym z mojich oblubenych komixovych hrdinov a potesilo ma, ze dostal taku sancu a podla mojho nazoru uspel a to ja mam na to vysoke naroky
teraz osobne z tych komixovych co sa toci cakam ako dopadne hlavne Wolverine
a inak keby si mam ja vybrat akeho superhrdinu bych chcel do filmu tak je to jednoznacne Gambit a Deadpool
inak Iron man dostava odo mna 9/10 aj to len preto lebo to skoncilo strasne rychlo
Iron man je jednym z mojich oblubenych komixovych hrdinov a potesilo ma, ze dostal taku sancu a podla mojho nazoru uspel a to ja mam na to vysoke naroky
teraz osobne z tych komixovych co sa toci cakam ako dopadne hlavne Wolverine
a inak keby si mam ja vybrat akeho superhrdinu bych chcel do filmu tak je to jednoznacne Gambit a Deadpool
inak Iron man dostava odo mna 9/10 aj to len preto lebo to skoncilo strasne rychlo
-
seth82
Darca
Tak trochu to tu oživím, vyšiel trailer na Iron Man 2
http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/
http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/
-
lekoklatik
VIP
Re: IRON MAN
wuaaaaaaaaaaaaaaa
ateista píšeš to akoby si ho robil ty : D
ateista píšeš to akoby si ho robil ty : D
kiežby 
-
seth82
Darca
Iron Man 3 v roku 2013. A prešiel pod Walt Disney...
http://www.totalfilm.com/news/iron-man-3-arriving-2013
http://www.totalfilm.com/news/iron-man-3-arriving-2013
-
Bad.boy
Medium Professional
Fanusikom Iron Mana odporucam pozriet
Ide o Extremis linku ktora by sa mala (ciastocne) objavit aj v Iron Man 3
Ide o Extremis linku ktora by sa mala (ciastocne) objavit aj v Iron Man 3
-
lekoklatik
VIP
Ta animacia ma normalne rozculuje. Nedostal som sa cez 5 minút.
-
Bad.boy
Medium Professional
Je to Motion Comics tak od toho nemozes cakat ziadny zazrak 
-
Sarger
Guru wannabe
Oficiálny teaser na IM3 je vonku. Krásne temné.. po slabej dvojke by to Shane mohol opäť nakopnúť.
//Inak počujete v tom teasery Ladies alebo Natives?
//Inak počujete v tom teasery Ladies alebo Natives?
-
aviceN
Guru
vypada to skvostne... tesim sa ako na kazdu marvelovku
imo je tam "natives", aj sa to viac hodi do kontextu
imo je tam "natives", aj sa to viac hodi do kontextu
-
uplink
VIP
Re: Iron Man 1 | 2 | 3 | kino film | Marvel Univerzum
Sarger - slabá dvojka? Podľa mňa bola božská
a trailer je 10/10 fap fap fap fap fap 
Vyzera to az prekvapivo dobre po slabsej dvojke. Avengers postavil latku dost vysoko tak som zvedavy. Aj Vam to pripomenulo Dark Knight Rises ? 
-
Sarger
Guru wannabe
uplink: tak bola isto slabšia ako jednotka
inak proti nej nič nemám...
rochedo: yop, má to batmanovské odtiene.
Ktovie čo ponúkne plnokrvný trailer... teaser nastavil latku dosť vysoko
rochedo: yop, má to batmanovské odtiene.
Ktovie čo ponúkne plnokrvný trailer... teaser nastavil latku dosť vysoko